Follow:
beauty

Makeup Revolution Strobe Lighting Highlighter Palette

strobe lighting

Nog een nasleep van mijn haul uit Engeland! Ik heb nog een aantal make-up producten liggen die ik nog niet had laten zien op mijn blog. Eéntje daarvan is het Makeup Revolution Strobe Lighting Highlighter Palette. Deze kreeg ik gratis bij Superdrug bij een aankoop van een oogschaduw palette van Revolution. Mooi meegenomen! Hou je van glans? Dan is dit palette wellicht iets voor jou!

strobe lighting

Als je het palette opent glimmen de 3 highlighters je al tegemoet. Ik kon geen namen van de kleuren highlighters ontdekken, maar het zijn 3 verschillende ondertonen. Een koele kleur met een zeer hoge pigmentatie (de linker), een vrij neutrale highlighter met een wat mindere pigmentatie (de middelste) en een warme/rozige highlighter met dezelfde pigmentatie als de middelste.

De pans zijn vrij groot dus je kan lang vooruit met deze prachtige highlighters!

Swatches

strobe lighting

Vrij duidelijk te zien is dat de linker koele highlighter een hele goede pigmentatie heeft. Zelfs zó goed dat ik deze niet zo snel op mijn jukbeenderen zou aanbrengen. ;-). Ik gebruik deze meer bij ooglooks, als ik even een wat heftigere ooglook maak. Zo’n koele highlighter is dan erg mooi in de binnenste ooghoek bijvoorbeeld. Of lichtjes aangezet onder de wenkbrauw.

De andere twee tinten zijn, naar mijn mening, mooier om op je jukbeenderen aan te brengen. Deze geven een subtiele glans en zijn daarom geschikt voor dagelijks gebruik. Meestal ga ik zelf voor koele tinten qua highlighter, maar in dit geval ga ik zeker voor de wat warmere varianten. 😉

strobe lighting

Amy heeft alle drie de tinten hier met elkaar gemengd. Het valt meteen op dat de koelere tint duidelijk overheerst. Leuk voor een feestje maar in onze ogen niet echt geschikt voor dagelijks gebruik.

Wij gaan dus duidelijk voor de middelste en de rechtse variant.

Aangezien wij dit palette gratis hebben gekregen heb ik de prijs even opgezocht. Bij Beauty88.nl kan je hem kopen voor 9,49.

Gebruik jij weleens highlighter?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jessica J.

  Ik gebruik nog steeds de Honey Glow highlighter uit Serena’s paletje. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn ultieme festivalchecklist!My Profile

  augustus 16, 2018 at 12:24
 • Reply chucky1012

  Prachtig voor summerlooks

  augustus 16, 2018 at 15:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge