Follow:
beauty, Uncategorized

Mijn Favorieten van dit moment!

favorieten-mp

Wat zijn mijn favorieten van dit moment? Ik ga het jullie laten zien!!

Oriflame Nutri6 Facial Oil Capsules

Dit potje met heerlijke capsules vind ik echt zalig! Ik gebruik het nu als een soort kuurtje voor de winter in de avond. Mijn huid slurpt het op. Absoluut een toppertje!

( review )

oriflame-novage-nutri6-facial-oil-capsules

The Body Shop Christmas Collecties

shoplog

Deze 3 lijnen zijn absoluut favoriet van mij op dit moment! Wat een heerlijke geuren en producten. Ik maak van mijn douche ritueel echt een soort kuuroort-ritueel. Echt zalig! Ik heb nu al een flinke voorraad, maar met de sale ga ik zeker nog extra inslaan. Dan heb ik de komende 3 jaar echt topproducten in huis.

MAC Magic Dust Powder Nutcracker

mac2

( review )

Deze blush heeft gewoon mijn topper van Kiko verslagen! Nou dat zegt genoeg. Wat een mooie kleur heeft deze poeder! Zo blij dat ik hem heb gekocht.

Yankee Candle kaarsen

yankee2

De laatste maanden heb ik mijn Yankee Candle kaarsen voorraad weer aangevuld. Ik hou van geurkaarsen en Yankee Candle zijn mijn favoriet! Ik brand elke dag kaarsen en het ruikt zo lekker. Ik vind de labels geweldig en de geuren ook. Ik kan hier echt van genieten.

Skinfood Mud Mask

skinfood

( review )

Dit masker ontving ik nog niet zo lang geleden en ik vind dit masker echt geweldig! Mijn huid voelt echt zo zacht na het gebruik van dit masker. Dat heb ik niet bij veel maskers, dus ik was echt aangenaam verrast. Absoluut een topper!

Body Shop Papaya Body Butter

papaya-body-butter_l

Deze pot is bijna op, baal baal! Ik vind deze geur echt zo ontzettend lekker! Helaas niet in het vaste assortiment, dus tijdens de sale is het inslaan. Deze geur is gewoon zalig op mijn huid, smeert lekker en ik word er vrolijk van. En ja, dat wil toch iedereen? 😉

Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Annette

  De nivea Creme care vind ik op dit moment heel erg lekker en voor mijn gezicht de Slow age van Vichy.

  december 2, 2016 at 19:30
 • Reply Romy

  Wat een heerlijke producten allemaal! Vooral op The Body Shop en Yankee ben ik dol. De papajavariant kende ik nog niet, maar je maakt me heel nieuwsgierig 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Winterdip? Mijn 5 lichtpuntjes op winterse dagen!My Profile

  december 2, 2016 at 19:36
 • Reply Quinty

  Wat een mooie favorieten! Die blush van mac, wauw! 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…MAKE-UP REVOLUTION ADVENTSKALENDER 2016 DAG 2My Profile

  december 2, 2016 at 21:04
 • Reply Marsha

  De Body Shop Christmas Collectie ziet er wel heel erg gaaf uit zeg! En ik ben ook zo benieuwd naar die Yankee candle kaarsen.
  Marsha onlangs geplaatst…Review | UMA Mascara Lash Boom BangMy Profile

  december 2, 2016 at 21:09
 • Reply Deb

  Wat een fijne favorieten! Door jouw laatste shoplog heb ik ook weer wat Yankee Candle kaarsen besteld 😉

  december 2, 2016 at 21:54
 • Reply Aileen

  Wat een heerlijke producten. Zeker die van de bodyshop, daar kan ik zelf ook echt geen genoeg van krijgen. Mijn favoriete producten op dit moment (al een hele lange periode inmiddels…) zijn de haarproducten van Philip B. Zo fijn!

  december 2, 2016 at 23:44
 • Reply Mariska

  Het bovenste woordje review doet het niet, staat geen link onder 😉 Je hebt inderdaad lekker ingeslagen bij The Body Shop zo te zien, haha! Vanilla Chai is toch wel mijn favoriet 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Mariska’s dagboek: 1 december 2016My Profile

  december 3, 2016 at 10:24
 • Reply irma

  Wat een leuk lijstje! The Body Shop Christmas Collecties lijken me ook echt super, ga ik zeker nog iets van kopen 🙂

  december 3, 2016 at 12:45
 • Reply Jouvence

  Wat een heerlijke producten! Tot mijn spijt heb ik nog helemaal niks van The Body Shop kerst collectie. xx

  december 3, 2016 at 13:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge