Follow:
Uncategorized

Lovea Nature Hair & Bodycare

lovea

Eigenlijk zou alleen deze foto al genoeg zijn. Gewoon een blogpost met alleen een foto, want bij het zien van deze foto zou ik al dolenthousiast worden! Dit staat toch fantastisch in elke badkamer?

Lovea staat voor uiterst milde formuleringen, die een gevoel van welzijn en rijke lichaamsverzorging combineren. De producten onthullen je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules, die voor iedereen bereikbaar én betaalbaar zijn. De lijn, oa bekend van de Lovea BIO zonneproducten, is onlangs uitgebreid met een groot aantal Lovea Nature nieuwe generatie-producten, die stuk voor stuk 100% vrij van parabenen, sulfaten en siliconen zijn!

Wat is er zo erg aan parabenen, sulfaten en siliconen?

Persoonlijk heb ik een erg makkelijke huid. Ik let dan ook eigenlijk nooit heel erg op het wel of niet aanwezig zijn van deze ingrediënten. Er zijn echter mensen die erg kunnen reageren op deze ingrediënten. Allergische reacties, zelfs het opbouwen van dit soort reacties kan een gevolg zijn van deze ingrediënten. Vandaar dat mensen met een gevoelige huid deze producten waarschijnlijk erg zullen waarderen!

Ook zijn deze producten niet op dieren getest.

lovea1

De producten die ik ontving om te reviewen zijn:

* Lovea Nature Cranberry Shampoo Euphorisch voor gekleurd haar.

*  Lovea Nature Argan Eden Radiance Shampoo voor normaal haar.

*  Lovea Nature Blue Lagoon Ontspannende Douchegel.

*  Lovea Nature Rose Passion Hydraterende Bodymilk voor de droge huid

Shampoos:

Cranberry Euphorisch

Cranberry Euphorisch

Zomers gebruik ik af en toe blondspray in mijn haar om wat uitgroei te verbergen. Niet echt heel goed voor je haar, I know! Daarom kon ik mooi deze shampoo gebruiken! De geur is zalig, niet overheersend maar gewoon lekker. Ik hecht daar altijd wel waarde aan. Ik ben een luxe dier, hou van een soort Spa-gevoel in mijn badkamer. Mijn haar voelt na gebruik heerlijk zacht en dan heb ik zelfs, om een goede beoordeling te krijgen, geen crèmespoeling gebruikt!

lovea9

Kijk nou die glitters!! I’m in love!

‘Een rijk verzorgende en kleurbeschermende shampoo. De combinatie van een zalfachtig schuim met het antioxidant met het Cranberry-extract geeft glans aan het haar. Deze shampoo houdt de kleur langer vast, zonder dat het haar zwaar aanvoelt.’

lovea6

Argan Eden

Van deze shampoo hou ik met de volle 100%! De geur is fantastisch! De werking is goed, geen ontzettende Wow-effecten of zoiets. Gewoon een prima shampoo. Maar door de geur gebruik ik deze shampoo nu bijna dagelijks. Ik was het liefst mijn haar nu 2 x per douchebeurt. 😉

lovea7

puur goud bijna

‘Het rijke en zalfachtige schuim met herstellende Arganolie van deze shampoo geeft glans en vitaliteit aan je haar, zonder dat het zwaar aanvoelt. Het haar is perfect schoon, ruikt lekker fris en krijgt een sublieme natuurlijke glans.’

Douchegel

lovea5

Blue Lagoon

De naam brengt mij terug naar de film The Blue Lagoon. Wat een fantastische film vond ik dat als klein meisje/bijna tiener. Op zo’n eiland wilde ik ook wel wonen! Ik kan je vertellen, als je met deze douchegel onder de douche stapt, en je ogen sluit, lijkt het bijna of je onder de waterval staat op zo’n tropisch eiland! ( nou ja, bijna ). Een zalige geur!

lovea8

Ik adviseer de douchegel wel lekker met een puff spons te gebruiken. Dat maakt het gebruik nog prettiger!

‘Laat je verleiden door de exotische, bloemige geur van Monoï-olie met deze rijk verzorgende douchegel. De samenstelling zonder sulfaten en parabenen reinigt en verfrist de huid in alle zachtheid. Ga op reis naar een tropisch paradijs zodra je onder de douche stapt!’ ( told you so 😉 )

Bodylotion

lovea4

Rose Passion

Ik hou van smeren! Als je mijn opgemaakt-video’s en shoplogs ziet, zie je ook de nodige bodybutters/bodylotions voorbij komen. Ik douche in de ochtend en avond en smeer mij na beide douchebeurten in. Tijdens de warme zomerdagen vind ik een bodybutter net iets te vol, dus pak ik liever een wat dunnere bodylotion. Ik was dolblij met deze flacon! Uiteraard super handig met een pompje. Ik ben gek op Engelse geuren, potpourri, rozen etc. Dus deze geur is heerlijk in mijn straatje. Zalig! Trekt lekker snel in en maakt mijn huid heerlijk zacht.

lovea10

romig, satijn, pure verwennerij!

‘Deze Lovea Nature Body Lotion bevat geen parabenen en bestaat uit 100% natuurlijke actieve werkstoffen. De fluweelzachte formule hydrateert de droge huid en hult het lichaam in een delicaat parfum op basis van geurige rozen. De rijke en volle textuur verzacht, voedt en beschermt de huid.’

Ik kan je vertellen dat er nog veel meer heerlijke geur-variaties van al deze nieuwe producten te krijgen zijn. Ik kan niet wachten ze even te ruiken bij Holland & Barrett ( voorheen de Tuinen ).

Wat kosten deze pareltjes?

Shampoos: 5,99

Douchegel: 5,49

Bodylotion: 7,99

Alle flacons bevatten 250 ml.

lovea

Als je deze foto’s ziet? Maakt jouw hart ook een sprongetje?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen van een bedrijf **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

27 Comments

 • Reply Maaike

  Ik heb hier de paarse variant van gekocht toen ik ze zag staan bij De Tuinen. Binnenkort ga ik hem zeker gebruiken en reviewen. Ze leken me erg fijn!
  Maaike onlangs geplaatst…Barry M Gelly Hi-Shine nail polishMy Profile

  september 20, 2016 at 06:29
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ben benieuwd wat jij ervan vindt!

   september 20, 2016 at 13:24
 • Reply Susan

  Oh ja die douchegels zijn heerlijk! Ik wil de shampoo nog graag testen!
  Susan onlangs geplaatst…Qiriness Wrap Purifiant MaskMy Profile

  september 20, 2016 at 07:16
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik vind de argan shampoo echt zalig, die kan ik je zeker aanraden.

   september 20, 2016 at 13:25
 • Reply Hennie

  Ik ken ze van de supermarkt en ze zien er erg aantrekkelijk uit: vrolijk en zomers! Maar ik heb nu eenmaal eeuwige trouw heb gezworen aan mijn veel te dure L’ANZA haar spullies. Anderzijds: als mijn lichtkuur is afgelopen, dan staat die showergel wel op mijn lijstje, want die ziet er fijn en veilig uit.
  Hennie onlangs geplaatst…No7 | Intelligent Colour FoundationMy Profile

  september 20, 2016 at 07:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Jij wilt gewoon het Blue Lagoon effect, geef maar toe 😉

   september 20, 2016 at 13:27
 • Reply Claire

  Ziet er goed uit! Schuimen de shampoos ook goed? De meeste niet, vind dat altijd zo jammer van natuurlijke shampoos

  september 20, 2016 at 07:31
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ze schuimen licht, niet extreem

   september 20, 2016 at 13:28
 • Reply Babs

  Ze zijn heerlijk, een puff spons erbij is inderdaad fijn. De cranberry versie ken ik niet, lijkt mij ook zalig!
  Babs onlangs geplaatst…Persevent jane iredaleMy Profile

  september 20, 2016 at 07:33
 • Reply marije

  Ik had ze bij de Tuinen zien staan en van alleen de verpakking werd ik al heel blij. Moet ze nog steeds een keer testen maar dat ga ik zeker nog doen 🙂
  marije onlangs geplaatst…Inner Soul Tuesday: You are beautifulMy Profile

  september 20, 2016 at 07:38
 • Reply Romy

  Wauw, wat zien die flessen er al leuk uit! Fijn dat ze ook nog eens zo goed bevielen!
  Romy onlangs geplaatst…De highlights van mijn reis naar New YorkMy Profile

  september 20, 2016 at 07:39
 • Reply Astrid

  Wat een mooie flesjes! Ik dacht dat deze niet dierproefvrij waren, maar wel dus. Mooi excuus om eens een keer een flesje te scoren. Die douchegel lijkt me zalig…
  Astrid onlangs geplaatst…Spam je Blog #3My Profile

  september 20, 2016 at 07:55
 • Reply Natascha

  Ze zien er inderdaad heerlijk uit! Ik heb ze al een paar keer zien staan bij de Tuinen, die kleurtjes zijn ook zo vrolijk!
  Natascha onlangs geplaatst…Etos color care lipsticksMy Profile

  september 20, 2016 at 08:42
 • Reply Mariëlle

  Dit lijken me ZULKE lekkere producten, je wordt al blij als je ze ziet!

  september 20, 2016 at 09:12
 • Reply Mariska

  Die geurtjes! Lijkt me zo lekker allemaal. Het ziet er ook zo vrolijk uit. Lijkt me goed spul 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe bestel je bij ElCorteIngles.es | handleidingMy Profile

  september 20, 2016 at 10:16
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Prachtige flacons! Ik heb zelf blue lagoon en cranberry. Fijne review 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Guerlain La Petite Robe Noire Lipstick & NagellakMy Profile

  september 20, 2016 at 10:43
 • Reply Yvonne

  Ik heb ze zien staan bij Holland en Barret. Lijken me fijne shampoos en douchegels, en ze zien er ook zo vrolijk uit! Op dat moment kocht ik net al een boekweitkussen van Treets (ik zweet ’s nachts snel), dus toen dacht ik: nu maar even niet. 😉
  Yvonne onlangs geplaatst…Hoepel toch op met dat glazen plafond!My Profile

  september 20, 2016 at 12:41
 • Reply Lieke

  Inderdaad! Al bij het zien van de producten zou ik ze kopen. Ik heb geen lastige huid maar vind het super mooie producten.
  Lieke onlangs geplaatst…My week in pictures | #27 school, een dagje Efteling en moeite met een blogpostMy Profile

  september 20, 2016 at 15:16
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Ziet er zó mooi uit! Toch maar eens proberen 🙂

  september 20, 2016 at 15:22
 • Reply Lonneke

  De Cranberry Euphorisch lijkt mij erg lekker.
  Lonneke onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

  september 20, 2016 at 16:12
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Lijken me fijne producten! Vooral de blue lagoon.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Festival fashion – hoe overleef je een dixie in een jumpsuit?My Profile

  september 20, 2016 at 20:43
 • Reply Quinty

  Wat ziet het er heerlijk uit. Vooral de shampoos vind ik goed klinken. De flesjes zijn al lekker vrolijk!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE LET’S GET LOSTMy Profile

  september 20, 2016 at 22:05
 • Reply Melike

  Ik heb een tijdje terug de shampoo met kokos aangeschaft;) Ook allereerst vanwege de verpakking. Ze zijn inderdaad echt pareltjes en zo fijn dat ze natuurlijk en niet duur zijn!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Too Faced Better Than Sex MascaraMy Profile

  september 20, 2016 at 22:36
 • Reply Tania

  Heb enkel nog maar een haarmasker van dit merk gekocht. Misschien toch eens de andere producten bekijken want ze klinken alvast goed.
  Tania onlangs geplaatst…Persoonlijk | Zwanger #26wekenMy Profile

  september 21, 2016 at 08:00
 • Reply Jolanda

  Vind de producten ook superfijn!!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Douglas Home Spa Breath of AmazoniaMy Profile

  september 21, 2016 at 15:57
 • Reply Jouvence

  Lijken me fijne producten! Alleen om de verpakking zou ik ze al kopen, wat zien ze er leuk uit. Ben erg benieuwd naar de geuren xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Herfst wishlist – fashionMy Profile

  september 21, 2016 at 18:34
 • Reply Jessica J.

  Naar deze ben ik ook ontzettend benieuwd. Ik heb ze al vaak staan bewonderen bij Holland & Barrett, maar nog nooit gekocht omdat ik nog zo veel heb dat eerst op moet. Binnenkort! 😀
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Kringle DaylightsMy Profile

  september 22, 2016 at 12:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge