Follow:
Uncategorized

Lush Curly Wurly Shampoo

Tijdens mijn Lush shop dagje met mijn dochters ( shoplog ) kocht ik oa de Lush Curly Wurly Shampoo. Ik viel voor de geur van de kokos, meer was er niet nodig om mij deze shampoo te laten kopen.

image-2016-06-14 (3) image-2016-06-14 (4)

Dit zegt Lush over de Curly Wurly shampoo:

Curly Wurly is het tropische zusje van Big om je krullen te kalmeren (maar mensen met stijl haar gebruiken het ook omdat het ontzettend veel glans geeft). Het haalt de pluis uit je haren met een voedende mix van cacaoboter, kokosboter en avocadoboter. De kleine stukjes die je er in vindt, zijn stukjes kokos. Spoel uit en je zachte haren geuren naar vanille en voelen als zijde.

image-2016-06-14 (1) image-2016-06-14 (2)

En als je dit stukje leest ligt daar ook mijn probleem. De kleine stukjes kokos…..die hadden ze wat mij betreft mogen fijnmalen of weglaten. Ik heb van mezelf fijn haar, maar zelfs in fijn haar krijg ik ze amper uit mijn haar gespoeld. Ik ben zoveel meer tijd kwijt met haren wassen, dat vind ik gewoon zonde. ( van mijn tijd, maar vooral van het water ). Ik las dit probleem ook op de site van Lush bij een review…..had ik maar wat voorwerk gedaan dus. Dom!

Het positieve aan de shampoo vind ik het resultaat. De volgende ochtend heeft mijn haar duidelijk meer formule. Ook voelt het lekker aan en is het goed doorkambaar.

image-2016-06-14

Maar in mijn achterhoofd blijft die frustratie van die stukjes kokos. Zo ontzettend jammer!! Ik zal de shampoo braaf opmaken, want hij was niet goedkoop. ( 16,75 ) Maar helaas voor Lush, deze shampoo zal ik niet meer aanschaffen.

image

Psssttt….ook denk ik dat ik stiekem gewoon meer een Body Shop-lover ben ipv een Lushie 😉

Kennen jullie deze shampoo van Lush?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Brigitte

  Toevallig zag ik dit in hun magazine! Idd die stukjes lijkt mij ook niets!

  juni 16, 2016 at 11:43
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Nee, het is echt niet lekker! Ik moet mezelf er echt toe zetten het af en toe te gebruiken..haha

   juni 16, 2016 at 11:54
 • Reply Hennie

  Ik ben een paria in blogland, want ik ben absoluut geen Lushie. Sterker nog: het slaat acuut op mijn ogen als ik een Lush winkel binnenstap. Het enige product dat ik trek is de Lemony Flutter, maar ook hier geldt: alleen om de werking, niet zozeer om de geur.

  De potjes vind ik er wel altijd heel aantrekkelijk uitzien. Maar los daarvan: als ik ooit iets van Lush zal pakken, reken dan maar dat dat met de loop van een pistool tegen mijn slaap is. Tja. Ik ben een rare. 😉

  juni 16, 2016 at 11:51
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik merk ook dat mijn dochters er meer mee hebben dan ik. De maskers en de Lemony Flutter vind ik heerlijk, maar verder heb ik nog niets anders lekkers kunnen ontdekken. Ik ben meer een Body Shop type, hebben die ook zo’n leuk bijpassend woordje eigenlijk? Ik vind Lushie namelijk wel leuk klinken! haha

   juni 16, 2016 at 11:55
 • Reply jeapiebel

  De kleine stukjes kokos dat is zeker zo zonde. In je eten is wel lekker, maar in je haar en dan ook nog meer tijd gaat kosten. Zo jammer idd.

  juni 16, 2016 at 16:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja in mijn eten heb ik het ook graag…hihi

   juni 16, 2016 at 16:23
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Jammer van die stukjes kokos dan! Shampoo in een pot lijkt mij ook niet heel praktisch.

  juni 16, 2016 at 17:35
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Nee, is het ook eigenlijk niet…haha

   juni 16, 2016 at 18:13
 • Reply Brigitte

  Ik heb trouwens nu van Lush een shampoo in de vorm van een groot rond koekje Vanmiddag gekocht – je moet dat nat maken & en dan laten opschuiven in je handen & dan in je haar doen als shampoo . Morgen ga ik het proberen . Je kunt het heel vaak gebruiken – het slinkt als zeep zeg maar De geur is Rose

  juni 16, 2016 at 22:48
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Die heb ik inderdaad ook zien liggen. Leek mij helemaal gek om te gebruiken..haha

   juni 17, 2016 at 09:55
   • Reply Brigitte

    Nou hier een kleine revieuw – het werkt ! Het werkt echt.
    Je neemt de tablet – maakt het nat – laat het opschuimen & was dan je haar. Het voelt dan ook als shampoo – en de geur is heerlijk

    Je moet wel iets van een blikje hebben om het te bewaren vind ik – gelukkig had ik die. Je koopt het namelijk zonder verpakking

    juni 17, 2016 at 10:42
    • Reply hildestolk_rxx5eu87

     Jij kan ook een beautyblog beginnen hoor ik al! haha. Als ik weer eens bij Lush ben zal ik eens kijken.

     juni 17, 2016 at 11:26

  Leave a Reply

  CommentLuv badge