Follow:
fashion, Tante Betsy

Mijn favoriete Tante Betsy jurkjes

 

Tante Betsy

Het leek mij leuk om eens een blog te schrijven over de meest favoriete Tante Betsy jurkjes van mij. In mijn kast hangen inmiddels flink wat jurkjes (daar binnenkort een blog over), maar er zijn er toch een aantal die ik het meest draag. Duidelijk mijn favoriete jurkjes dus! Vandaag laat ik die jurkjes voorbij komen in deze blog: Mijn Meest Favoriete Tante Betsy Jurkjes!

Ik heb niet één jurkje die met stip op 1 staat, dus ik heb gewoon mijn meest favoriete in willekeurige volgorde staan. Ook zijn het allemaal jurkjes die ik zelf in mijn collectie heb. Wellicht dat er ook favorieten zijn die ik zelf helaas niet heb, maar die heb ik niet meegenomen in deze blog.

De appeltjes jurkjes!

Tante Betsy

Ik heb de appeltjes jurk in alle 3 de kleuren. Het Twiggy model is één van mijn favoriete modellen. Het zit heerlijk, ik ben verliefd op de halslijn en een A-lijn als model is voor mij perfect. Helaas is in mijn rode variant onlangs een gaatje op de mouw ontstaan door een onhandige actie van mij. Dat moet ik dus nog even verhelpen want wegdoen doe ik deze jurkjes absoluut niet!

Dress Sporty Cherry Blossom

Tante Betsy

Het printje van deze jurk was er eentje waar ik op slag verliefd op werd. Ik ben gek op cherry blossom prints! Ik heb van dit jurkje dan ook de andere kleur meteen gekocht. (blauw). Van mij mag in deze print ook een zomers jurkje komen in lichtere kleuren, ik vind hem fantastisch! Ook het zippie model is voor mij een absolute favoriet!

Zippie Cactus Diaz

Tante Betsy

Van de voorjaars collectie is de Zippie Cactus Diaz één van mijn favorieten. Sinds ik die in de kast heb hangen heb ik hem al zo vaak gedragen! Ik ben gek op deze print en wederom een zippie model waar ik zo verslaafd aan ben. De blauwe variant ga ik zeker ook nog aanschaffen!

Sporty Roses Dress

Tante Betsy

Een favoriet van afgelopen zomer die ik nog steeds prachtig vind is de Sporty Roses dress. Zomers ideaal met de korte mouwtjes en in de winter draag ik hem met een vestje. Ook deze dress heb ik in meerdere kleuren gekocht/gekregen uiteindelijk omdat ik hem zo geweldig vind!

Tante Betsy

Dress Betsy Big Flower

Tante Betsy

Het doorknoop model is naast de Twiggy en de Zippie mijn favoriete model. De Big Flower van vorig jaar heb ik in 3 kleuren. Ik draag deze nog steeds heel vaak omdat ik de print heel gaaf vind en ook de kleuren waar hij in verkrijgbaar was super vond. Naast deze rode heb ik ook de donkerblauwe en de zwart/roze variant. Nu het nog wat frisser is draag ik er een vestje over. Dit model mag van mij in elke collectie terugkomen!

Tante Betsy

Dress Betsy Bloms

Tante Betsy

Van de huidige lichting heb ik ook al een favoriet! De Dress Betsy Bloms vind ik een fantastisch retro printje! Wederom het dress model met de knoopjes en het striklint. De zwarte variant ga ik ook zeker nog aanschaffen en de andere kleurtjes lonken ook erg. Dit model heeft kleine pofmouwtjes wat ik ook nog eens geweldig vind. Verliefd op deze jurk!

De jurk waar mijn liefde voor Tante Betsy mee begon!

Tante Betsy

Ik heb hem nog steeds in de kast, maar ik pas hem op dit moment niet. Zoals je op de foto hierboven kunt zien was ik toen een aantal kilo’s lichter…haha. Mijn bedoeling is om wel weer iets af te vallen zodat ik deze geweldige jurk (de kleuren van deze zijn subliem!) weer pas. Ik hoef dan niet zó af te slanken als de foto hierboven want Tante Betsy jurkjes rekken gelukkig wat mee. Maar een kilo of 7 moet er wel even af. Dit hoop ik voor de zomer wel een beetje te hebben bereikt. Ik hoop dat Tante Betsy een combinatie van deze kleuren weer een keertje lanceert, want ik vind het een fantastisch jurkje!

Op Goede Vrijdag komt de tweede lichting van de nieuwe collectie online bij Tante Betsy. Zijn er jurkjes die jij gaat bestellen? Ik mag van mijzelf eigenlijk niets meer kopen. Maar ik denk dat ik toch de Dress Betsy Bloms Black óf de Zippie Cactus Diaz Blue ga bestellen. Ik ga er nog even over nadenken.

Heb jij favoriete Tante Betsy jurkjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk artikel met jou favoriete TB dresses die jij graag draagt
  Mooie foto’s.
  Ik ben zo benieuwd naar de inhoud van jou garderobekast….

  Xoxo

  maart 27, 2018 at 07:55
 • Reply Ellen jacobs

  Leuk om jouw favorieten eens te zien

  maart 27, 2018 at 19:54
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd je hebt hele leuke favorieten en zo te zien veel overeenkomsten met mijn favorieten. Heerlijk om het allemaal nog eens even in een overzicht te zien en die allereerste Tante Betsy jurk herinner ik me nog goed. Die Hilde ontdekte Tante Betsy en ging helemaal los whahaha heerlijk. Jammer dat hij je nu niet meer past, maar wie weet met een paar kilo eraf wel weer.
  Ik moet ook nodig een aantal kilo’s gaan afvallen want het loopt de spuigaten uit.
  Meer bewegen en minder snoepen daar wil ik mee gaan beginnen.
  Ik ben ook groot fan van de doorknoopjurkjes van Tante Betsy en de kleurige zippies, daarnaast is het Lola model ook echt mijn model.
  Het Twiggy model verraste me dit jaar dat ik hem nu opeens wel mooi vond staan, ik vond me er voorheen ouwelijk in uit zien, dat had ik niet in de rode Twiggy appeltjes jurk (wat enorm balen dat je er een gaatje in kreeg, ik hoop dat je het weer mooi hersteld krijgt).
  Ik ga er eens vandoor, als ik nu slim ben ga ik nog even wandelen voor mijn afspraak. Zo heb ik dat al achter de rug en kan ik de dag goed beginnen. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Dress Betsy Bloms and Dress Joyce du DeerMy Profile

  maart 28, 2018 at 08:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge