Follow:
beauty

Mijn favoriete YouTuber! Bad Enabler!

index

Dit is de eerste keer dat ik een artikel hierover schrijf. Ik kijk zelf ook niet echt veel YouTube filmpjes. Af en toe eentje van een collegablogger, soms een opgemaakt video, maar veel meer eigenlijk niet. Er is maar 1 YouTuber waar ik dagelijks wel een filmpje van kijk, en die zet ik vandaag in het zonnetje!

The Bad Enabler

The Bad Enabler, oftewel Charlie Casso, is een Amerikaan. Hij is groot fan van The Body Shop, Yankee Candle en Bath & Body Works. Vooral zijn mega shoplogs en gigantisch opmaak video’s vind ik hilarisch. Hij heeft ook humor die ik erg leuk vind. Vooral zijn extreme enthousiasme die hij in zijn video’s laat zien, ik hou ervan. In zijn shoplogs laten zien dat hij 20 dezelfde showergels kocht in de sale, I love it!

Mijn favoriete video’s zijn op dit moment deze:

Zo’n collectie wil ik ook wel! Geweldig!! Ik vind dit zo tof om te zien 🙂

Hoe kan een man alleen zoveel opmaken in 1 maand? Ik vind het echt hilarisch! Hij ruikt vast erg lekker 😉

1 Woord: Heaven! Wie wil dit nou niet??? Door dit filmpje te kijken heb ik toch een beetje het idee dat ik er ook van geniet. ( ja, ik geniet van The Body Shop producten, I know, I’m crazy )

Vooral in zijn empties filmpjes kan hij soms zo grappig uit de hoek komen! Zo vergeleek hij een Body Scrub die naar aarbeitjes rook met een Strawberrie Shortcake die door een gehaktmolen wordt gedaan en dan in een potje terecht komt. ( Hoe verzin je het?! ). Geweldig!

Hij is wel lang van stof, dus je moet wel even de tijd nemen om een filmpje te kijken, maar ik vind ze het waard.

Van welke YouTuber kijk jij graag filmpjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Susan

  Ik kende deze niet! Ik heb heel veel favoriete youtubers.. Te veel! 😉
  Susan onlangs geplaatst…Maybelline Instant Age Rewind concealerMy Profile

  oktober 27, 2016 at 07:12
 • Reply Yvonne

  Grappig, ik heb een waslijst met youtubers maar deze man ken ik ook niet. Wat leuk! Ik ga hem ook volgen. Ik heb 7 jaar gewerkt bij The Body Shop…

  oktober 27, 2016 at 07:34
 • Reply Yvonne

  Mijn God, ik heb net even gekeken, maar die man heeft meer voorraad liggen de gemiddelde drogist! Echt een Body Shop-hoarder.

  oktober 27, 2016 at 07:50
 • Reply Linda

  Ik volg hem ook. Wanneer hij zijn mond opendoet komen daar soms zulke rare dingen uit. Wel heel grappig. Ik vraag mij ook af hoe hij het doet, al die producten opmaken. En zijn kaarsen dan? Een stuk of 20 per maand lijkt geen uitzondering. Ik ben ook heel benieuwd hoe hij ruikt, en zijn huis 😉
  Linda onlangs geplaatst…Eettip London – YumchaaMy Profile

  oktober 27, 2016 at 07:52
 • Reply Romy

  Haha, wat geweldig, een mannelijke beautyblogger! Echt te leuk!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit of the day: something borrowed, old & newMy Profile

  oktober 27, 2016 at 08:08
 • Reply marije

  Oh ik kende hem nog niet. Ga meteen even zijn filmpjes kijken.
  marije onlangs geplaatst…Road to size happy: je kwetsbaarheid tonenMy Profile

  oktober 27, 2016 at 08:20
 • Reply Hennie

  Ik ben niet zo van de Body Shop (rol me niet door de pek en veren, please), dus deze meneer kende ik nog niet. Mannelijke beautybloggers vind ik wel da bomb. Mijn favo youtuber is Zabrena van MyEyeShadowConsultant. Heel Amerikaans, heel overdreven maar daarom ook zo leuk.
  Hennie onlangs geplaatst…Luka Cosmetics | Eerste indrukMy Profile

  oktober 27, 2016 at 08:31
 • Reply Tania

  Wat een collectie! Hij kan een eigen winkel openen. Dat kan hij toch allemaal niet opmaken
  Tania onlangs geplaatst…Be Creative | Backstage Eyeshadow PaletteMy Profile

  oktober 27, 2016 at 11:19
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   als je zijn opgemaakt video’s kijkt, zal je zien dat hij ook mega veel opmaakt per maand haha. Dus hij zal het allemaal wel gebruiken.

   oktober 27, 2016 at 11:22
 • Reply Babs

  Inderdaad, deze man zal heerlijk ruiken! Hij legt ook heel precies uit hoe een scrub aan voelt.
  Heel veel productinformatie!
  Ik kijk heel weinig YouTube filmpjes, maar als ik iets met make-up of huidverzorging bekijk is het Hot& Flashy, een Amerikaanse 40 plusser die alles perfect test. Zeker ook anti-aging producten 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Review- Tangle Teezer Pug Love, haren borstelen met gemakMy Profile

  oktober 27, 2016 at 12:11
 • Reply Astrid

  Haha, geweldig! Dit is inderdaad wel een Youtuber voor jou 😉 Ik kijk graag (Amerikaanse) over the top filmpjes zoals Nikkie Tutorials, Manny MUA en Jeffree Star. En laten we Jessy Maja niet vergeten. Maar ook emily noel is echt top, zij laat vaak veel budgetproducten zien (veel oogschaduwpaletten, dat is dan weer mijn verslaving!) en ook is ze eerlijk over high end producten. Haar filmpjes kijk ik de laatste tijd heel vaak.
  Astrid onlangs geplaatst…Gastblog: NYX Soft matte lip cream BERLIN reviewMy Profile

  oktober 27, 2016 at 13:41
 • Reply Anna Gerrie

  Dit is wel echt een YouTuber voor jou jaa! Ik volg zelf geen youtubers, ben meer van het lezen 🙂 x
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Essie Starry Starry Night Nail PolishMy Profile

  oktober 27, 2016 at 14:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge