Follow:
fashion, samenwerking

Met deze kledingstukken bespaar je tijd

Ben jij ook zo iemand die heel wat tijd doorbrengt bij haar kledingkast? Die vaak kledingstukken staat te combineren, maar net zo vaak de echt perfecte outfit niet kan vinden? Bij anderen kan het er zo makkelijk uitzien, het combineren van verschillende kledingstukken om zo tot een geweldige outfit te komen. Jou kost het echter vooral veel tijd, en het resultaat, mwah, dat valt vaak toch een beetje tegen. Herkenbaar? Weet dan ook dat er kledingstukken zijn die je al deze moeite kunnen besparen.

Kies wat vaker voor een jurk

Dames die vaak jurken dragen, die zullen bovenstaande situatie waarschijnlijk nauwelijks kennen. Het makkelijke aan een jurk is namelijk dat het een volledige outfit is. Aantrekken en klaar, geen gedoe. Ja, natuurlijk moeten er schoenen bij gekozen worden, draag je er misschien eens een riempje omheen of kies je soms voor een jasje of vestje, en eventueel een panty of maillot. De basis is echter ruimschoots gelegd als je de jurk aantrekt, dus het eindeloos proberen van allerlei combinaties van kleding, daar hoef je je geen zorgen om te maken.

In Nederland is de jurk aan een ware opmars bezig, nadat we hem vele jaren eigenlijk een beetje genegeerd hebben. Daardoor is er volop keuze in de winkels, van klassiek tot stoer, van romantisch tot zakelijk of juist zwierig. Er is altijd wel een jurk die bij je past en waar je je lekker in voelt. De meeste dames dragen ze in de zomer meer dan in de winter, maar steeds vaker kiezen we ook op koudere dagen gewoon voor een jurk. Maillot eronder en gaan; en dat met maar een minuut of twee bezig te zijn geweest met het ‘samenstellen’ van je outfit.

Als een jurk niet handig is

Goed, jurkjes dus, daarmee ben je snel klaar. Prima idee. Behalve dan als het dragen ervan niet zo handig is. We fietsen in ons land nogal veel, en een jurk op de fiets, dat gaat niet altijd even makkelijk. Ook kan het onhandig zijn in je werk, zo’n jurk. Of misschien voel je je er gewoon helemaal niet jezelf in, er zijn genoeg vrouwen die alleen op hun trouwdag een jurk hebben gedragen en er niets in zien dat vaker te doen.

Ook dan is er gelukkig een kledingstuk waarmee je in één klap een hele outfit te pakken hebt: niet voor niets bevalt een jumpsuit dames zo goed. Met de toenemende populariteit ervan vind je ook deze in steeds meer soorten in de winkels. Lange mouwen voor de winter, korte modellen voor de zomer. Met motief of effen, stoer of netjes. Volop keuze dus!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge