Follow:
Uncategorized

Lush Lemony Flutter: my holy grail

Soms hoor ik bloggers/youtubers het hebben over hun holy grail. Ik wist niet dat ik dat ook echt kon hebben. Maar écht, ik heb toch weer een product gevonden die dat voor mij is: MIJN HOLY GRAIL-Lush Lemony Flutter!

En ik heb het niet echt spannend gemaakt welk product het dan is aangezien het met grote letters in de kop staat. ( maar dat is weer een SEO dingetje, daar ga ik jullie niet mee vermoeien 😉 ). Inderdaad, een product waar ik al veel positieve dingen over heb gehoord, de Lush Lemony Flutter nagelriemcrème. Maar het is meer dan dat! En dat ga ik jullie allemaal vertellen in deze blogpost.

IMG_0218

Maar allereerst, wat zegt Lush over dit prachtige product?

Dit is zo’n product waarvan je misschien denkt: waarom een speciaal product voor nagelriemen? Nou, geloof ons, dit is een van onze best verkopende producten, want onze liefhebbers zijn eigenwijs (gelukkig, daar houden we wel van!) en smeren het op elk stukje huid dat droog is!

Maar het is dus in eerste instantie ontwikkeld voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel!

Het ruikt heerlijk naar citroen, dat is goed voor je humeur maar helpt ook om je nagels wat op te lichten, dus als je nagels wat verkleurd zijn moet je dit zeker ook een paar dagen achter elkaar gebruiken, ze knappen er enorm van op.

Wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!

Zin in superzachte en schone handen? Verwen je tengeltjes eens met een mix van een schepje Ocean Salt en een klodder Lemony Flutter. Mengen, flink inmasseren en afspoelen met warm water. Heerlijk…

Alles wat hier staat is waar! Mijn voeten waren weer redelijk in slechte conditie al zeg ik het zelf. Ik had weer kapotte, eeltige hielen en ook zeer droge voeten. In één woord gewoon: lelijke voeten. Ik zelf had het eigenlijk ook nooit zo door dat mijn hielen zo lelijk waren. Ik lette daar nooit zo op. Totdat mijn moeder een keer doodleuk zei: “Hilde, weet je wat ik nou echt zo lelijk vind? Van die vrouwen op slippers of birkenstocks met van die lelijke eeltige hielen”. Terwijl ze dat zei keek ik even omlaag en schrok me wezenloos! Gelukkig had ze mijn hielen nog niet gezien..haha.

IMG_0219

Sindsdien probeer ik er erg op te letten mijn hielen goed te verzorgen, maar het juiste product had ik nog niet gevonden. Tot nu! Ik smeerde de Lemony Flutter voor het slapen op en in de ochtend waren mijn hielen al heerlijk zacht! Serieus!! Ook mijn nagelriemen zien er zoveel beter uit. Ik baal stiekem dat ik niet meer droge plekjes heb om dit wondermiddel op te smeren. 😉 De romige, olieachtige crème smeert zalig. Je kan hem goed verspreiden en hij trekt goed in. De olie-achtige laag blijft wel aanwezig, dus als je het op je voeten smeert, laat het dan eerst goed intrekken voordat je aan de wandel gaat. ( glij-gevaar! 😉 )

IMG_0220 IMG_0221

Dus dit potje staat nu standaard op mijn nachtkastje. Voor het slapen smeer ik mijn voeten, nagelriemen/handen en mijn lippen in. Ik kan dit product echt iedereen aanraden! Ik hoop ook dat het de muggen een beetje bij mij weghoudt door de citroen geur. Leuke bonus zou dat zijn..;-)

Verzorgen jullie je voeten goed?

De Lemony Flutter is te koop bij de Lush winkels of online: Lemony Flutter voor 10,65.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply melanie

  zo ontzettend fijn dit spul

  juni 10, 2016 at 09:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Grappig te lezen dat er zoveel mensen weg zijn van Lemony Flutter!

   juni 10, 2016 at 11:09
 • Reply Forever38.com (Vera)

  Ik gebruik het ook, prima spul inderdaad !

  juni 10, 2016 at 10:59
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ook al! Hihi, Lush best selling product gok ik!

   juni 10, 2016 at 11:10
 • Reply Brigitte

  Ik lees het net nadat mijn pedicure is geweest – ik vind het zelf ook lelijk die eelt hielen in open schoentjes.
  Maar dit produkt ga ik zeker aanschaffen !

  juni 10, 2016 at 11:08
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Als ik zo lees zijn er meer mensen weg van dit product! Ik ben benieuwd of jij het ook zo super gaat vinden!

   juni 10, 2016 at 11:10
   • Reply Brigitte

    Ik laat het je weten !

    juni 10, 2016 at 12:55
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Dit lijkt mij zo’n fijn product! Ik heb vorige week nog bij Lush besteld en ben vergeten ‘m te bestellen 🙁

  juni 10, 2016 at 20:40
 • Reply Brigitte

  Inmiddels heb ik het in huis . Gebruik het voor mijn nagels & smeer ook mijn voeten er mee in. Prima goedje .
  De geur is Citroën maar ik ruik ook iets van gum! De pasta lijkt ook iets weg te hebben van gum vi nd ik

  juni 16, 2016 at 20:11
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja dat gummy idee heb ik er ook wel bij inderdaad! Heb het net ook op Thomas’ jeuk plekjes op zijn armen gesmeerd. Wie weet helpt dat ook….

   juni 16, 2016 at 21:15
 • Reply Myrddin

  Ik heb super droge lippen en even geen centjes een lippenbalsem van Lush te kunnen kopen en labello maakt dat helaas veel erger. Zocht op lippen insmeren met lemony flutter en ik kwam op jouw blog uit. Ik ben dus niet de enige die dit doet. Het is echt heerlijk spul!! ☺️ Hielen wist ik niet, heb ook van die gespleten eelt hielen die ik wel netjes bijhoud met mijn eelt machine maar helaas dat haalt de eelt weg maar de droogte niet. Super tip dit!!

  november 26, 2019 at 22:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge