Follow:
beauty

Makeup Revolution Life On The Dance Floor VIP Eyeshadow Palette

Oh, mag ik terug naar Engeland? Bij het zien van deze foto krijg ik spontaan heimwee. Ik ben blij dat mijn lieve meiden zoveel mooie foto’s van de gekochte make-up hebben gemaakt. Dit prachtige glimmende palette van Revolution is echt een pareltje. En zo’n gouden glitter doos kon ik gewoonweg niet laten liggen.

revolution

Een prachtig palette met een combinatie van matte en glanzende oogschaduw tinten. 24 Tinten maar liefst! Warme kleuren, wat koelere kleuren, je kan met dit palette weer volop combineren.

revolution

De oogschaduw is zacht van structuur en daardoor makkelijk te blenden op het oog. De kwaliteit van Revolution oogschaduw is super en blijft erg lang zitten. Tel daar nog eens de super grote spiegel aan de binnenkant van de doos bij op en je hebt een waanzinnig palette voor een top prijs!

Tijdens het (lastminute) schrijven van deze blog ontdekte ik dat ik de foto met de swatches per ongeluk heb gewist van mijn camera. Super dom! Gelukkig kan je online bij Boozyshop, waar dit palette ook verkrijgbaar is, een mooie foto vinden met de swatches.

Sinds ik dit palette in Engeland heb gekocht gebruik ik hem ontzettend veel. Vooral de combinatie van lichte en donkere tinten maken dit palette zó veelzijdig. Je kan hier absoluut de meest prachtige ooglooks mee maken.

Het Revolution Life On The Dance Floor VIP Eyeshadow Palette kost 10.95 en is oa verkrijgbaar bij Boozyshop.

Kan jij mooie oogschaduw palettes weerstaan?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliate link, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Prachtige teinten

    juni 2, 2018 at 12:22
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge