Follow:
beauty

Wat Maakt Je Mooi Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser

mooi1

Dat ik sinds ik mijn eerste bestelling bij Wat Maakt Je Mooi deed een beetje verliefd op dit merk ben geworden is misschien wel duidelijk. Vandaag vertel ik jullie alles over deze reiniging: Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser.

Eigenaresse Jeannette weet wel wat vrouwen nodig hebben! Alle producten zijn natuurlijk en niet op dieren getest. De Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser is tevens vegan. Na al de Marshmallow Body Polish en de Carrot & Avocado Masker te hebben getest, kon ik niet wachten om deze cleanser te testen.

Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser

mooi3

“Ben jij er klaar voor om iets nieuws te proberen? Deze cleansings bar zit er misschien niet heel sexy uit maar…tot je ontdekt wat deze 100% natuurlijke en vegan cleanser doet voor je gezicht en hals! Voelt jouw huid trekkerig na het reinigen dan ga je een hele nieuwe ervaring tegemoet met deze zeep vrije gezichtsreinigende methode.
De Oatmeal Cookie cleanser is zorgvuldig samengesteld en bestaat in de basis uit boters, oliën, klei en havermout. Ik hoor je al denken.. reinigen met boters & oliën?? Ja zeker! De boters, oliën en klei trekken vuil en oneffenheden aan, wanneer je het aanbrengt en je huid zacht masseert maak je vuil en oneffenheden los en bij het afspoelen verwijder je deze van je huid.

Alleen al hoe het eruit ziet, zo nieuw voor mij! Ik ben dit soort cleansers niet gewend, dus ik kon niet wachten om dit te gebruiken! Maar eerst even de ingrediënten en hun voordelen op een rijtje:

mooi2

Havermout heeft als eigenschap overtollige oliën te absorberen en tegelijkertijd is het rustgevend voor de gevoelige huid. Het exfolieert heel mild.
Castor olie, ook wel wonder olie genaamd werkt ontstekingremmend, ontgiftend, kalmerend en verzachtend en heeft reinigende eigenschappen.
Kaolin klei werkt absorberend en trekt gifstoffen en oneffenheden aan. Het is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, sodium en zink. De opperhuid absorbeert deze werkstoffen en tegelijk worden onzuiverheden verwijderd.
Duindoorn extract (Capric Triglyceriden, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract) bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C en E. Daarom wordt het extract gebruikt om zijn voedende en kalmerende werking voor een gevoelige en snel geïrriteerde huid.
Lavendel is erg heilzaam voor je huid. Het brengt de talgproductie in evenwicht en voorkomt littekenvorming.
Cacaoboter, Sheaboter, Amandelolie hebben hun eigen unieke eigenschappen, samen vormen ze een geweldige moisturizer voor je huid.

Een mooi rijtje zo toch? Mooi hè wat de natuur ons allemaal schenkt?!

mooi4

Hoe gebruik je deze cleanser?

Met je ( schone ) handen pak je een een beetje van de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser. ( of met het bijgeleverde lepeltje ). Ik verwarm de cleanser even tussen mijn handen waardoor hij lekker smeuïg wordt. Onder de douche maak ik mijn gezicht nat en masseer de cleanser heerlijk over mijn gezicht. Je voelt meteen dat de oliën hun werk gaan doen, want mijn gezicht voelt extreem zacht aan. Na het douchen is mijn gezicht schoon en zijdezacht. Zalig!

Conclusie

Het moge duidelijk zijn, ik ben weer ontzettend enthousiast! Wat heeft Wat Maakt Je Mooi toch een ontzettend mooie producten. Ook deze cleanser heeft mij aangenaam verrast en gebruik ik nu dagelijks met veel liefde!

mooi

De producten van Wat Maakt Je Mooi zijn online te krijgen bij de webshop

Waarmee reinig jij je gezicht?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Yvonne

  Ik zou deze bijna opeten, ziet eruit als een lekker toetje! 🙂

  oktober 14, 2016 at 15:16
 • Reply chucky1012

  Het klinkt heel goed!
  Je krijgt er heerlijke trek van 😉

  oktober 14, 2016 at 16:08
 • Reply Julie

  Dit klinkt echt als een erg fijn product! Ik vind Let The Good Times Roll van Lush ook echt een fijne reiniger, die zit ook in een potje en lijkt er een beetje op! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Friday Nails #107 – Red Red WineMy Profile

  oktober 14, 2016 at 16:24
 • Reply Lieke

  Ziet er goed uit! Ik word helemaal verliefd van hun Instagram pagina haha
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Het uit de kast verhaal van mijn zusjeMy Profile

  oktober 14, 2016 at 17:02
 • Reply Astrid

  Lijkt me een heel fijn product. Ik moet ook echt eens daar bestellen.
  Astrid onlangs geplaatst…Grote Beauty Winactie!My Profile

  oktober 14, 2016 at 17:11
 • Reply Yvonne

  En dan proberen het niet op te eten met die naam 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…Beauty box Styletone oktober 2016My Profile

  oktober 14, 2016 at 17:29
 • Reply Lonneke

  Deze lijkt mij heerlijk zeg! Ik wist niet dat Havermout zo’n goede werking had op een gevoelige huid, goed om te weten.
  Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel op Beauty Unboxing | Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty BalmMy Profile

  oktober 14, 2016 at 19:01
 • Reply YuSt

  Ooooooh dit klinkt hemels… volgende maand (ben blut) toch eens shoppen!
  YuSt onlangs geplaatst…Ik plaatste mijn eerste eigen Colourpop bestelling! Yeah | ColourpopMy Profile

  oktober 14, 2016 at 19:42
 • Reply Natascha

  Dit soort cleansers is ook nieuw voor mij maar ik vind het wel erg bijzonder en zou het wel eens willen proberen! Ik gebruik nu een reinigingsolie, ook erg fijn!
  Natascha onlangs geplaatst…Toffe nieuwe oorbellen voor dit najaarMy Profile

  oktober 14, 2016 at 19:52
 • Reply Deb

  Ik neem deze cleanser zeker mee in mijn eerstvolgende bestelling bij Wat Maakt je Mooi, je hebt me overtuigd!
  Deb onlangs geplaatst…Atlas Arganolie: vloeibaar Marokkaans goud uit NederlandMy Profile

  oktober 14, 2016 at 20:42
 • Reply Babs

  Klinkt heerlijk, ik gebruik eigenlijk van alles door elkaar momenteel. Ik douche altijd in de ochtend en vind het eigenlijk wel heel lekker om zoiets weer onder de douche te gebruiken!
  Babs onlangs geplaatst…De nieuwe anti-aging verzorgingslijn met DIAMANT van GEMOLOGY COSMETICSMy Profile

  oktober 14, 2016 at 21:23
 • Reply Maxime Bouman

  Heb even op de site gekeken, en ik heb al een heerlijke wishlist gemaakt haha!
  Maxime Bouman onlangs geplaatst…Express Yourself with New WordPress Stickers for iOS and iMessageMy Profile

  oktober 15, 2016 at 00:14
 • Reply Evelien

  Oh wat een heerlijk product lijkt mij dit <3 Ik ben dol op haar producten en bestel er altijd graag!
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Monster’s Ball Bath BombMy Profile

  oktober 15, 2016 at 23:15
 • Reply Mariëlle

  Ik ben zo zo zo benieuwd!! Ik wil echt heel graag producten gaan proberen, maar ik moet eerst maar eens mijn voorraad opmaken!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Etos nagellak – vernieuwd en uitgebreid assortiment!My Profile

  oktober 17, 2016 at 09:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge