Follow:
beauty

MAC Magic Dust Powder Nutcracker Sweet Yum Yum Yum

mac

Yes! Ik heb eindelijk eens een MAC Limited Edition kunnen scoren! Het ging even fout toen ik het eerste exemplaar in duizend stukjes ontving, maar het is allemaal snel geregeld. En kijk nou eens naar dit prachtige plaatje! De Magic Dust Powder van de Nutcracker serie. I’m in love!

mac1

De hele serie ziet er uit om op te vreten! Veel roze en paars, glans en prachtige producten. Helaas was al veel uitverkocht, maar dit pareltje heb ik nog kunnen scoren, en ook nog eens in mijn favoriete kleur: roze!

mac-holiday-2016-nutcracker-sweet-collection-3

Ik heb nog niet zo heel veel MAC items in mijn stash, eigenlijk bar weinig vind ik zelf. Op de één of andere manier ben ik altijd een beetje later met het oppikken van hypes. Maar ik voel een soort van MAC verzamelwoede opkomen. De lipstick die ik heb bevalt zo goed dat ik zeker een aantal bij ga kopen, mijn MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle Poudre gebruik ik ook dagelijks. Grote kans dus dat er nog wel meer items gaan volgen.

mac2

Maar nu over dit pareltje. Hoe ontzettend gaaf zijn de sterretjes in de poeder? Ontzettend leuk gedaan en geeft het net een extra catchy iets vind je niet? In de poeder zit een lichte glinstering, niet overdreven maar gewoon mooi.

mac3

Je zou de poeder naast blush ook kunnen gebruiken op je oogleden als een soort oogschaduw. Ik gebruik hem als blush en eigenlijk hoeft er niet echt highlighter bij, hij glanst al prachtig van zichzelf.

mac4

Nog even de achterkant voor de liefhebber

Swatch Time!

mac5

Op de dag dat ik foto’s maakte was het natuurlijk weer donker en grauw buiten. Zal je altijd zien. Maar je kan toch wel redelijk zien dat er prima dekking is. Geen fall out maar een prachtige kwaliteit!

mac6

Als blush heb ik hem hier aangebracht. Ik heb hem lichtjes aangezet en dat was voor mij al voldoende. Je zou hem nog wat extra kunnen aanzetten voor meer roze natuurlijk. Maar mijn huid heeft veel “vlekjes”, dus ik hou mijn blush vaak natuurlijk. Echt een mooie frisse roze kleur!

mac_yumyumyum001

Ik zag op de site dat dit pareltje nog beschikbaar is! Ongelooflijk maar waar! Voor 32 euro heb je deze prachtige Limited Edition poeder in je bezit. Je kan hem vinden op MAC Cosmetics Online

Heb jij veel MAC producten in je stash?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Melike

  Zo mooi!! Toen ik iets van deze collectie kocht heb ik echt getwijfeld of ik de powder ook moest kopen. Hij is inderdaad zo mooi. Goed om te weten dat hij er nog is. Of eigenlijk slecht..haha

  november 26, 2016 at 14:22
 • Reply Mariska

  Ik heb eigenlijk niet zo veel MAC, alleen wat lipsticks en fix+ spray. Vind voor de meeste producten anderen merken net iets fijner. Dit is wel een coole collectie 😀 vind dit poedertje heel mooi! Dat sterpatroon ook 😀

  november 26, 2016 at 15:04
 • Reply Jouvence

  Wauw, prachtige blush! ♥

  november 26, 2016 at 15:36
 • Reply Elisa

  Deze is zooo gorgeous, heel de collectie eigenlijk! Hij staat je heel fris en natuurlijk, mooi bij je sproetjes 😀
  Elisa onlangs geplaatst…An Ode to the Oskia Renaissance Cleansing GelMy Profile

  november 26, 2016 at 16:46
 • Reply Deb

  Hij is prachtig! Zowel qua vormgeving als qua kleur. Heel mooi. Ik was net nog even bij MAC en toen zat ik vol bewondering naar hun collectie te kijken, maar wist me (dit keer) in te houden *slik*.

  november 26, 2016 at 17:13
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik heb 0 MAC producten, het trekt mij niet zo. Maar deze blush staat je prachtig!

  november 26, 2016 at 17:27
 • Reply Lieke

  Fijn dat het zo snel geregeld was met een nieuwe! Vind hem echt heel mooi.
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ik ben nou eenmaal een geel persoonMy Profile

  november 26, 2016 at 18:10
 • Reply Yvonne

  Pas maar op, als je eenmaal een mac-tic hebt, zoals ik… Ik heb veel blushers van Mac. En twee bronzers; waaronder LE en Refined Golden. Refined golden heb ik recent gekocht; die is zo mooi! Niet oranje en niet te sterk gepigmenteerd zodat je ‘m goed kunt opbouwen en met haast hoef je niet bang te zijn dat je er te veel aanbrengt. Er lijken shimmertjes in te zitten maar op de huid zie je er bijna niets van terug, behalve een heel natuurlijke glow! Tip…;-)

  november 26, 2016 at 18:13
 • Reply Eva

  Hij staat je prachtig! Ik kan niet anders zeggen 🙂

  november 26, 2016 at 18:55
 • Reply Astrid

  Hij is erg mooi! De kleur staat je ook goed. Dit weer is zo lastig he met foto’s maken…
  Astrid onlangs geplaatst…Spam je blog #4My Profile

  november 26, 2016 at 20:11
 • Reply Gonny

  Ik heb nog helemaal niets van MAC!!!
  Zou echt bijna een setje gaan kopen… vanwege die mooie make-up tasjes. Ik vind ze werkelijk prachtig

  november 26, 2016 at 21:45
 • Reply Lonneke

  Wat een pareltje zeg en hij geeft ook een hele mooie glow. Knap hoe je het heb weten vast te leggen ik doe het je niet zo snel na.

  november 26, 2016 at 21:50
 • Reply Sabine

  Inderdaad heel erg mooi zeg!
  Sabine onlangs geplaatst…On why I have quitted drinking alcoholMy Profile

  november 27, 2016 at 00:04
 • Reply Maaike

  Wat een prachtig poeder! Ik vraag me af welke kleur het poeder is aangezien op elke foto de poeder een andere kleur lijkt? Kan komen door de glans natuurlijk. Maar aan de swatch te zien is het een meer bessenroze kleur of is ie toch feller?
  Maaike onlangs geplaatst…Brand bites | EssenceMy Profile

  november 27, 2016 at 08:33
 • Reply Kim

  Ziet er mooi uit! Zelf heb ik geen mac producten al ben ik super benieuwd naar de lipsticks!
  Kim onlangs geplaatst…De leukste lakjes voor het najaarMy Profile

  november 27, 2016 at 10:00
 • Reply Emma Cauwelaers

  Leuke revieW! Ik vind normaal de LE van Mac niet interessant maar deze is echt prachtig. De blush staat ook goed bij jouw huid! Ik ga hem waarschijnlijk niet kopen omdat ik nuja eerder aan het sparen ben voor mijn toekomst en 32 toch wel een serieus bedrag is voor een blush. Zelf heb ik 8 lippenstiften van mac.

  november 27, 2016 at 10:01
 • Reply Lifeaholic.nl

  Wauw wat een prachtige blush, kleur en verpakking! 😀

  november 27, 2016 at 15:21
 • Reply Vanessa

  Wauw, wat een pareltje. Hij staat jou heel mooi!

  november 27, 2016 at 16:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge