Follow:
Lush

Lush Vaderdag cadeautjes voor lieve papa’s!

Moederdag is nog maar net geweest en je kan je alvast gaan voorbereiden op Vaderdag! Persoonlijk vind ik het nog altijd moeilijk iets voor mijn eigen vader te bedenken. Uit ervaring weet ik dat mannen vaak gewoon kopen wat ze nodig hebben. Hetzelfde als mijn eigen man….die is ook nog eens vlak voor Vaderdag jarig! Ik ben altijd inspiratieloos rond die periode.

Maarrrrr……dan is er Lush! Lush heeft voor Vaderdag ontzettend veel leuke cadeautjes waar vast iets bij zit wat door vaders en echtgenoten vol enthousiasme ontvangen zal worden.
Ik laat je wat cadeautjes zien.

* A Wash on the Wild Side cadeauset *
In deze box zitten avontuurlijke goodies! Smuggler’s Soul Shampoo, Big Blue Bath Bomb en Yuzu and Cocoa Shower Cream. Een mooie complete set voor de stoere papa!
– 25,95 euro
* Papa Bear cadeauset *
In deze set mooie artikelen die de mannenhuid net zo zacht gaan maken als deze sjaal. Gezichts-en lichaamsscrub, multifunctionele crème en shampoo bar. Deze producten ruiken heerlijk naar sandelhout.
– 44,95 euro
* Smuggler’s Soul Face and Body Scrub *
Je kan er ook voor kiezen om in plaats van een set een mooi los product te geven. Zo is deze Face and Body scrub een heerlijk product voor mannen. Lush omschrijft het zo mooi op de site dat ik dat stukje even kopieer voor jullie:
Tijdens onze zoektocht naar sandelhout kwam er een verontrustende waarheid aan het daglicht: illegale smokkel van het hout, vaak met dodelijke gevolgen, is eerder regel dan uitzondering… De ingrediënten van deze fijne scrub zijn wél ethisch verantwoord en duurzaam verkregen. Helaas is de strijd tegen de smokkel in deze duistere onderwereld nog niet voorbij. Wij strijden door te laten zien dat het anders kan, met sandelhout uit verantwoorde bron
 
– 12,95 euro
* Superdad Bath Bomb *
Met deze Bath Bomb geef je je vader een superhelden-bad! De geuren van rokerig sandelhout en zoet guaiac-hout zorgen voor een heerlijk verwen moment!
Olibanumolie zorgt voor het relaxmoment tijdens het bad. Dat heeft een Superdad vast verdiend!
– 5,95 euro –
* Thanks Dad Zeep *
Braziliaanse sinaasappelolie en verse jus d’orange zorgen voor een heerlijke frisse geur. Een heerlijk en vrolijk cadeautje die door je vader zeker met een big smile gebruikt zal worden.
– 6,95 euro –
Dit was een greep uit de geweldige leuke cadeautjes die Lush voor vaders in petto heeft!
Wil je de rest van de gave door Lush gekozen producten bekijken? Dat kan hier: Lush Vaderdag
 
Vraag: Hebben jullie al een idee wat jullie voor Vaderdag gaan kopen?
 
Liefs Hilde
Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge