Follow:
boeken, video

Mega Bookhaul november 2018

November leek eigenlijk al een feestmaand! Deze maand heb ik echt ontzettend veel boeken kunnen toevoegen aan mijn boekenverzameling. Ik was een aantal dagen in Bath (Engeland) en heb daar de prachtige boekhandel Waterstones bezocht. Wat een geweldige winkel is dit! Hier had ik nog veel meer ponden kunnen uitgeven. ;-). In deze video laat ik zien welke boeken ik allemaal in de maand november heb gekocht en gekregen.

Lukt het je niet om de video te bekijken, klik dan hier om rechtstreeks naar YouTube te gaan.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jessica J.

    Wat een heerlijke stapel! ♡ Wij gaan in maart naar Londen, ik denk dat ik daar maar eens bij Waterstones ga kijken. Ik koop vrijwel geen fysieke boeken meer sinds ik m’n e-reader heb, maar van deze video word ik toch een beetje hebberig. O:-)
    Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Goddess Bath BombMy Profile

    december 14, 2018 at 08:39
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge