Follow:
beauty

Wat Maakt Je Mooi Unboxing!

images

Een unboxing vind ik altijd erg leuk om te maken. Dit keer een unboxing van mijn bestelling bij Wat Maakt Je Mooi. Kijken jullie mee?

Hebben jullie al eens iets van Wat Maakt Je Mooi gebruikt?

Als je je gratis wilt abonneren op mijn YouTube kanaal kan dat hier: https://www.youtube.com/watch?v=l_AIZoOLsU4

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Iris

  Ik zie best vaak leuke dingen over deze webshop verschijnen! Ik ga nu meteen een kijkje nemen 🙂

  oktober 25, 2016 at 18:56
 • Reply Janine

  Wat een super leuke video! En er zitten ook mooie spulletjes in <3
  Janine onlangs geplaatst…Simple Black & White Outfit | FashionMy Profile

  oktober 25, 2016 at 19:20
 • Reply Vanessa

  Leuke unboxing! Ik ken de webshop maar ik heb er nog nooit iets besteld, dit omdat de verzendkosten naar België best duur zijn. Jammer, want volgens mij hebben ze echt heerlijke producten. De bath bombs zien er leuk uit. Inderdaad een goedkoper alternatief dan Lush. Veel plezier met de producten!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips voor de styling van je badkamer en toiletMy Profile

  oktober 25, 2016 at 20:20
 • Reply Babs

  Die douchemuts, zo grappig!
  Ik ben dol op de geur van vijgen, en wat grappig dat het knispert.
  Die mani-bombs zijn zeker leuk om cadeau ter geven, en een lipscrub heb ik nu alweer nodig, ik heb met dit weer altijd velletjes op mijn lippen.
  Goh… het lijken mij stuk voor stuk heerlijke producten.
  Babs onlangs geplaatst…Review- Farm Brothers CookiesMy Profile

  oktober 25, 2016 at 22:30
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Heerlijk gezellig filmpje weer! Leuke unboxing en de douchemuts past perfect bij je Tante Betsy jurkje whahaha. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Taking care of myself TuesdayMy Profile

  oktober 25, 2016 at 23:13
 • Reply Melike

  Ik heb eigenlijk nog nooit iets gebruikt van het merk, maar ik ben er wel al heel lang benieuwd naar. Ik zie het ook altijd op instagram voorbij komen;) Super leuke video, ik moet het ook eens proberen;)
  Melike onlangs geplaatst…Review: Dr Van Der Hoog Sensational Sea Algae KleimaskerMy Profile

  oktober 26, 2016 at 19:47
 • Reply Deb

  Wat een heerlijke unboxing! Ik heb er echt van genoten en krijg zin om ook weer te bestellen bij Wat maakt je mooi. Ik ben al bijna door mijn mani bombs heen! Sinds ik deze heb ontdekt neem ik regelmatig een voetenbad.. in jaren! Ik heb echt wat gemist en man wat worden je voeten zacht en van de manibombs! Dus zodra ik de laatste heb gebruikt die ik nu nog heb liggen ga ik zeker opnieuw bestellen!
  Deb onlangs geplaatst…Yankee Candle UK ShoplogMy Profile

  oktober 27, 2016 at 17:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge