Follow:
beauty

Wat maakt je mooi Marshmallow Body Polish

banner-scrub-it_1

Heb jij ook weleens spijt gehad van het gebruiken van een product? Ik heb dat dus met Wat Maakt Je Mooi Marshmallow Body Polish. Maar niet de spijt die je misschien denkt! Spijt dat ik het nooit eerder heb gebruikt! Want deze Body Polish is GI-GAN-TISCH Lekker!! ( inderdaad, het verdient hoofdletters! )

mooi

Als je mijn ‘opgemaakt video’s’ weleens hebt bekeken weet je dat er bij mij liters body scrub doorheen gaat. Noem het verslaving, ik scrub mijn huid om de dag en ik hou ervan! Dus toen ik besloot mijn eerste bestelling te doen bij Wat Maakt Je Mooi, moest er natuurlijk een body scrub/polish bij. Ik koos voor de Marshmallow Shower Body Polish. Vanwege de naam ( ik hou van marshmallows! ), maar ook door de sheaboter, lekker voor mijn huid in het najaar!

mooi2

Ingrediënten

De Body Polish is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Geen SLS en niet op dieren getest.

“Body Polish is een milde scrub op een basis van opgeklopte romige zeep, deze heeft een hoog gehalte glycerine welke je huid een fijn gevoel geeft en tevens een goede vochtinbrenger is. De polish is verrijkt met sheabutter en soja olie om je huid te voeden, verzorgen en uitdroging te voorkomen. De zachte zeep reinigt je lichaam op een milde manier en de fijne suiker exfolieert je huid zacht maar effectief. Een body polish is met name geschikt voor een ieder die een gevoelige huid heeft en geen grove scrub kan verdragen. Na gebruik voelt je huid schoon, glad en soepel aan.”

De omschrijving die op de site van Wat Maakt Je Mooi staat zegt het al, naast het scrubben verzorgt het je huid ook meteen. En ik kan je zeggen dat je dat ook echt merkt na de allereerste scrubbeurt!

Geur en substantie

mooi3

Dit ziet er toch uit om op te eten? De fluffy achtige substantie nodigt uit om aan te raken. Het voordeel van het ietwat plakkerige goedje is dat ik onder de douche niet meteen de helft al verloor in het doucheputje! Ik pakte een klein handjevol scrub en kon het in het kommetje van mijn hand prima verdelen over mijn lichaam. Al scrubbend maakte ik de scrub stukje bij beetje op en kon ik weer een nieuwe lading pakken. Ideaal! Zo is de scrub zuinig in gebruik.

mooi4

De geur is ook meteen iets waar ik verliefd op werd. Op de site staat een hele mooie omschrijving!

Geur: Marshmellow is een sexy poederachtige geur, een mix van amber, sandelhout, vanille, cederhout en een hint van bloemen. De geur is zoet maar subtiel.

Echt een geweldige geur! De omschrijving is perfect, precies zoals ik het ervaar!

mooi5

In combinatie met water gaat de scrub een klein beetje schuimen. Voor mij hoeft er ook niet veel meer schuim, het gaat om het scrubben en dat doet ie perfect.

mooi1

Als je, net als ik, ook van body scrub houdt, dan moet je deze echt een keer proberen! Ik weet zeker dat je meteen verliefd wordt op dit product.

De Marshmallow Shower Body Polish is verkrijgbaar in 2 maten:

 • 120 ml voor 4,95
 • 280 ml voor 8,95

Bekijk alle heerlijke producten van Wat Maakt Je Mooi ( ook geweldige bath bombs! ) op de website.

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar de Body Polish?

Liefs Hilde

** ik heb dit product zelf gekocht**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Mariska

  Lijkt me inderdaad een heerlijke product. Ik ga eens kijken op die website 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Essie Shades on & Essie Pool side serviceMy Profile

  oktober 9, 2016 at 15:54
 • Reply Marieke

  Ook dit lijkt me een heerlijk product!
  Marieke onlangs geplaatst…Vaker veganistisch eten, hoe bevalt dat nou?My Profile

  oktober 9, 2016 at 16:22
 • Reply chucky1012

  Dat klinkt erg goed!
  Ik ken dit niet.
  Zal even een kijkje nemen in de webshop.

  oktober 9, 2016 at 17:53
 • Reply Romy

  Klinkt goeeeddd
  Romy onlangs geplaatst…Nvey Eco Volume Mascara reviewMy Profile

  oktober 9, 2016 at 18:41
 • Reply Sabine

  Jum! Heerlijke shop hè? Ga deze even onthouden, nog niet getest haha 😀
  Sabine onlangs geplaatst…Roger & Gallet Cédrat Vitaliserende DouchegelMy Profile

  oktober 9, 2016 at 19:02
 • Reply Tania

  Dit klinkt echt als een zalig product.
  Tania onlangs geplaatst…Lush | Christmas 2016My Profile

  oktober 9, 2016 at 19:10
 • Reply Marjolejn

  Oehh dit ziet er goed uit! Zeker een om te onthouden dus x

  oktober 9, 2016 at 19:19
 • Reply bianca

  Ben heel benieuwd, heb deze besteld. Producten zien er echt allemaal heerlijk uit.

  oktober 9, 2016 at 20:02
 • Reply YuSt

  Heerlijk! Ik heb al te lang geleden iets besteld. Voor de feestdagen mijzelf eens wat kopen!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Snowwhite | lipstick | NYXMy Profile

  oktober 9, 2016 at 21:03
 • Reply Babs

  Je hebt helemaal gelijk! Met veel scrubs heb ik dat ook, je pakt een handvol en de helft valt op de vloer! Zo zonde!
  Jeetje, ik wil ook die geweldige ervaring…zal ik hem ook bestellen?
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de Week 41- Body Shop, Budget en een BuitenhuisMy Profile

  oktober 9, 2016 at 21:16
 • Reply Eva

  Oeh klinkt goed zeg!! Ik houd ook echt van scrub om de dag, nee dan raakt mijn huid helaas helemaal van slag :-).
  Eva onlangs geplaatst…Berlijn vlog op YouTube!My Profile

  oktober 9, 2016 at 21:38
 • Reply Nancy

  Ik zou me er ook eens aan moeten wennen om regelmatiger te scrubben!
  Nancy onlangs geplaatst…STYLE MIX & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  oktober 10, 2016 at 08:27
 • Reply Irma

  Dit lijkt me echt super lekker! 😀

  oktober 10, 2016 at 12:29
 • Reply jeapiebel

  Ik heb soms wel spijt dat ik het product niet eerder heb gebruikt. Het lijkt mij een verrukkelijk product.

  oktober 10, 2016 at 13:09
 • Reply Deb

  Deze lijkt me heerlijk! Maar ik denk niet dat ik snel voor een scrub zal gaan omdat ik dit soort producten simpelweg vergeet te gebruiken. Ik heb er nog een aantal die letterlijk staan te verstoffen in mijn badkamer kastje, te zonde gewoon!
  Deb onlangs geplaatst…Essie In StichesMy Profile

  oktober 10, 2016 at 19:06
 • Reply Melike

  Het ziet er inderdaad echt uit om op te eten hihi. Hier zou ik waarschijnlijk spontaan zin in marshmallows van krijgen hihi. Lijkt me ook echt een heerlijk product!
  Melike onlangs geplaatst…Mijn perfecte nude lip van dit moment? Review: Mac Lip Pencil Dervish en Mac Vamplify Anything But DemureMy Profile

  oktober 10, 2016 at 22:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge