Follow:
beauty

Wat Maakt Je Mooi Lip Scrub en Finger Food

wmjm

Deze twee super leuke kleine potjes stonden al een tijdje klaar om te worden getest. En met het koudere weer dat er nu is, werd het tijd deze 2 cuties tevoorschijn te halen, te testen en op mijn blog een plekje te geven. De Cocos Sugar Lip Scrub en de Finger Food Ginger, Lime & Coconut!

wmjm2

Mijn nagels zijn drama op dit moment. Scheuren af, splijten en mijn nagelriemen zijn droog. Tijd voor wat extra liefde voor mijn nagels en nagelriemen!

Finger Food – Ginger, Lime & Coconut 3,95

Silky, Smooth, Nourishing, Restoring

Dit zacht roze heerlijke crèmetje ruikt heel fris. Op mijn huid ruik ik de limoen en gember het meest. Ik gebruik dit potje een paar keer per dag om mijn nagelriemen en nagels mee in te smeren. Ik merk gewoon dat mijn handen in de winter het meest te lijden hebben. Daarom kan een beetje extra verzorging geen kwaad. De crème trekt snel in en mijn nagelriemen worden zacht. Of mijn nagels er ook sterker door worden weet ik nog niet, maar dat merk ik waarschijnlijk pas over een wat langere periode van gebruik.

wmjm3

Cocos Sugar Lip Scrub – 4,50

Zouden je lippen ook niet moeten genieten van dezelfde voordelen als je armen, benen en de rest van je gezicht en lichaam? Deze romige scrub met suiker helpt de huid van je lippen meer vocht vasthouden en voorkomt barsten, het maakt je lippen zijdeachtig vlot en precious, helpt je lippenstift beter te blijven zitten. Bevat sheaboter en amandelolie voor extra moisturizing.

Lip scrub blijf ik altijd een grappig product vinden. Op zich is het makkelijk zelf te maken, maar ik ben daar gewoon te lui voor, there; I said it! Gelukkig kan je lip scrub ook gewoon kopen. 😉

wmjm4

Wat Maakt Je Mooi heeft verschillende versies van de lip scrubs, super leuk! Voor ieder wat wils. Je kan de scrub dagelijks gebruiken en wat er op je lippen achterblijft lik je gewoon op, smaakt ook nog lekker. 😉

Ik gebruik deze dagelijks en ik heb geen last meer van velletjes! Ideaal. Ook krijgen mijn lippen door het scrubben een beetje kleur, nog een extra voordeel.

Je kan deze producten allemaal aanschaffen op de site van Wat Maakt Je Mooi.

Gebruik jij producten in de winter die je normaal niet zo snel gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Astrid

  Wat een leuke producten weer! Ik ga zeker eens kijken naar de lipscrubs. Heb er laatst eentje van Etos gekocht, maar die vind ik mwoah…
  Astrid onlangs geplaatst…Mustela stretch marks prevention cream reviewMy Profile

  november 20, 2016 at 07:12
 • Reply marije

  Ik denk dat het tijd wordt dat ik een bestelling ga plaatsen want deze producten klinken ook weer zo fijn. Ik gebruik wel meer verzorgende producten in de winter omdat ik een hele droge huid heb.

  november 20, 2016 at 07:34
 • Reply Susan

  De lipscrub heb ik ook! Gebruik ik alleen veeel te weinig. De fingerfood creme lijkt me wel wat.
  Susan onlangs geplaatst…The Rubz sieradenMy Profile

  november 20, 2016 at 08:00
 • Reply Natascha

  Ik heb zelf wel eens een lipscrub gemaakt maar eigenlijk ben ik er ook te lui voor hihi. Sterker nog, voor het scrubben van mijn lippen ben ik al te lui haha.

  november 20, 2016 at 09:44
 • Reply Babs

  Lip scrub gebruik ik het meest in de winter, zo ook olie voor mijn lichaam. Mijn huid gaat gewoon jeuken van de kou, maar ook van de kachel.

  november 20, 2016 at 10:53
 • Reply Anna Gerrie

  Deze producten heb ik in de winter wel nodig! Ik gebruik zelf een lipscrub van Lush en een nagelriem creme van Burt’s Bees, die vind ik zelf ook heel fijn in gebruik.

  november 20, 2016 at 11:12
 • Reply Jouvence

  Lijken me erg fijne producten! Zelf gebruik ik in de winter de lemony flutter van de Lush voor mijn nagelriemen. xx

  november 20, 2016 at 13:09
 • Reply Beautyjuf

  Oh, wat een een leuke naam: Finger Food. Simpel, maar doeltreffend en geinig! Het klinkt als een heerlijk product! Deze gaat op mijn wishlist.
  Beautyjuf onlangs geplaatst…Pupa Red Queen Mascara KitMy Profile

  november 20, 2016 at 13:12
 • Reply Lifeaholic.nl

  Ik kan er niets aan doen maar alleen door het woord cocos werd ik al naar het artikel getrokken! Ik ben gek op kokos en wil deze dan ook snel gaan proberen! 😀

  november 20, 2016 at 16:32
 • Reply YuSt

  Heerlijke scrubs! Ik hou van kokos! Het is dat ik nog een potje heb, anders had ik al doorgeklikt!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Woodstock green | KohMy Profile

  november 20, 2016 at 21:29
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  In de winter gebruik ik vooral handcrème en lippenbalsem, anders wordt het zo droog! Fijne producten lijken dit me. X

  november 21, 2016 at 08:31
 • Reply Deb

  Ik ken deze producten nog niet en ben het meest benieuwd naar de finger food, alleen de naam vind ik al ontzettend leuk bedacht.

  november 21, 2016 at 15:00
 • Reply Marieke

  Deze scrub heb ik ook gehad en is inderdaad fijn. De finger food kende ik nog niet, maar klinkt goed! Ik moest trouwens wel lachen over je opmerking over zelf lipscrub maken.. want raad eens wat ik afgelopen zaterdag heb gedaan? 🙂

  november 21, 2016 at 20:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge