Follow:
kids, lifestyle

Luxe beddengoed voor je kids. Voor een heerlijke nachtrust!

nappiez

Ik lijk op mijn moeder in heel veel dingen. Liefde voor boeken, servies én beddengoed! Mijn moeder heeft zelfs een kleine tic om bij elke vakantie in Engeland een dekbedovertrek te kopen. Ook kreeg ik van haar onlangs een aantal dekbedovertrekken die nog van mijn jongere broer zijn geweest! Had ze gewoon bewaard. Inmiddels heb ik zelf ook een leuke verzameling voor de kids, maar ik moest er wel een aantal weggooien. Die waren van niet al te beste kwaliteit en begonnen te slijten. Best snel al eigenlijk! Daarom stel ik nu wel hoge eisen aan beddengoed. En daar kan het merk Nappiez zeker aan tippen!

Nappiez

nappiez

Het merk Nappiez is het eigen merk van de webshop koalabedding.nlDeze webshop is gespecialiseerd in beddengoed voor dreumesen, peuters en kinderen. Kwaliteit, betaalbaarheid en comfort staan centraal bij deze webshop en door hun kennis hebben ze nu een mooi eigen merk ontwikkeld: Nappiez.

Nappiez is het eigen merk van Koalabedding. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die je kind een gevoel van luxe geven en bovendien lang meegaan. Nappiez heeft inmiddels ook een lijn dekbedovertrekken geïntroduceerd met bijzondere ontwerpen, waarin trendy patronen en smaakvolle tinten de hoofdrol spelen.

Zo zijn er van het merk Nappiez kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, moltons en hoeslakens verkrijgbaar. Thomas was toe aan een nieuw kussen dus voor hem een mooi kwalitatief zeer goed kussen van Nappiez gekocht. Bij zijn vorige kussen werd hij telkens wakker met een ‘zweethoofd’ (zoals hij het zelf noemde), zijn hele nek en haren waren gewoon vochtig van het zweet. (zelfs in de herfst!). Met dit nieuwe kussen heeft hij daar totaal geen last meer van.

Leuke designs

Een kinderkamer wordt extra leuk en gezellig als er een mooi dekbedovertrek op het bed ligt. Voor Amy en Fenna mag ik eigenlijk geen leuke designs meer uitzoeken, die willen zo neutraal mogelijk (snik), maar voor Thomas kan ik de komende jaren nog wel even los gaan!

nappiez

Voor Thomas viel ik meteen als een blok voor dit dinosaurus dekbedovertrek. De kleuren zijn mooi helder en de dino’s zijn geweldig! Het dekbedovertrek is van 100% katoen en voelt heel soepel en luchtig. Je voelt meteen dat het een zeer mooie kwaliteit is. Het mooie aan dit dekbedovertrek is dat de stof goed ventileert en in de zomer heerlijk koel en in de winter lekker warm aanvoelt. Ideaal voor kids!

nappiez

Thomas vond wel dat de Gruffalo ook even op het dino dekbedovertrek moest zitten om te voelen hoe lekker zacht het was. haha.

Het is jammer dat ik voor de meiden niet meer mag beslissen, ik had het wel geweten:

nappiez

Voor kinderen kan je dus van het merk Nappiez hoogwaardig kwalitatief zeer goed beddengoed krijgen. Voldoende keuze, snelle levering en prima prijzen. Thomas slaapt in ieder geval als een (zweet-loos) roosje!

nappiez

Liefs Hilde

** Ik heb de producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Prachtig beddengoed.
    Fijne overzichtelijke webshop met zoveel mooie kussens etc….

    december 23, 2018 at 20:35
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge