Follow:
fashion, Sendra

Maak je outfit af met een Sendra riem!

Sendra

Al ruim een jaar is Fenna de trotse eigenaresse van deze prachtige Sendra riem. Inderdaad, de riem op de foto, is al een jaar lang dag in, dag uit gedragen. Ze draagt deze riem werkelijk elke dag, zo dol is ze op deze riem. Ik vond het destijds best een uitgave, maar ik wist dat Sendra volledig handgemaakt is met het beste kwaliteit leer. En dat is te zien! De riem ziet er nog steeds uit alsof hij net gekocht is. Een absoluut fashion item van deze tijd; de Sendra riem!

Sendra

Hier in het westen zie je ontzettend veel tieners (zowel jongens als meisjes) met een Sendra riem lopen. Ook volwassen vrouwen zijn verzot op Sendra. (ik ben qua laarzen helemaal verliefd op dit merk!). Toen Fenna begon te “zeuren” om zo’n riem zei ik dat ze het maar van haar verjaardagsgeld moest opsparen. En dat deed ze! En tot op de dag van vandaag nog steeds blij met haar aankoop.

Sendra

Deze riem is 4cm breed en gemaakt van zeer stevig leer. Zilveren concho’s met turquoise inleg in combinatie met het prachtige borduurwerk geven de riem een unieke uitstraling. De riemen van Sendra zijn daarom ook prachtig te combineren met de laarzen. Maar ook zo los geeft de riem een perfecte touch aan je outfit.

Sendra

Wist je dat de Sendra riem de best verkopende riem ter wereld is? Het is dan ook algemeen bekend dat je bij het aanschaffen van de Sendra riem weet dat je je leven lang profijt hebt van de riem. Onverslijtbaar!

Sendra

Sendra Sendra

Uiteraard zijn er verschillende taille maten verkrijgbaar. Fenna draagt maat 85, maar ook maat 90, 95 en 100 zijn verkrijgbaar. Een Sendra riem vind ik een waar stukje vakwerk als je de riem zo van dichtbij op de foto zet. Prachtig al die details.

Amy is bijna jarig en heeft het afgelopen jaar een tikkeltje jaloers naar de riem van haar zusje gekeken. Dus zij heeft dit jaar een Sendra riem op haar verlanglijstje gezet. (en ook nog Sendra laarzen, maar die mag ze van het geld van de opa’s en oma’s zelf aanschaffen ;-)). Voor haar heb ikĀ Sendra riem 1214 bruin gevlamd met zilveren concho’s besteld.

sendra

Ook een prachtige riem met bijzonder fraai borduurwerk. Ik kan nu al niet wachten om haar blije gezicht te zien de 18e! Het is dat ik alleen maar Tante Betsy jurkjes draag, en dus geen riem nodig heb, anders had ik het wel geweten. Ik hou mij maar bij mijn liefde voor Sendra laarzen. šŸ˜‰

Wil je zien welke prachtige Sendra riemen er nog meer verkrijgbaar zijn? Kijk dan op de site van Boeties.nl.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw…
  Prachtig en een fijn merk met zeer mooie boots.

  Xoxo

  oktober 5, 2018 at 08:30
 • Reply Nicole OrriĆ«ns

  Ik houd wel van de western stijl dus deze riem vind ik prachtig! Intrigerend dat ze in het westen populair zijn. Ben benieuwd of dit ook overwaait naar de Achterhoek. Ik zal er eens op gaan letten : )

  oktober 5, 2018 at 11:22
  • Reply hillybillybeauty

   Hier al meer dan een jaar super hip onder de jeugd vooral. Als er een groep scholieren in de ochtend langs fietst op weg naar de middelbare school zie je de riemen continue voorbij flitsen…haha

   oktober 5, 2018 at 21:17
 • Reply Edith Meeuwis

  Draag al bijna 40 jaar Sendra laarzen en kocht tijden lang wel 3 x per maand deze tijdloze trendy boots. Zelfs nu draag ik de stoere punters op mijn Harley Davidson.

  oktober 5, 2018 at 14:03
  • Reply hillybillybeauty

   Wow, Wat een collectie zal jij dan wel niet hebben!

   oktober 5, 2018 at 21:15

  Leave a Reply

  CommentLuv badge