Follow:
beauty

Mijn favoriete handcrème; Cath Kidston!

Cath Kidston

Mijn moeder weet het inmiddels wel, als ze voor mijn zus en mij iets leuks uit Engeland moet meenemen is een handcrème setje van Cath Kidston altijd een schot in de roos! Deze schattige tubetjes handcrème zijn fantastisch! Qua formaat, qua formule en ze zien er altijd ook geweldig uit. Is er een nieuw setje, dan willen we die! Inmiddels zijn er al een flink aantal op, maar heb ik ook nog een leuke verzameling liggen. Welke ik allemaal heb? I’ll show you!

Cath Kidston Cottage Patchwork

Cath Kidston

Voor jullie je gaan afvragen of je echt alleen maar naar Engeland moet om deze handcrèmes te krijgen, nee, dat hoeft niet. Cath Kidston verzend ook naar Nederland!

Het Cottage Patchwork setje is een echt Engels setje met al die bloemetjes. De tubetjes bevatten 30ml en zijn dus ideaal om mee in de tas te nemen. De geuren die in deze handcrèmes zijn verwerkt zijn worden als volgt omschreven:

“Notes of honeysuckle and blue sun-dappled cornflowers drift above green leaves, accented with a twist of aromatic bergamot and vanilla.”

Alle handcrèmes van Cath Kidston zijn crueltyfree en vegan.

Cath Kidston London

Cath Kidston

Een setje met leuke het thema Londen is natuurlijk altijd leuk. Op één tubetje zie je de Tower Bridge afgebeeld. De andere tubetjes zijn niet specifiek met afbeeldingen van Londen, maar wel lekker Engels met de bloemen. De tekst op de achterkant van het doosje:

“Keep hands feeling soft and smooth with this trio of hand creams, enriched with wild mint extract, shea butter and glycerin. Decorated with our classic Londen Icons print, the pretty packaging makes it the perfect London gift or souvenir. Scented with notes of floral rose, soft musk and zesty bergamot plus lemon and mandarin, all blended with essential oils of patchouli and sweet orange.

Cath Kidston Gardeners Club

Cath Kidston

Dit fantastische setje kocht ik afgelopen keer in Bath. Ik kon het niet laten liggen! Dolenthousiast dat er weer een nieuwe set verkrijgbaar was toen wij in de Cath Kidston winkel in Bristol liepen. En zeg nou zelf, deze is toch weer super schattig!

In deze set zijn de 3 tubetjes verschillend van geur. Het blauwe tubetje heeft als omschrijving ‘Flowery Fruit’ en bevat mandarin, peony, jasmine, vanilla en musk. Het roze tubetje heet ‘Pink Mint Lemonade’, en zoals de omschrijving al zegt zit hier mint in, lemon, rose, jasmine en white flowers. Het groene tubetje heet ‘Cucumber Spa’ en bevat green leaves, sweet agave, cucumber. Lekker fris dus!

Cath Kidston Christmas Village

Cath Kidston

Dit ontzettend schattige setje wil iedereen wel onder de kerstboom toch? Deze kregen mijn zusje en ik van onze moeder cadeau. Elk jaar heeft Cath Kidston geweldige kerstspulletjes in het assortiment (pas maar op als je op de site gaat kijken, je wil alles hebben!). Ik kocht zelf nog een kerstmok, kerstpen en kerst lippenbalsem in het winkeltje. Dit setje heeft zulke schattige illustraties!

“Our 2019 Christmas Village print is full of festive preparations – Billie posts his letter to Santa, the fairy lights are on and the twinkling Christmas tree is up! You’ll also find snowballs, sleighs and skaters in the snow.”

Uiteraard hebben deze crèmes échte wintergeuren; dennennaalden, cederhout, rode bessen en zoete snoepjes.

Cath Kidston Mini Cherry Sprig

Cath Kidston

Van sommige iets oudere setjes heb ik de doosjes afgehaald en die staan in een bakje in mijn kast. Deze gaan dus als eerste gebruikt worden. Dit setje kreeg ik in Maart tijdens ons tripje naar Canterbury. Daar zit gelukkig nog een Cath Kidston winkel, dus deze konden we tijdens ons bezoekje meerdere malen bezoeken (en er kwamen dus ook meerdere handcrèmes mee naar huis haha)

Het moge duidelijke zijn dat deze handcrèmes lekker fruitig en bloemig ruiken!

Cath kidston Blossom Birds

Cath Kidston

Volgens mij kocht ik dit setje zelf in Maart bij Cath Kidston. Ik ging toen met 3 sets handcrème terug naar huis! Deze 3 zijn wederom weer met een écht Cath Kidston design versierd.

  • Blauwe tubetje; Apple Blossom & Elderflower
  • Witte tubetje; Mandarin Blossom
  • Roze tubetje; White Clover & Matcha Tea

Cath Kidston London

Cath Kidston

Cath Kidston heeft meerdere London sets handcrème uitgebracht zoals je kunt zien. Deze set heb ik momenteel in gebruik. Het linker tubetje is al bijna leeg en die leuke met de queen erop zit in mijn tas. Deze set kocht ik in Maart. Er is er trouwens nog eentje, daarvan liggen de tubetjes op de kamer van Amy en Fenna:

Zeker nu ik meer schoonmaak in huis heb ik constant droge handen. Een beetje Cath Kidston handcrème en mijn handen voelen weer heerlijk comfortabel aan. Ik ben op recht verliefd op de tubetjes van Cath Kidston! En ik kijk alweer uit naar eventuele nieuwe setjes die gaan komen in de toekomst.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge