Follow:
Uncategorized

Mijn huidverzorgingsroutine van dit moment!

Het leek mij leuk een blogpost te maken met mijn huidverzorgingsroutine van dit moment. Ik wissel geregeld huidverzorging af, dan gebruik ik weer een andere lotion, dan weer een ander serum etc. Ik laat jullie de producten zien die ik op dit moment gebruik, en vertel er wat over.

IMG_0176

Dit is alle huidverzorging voor de ochtend en avond die ik op dit moment gebruik. Maskers en scrubs heb ik hier niet in meegenomen omdat dat geen dagelijks iets is. Binnenkort komt er een blogpost met mijn favoriete maskers van dit moment!

Zoals je ziet staat er best veel op de foto. Maar ik ben dan ook erg trouw aan het goed reinigen van mijn huid en het goede verzorgen. Op dit moment ook alleen maar luxere merken. Dit was toevallig omdat ik veel heb ingeslagen bij acties van Ici Paris XL. Binnenkort wil ik ook wat mid budget merken uitproberen, dus wie weet zitten die binnenkort in mijn routine. 😉

IMG_0177

In de ochtend heb ik een wat snelle routine. Dan moet ik de kids klaarmaken voor school, en zit je toch op de klok. Om nou een half uur eerder mijn bed uit te gaan, nee, dan liever producten die het mij wat makkelijker maken. 😉

Ik gebruik als eerste Filorga anti-ageing micellar solution. Dit is een reiniging en lotion in 1. Je kan hier je gezicht en ogen lekker reinigen en verfrissen. Veel mensen denken dat je in de ochtend je gezicht niet hoeft te reinigen omdat er geen make-up op zit. Dit is absoluut niet het geval! Je huid herstelt in de nacht en legt juist alle afvalstoffen aan de oppervlakte. Deze afvalstoffen moet je er in de ochtend af halen zodat je crème veel beter opneemt en zijn werk beter kan uitvoeren. Dus reinigen die hap!

Daarna breng ik van Estée Lauder het Idealist serum aan. De Pore Minimizing skin refinisher. Ik vind dit zo’n lekker serum! Hij maakt mijn huid super zacht. Mijn poriën zijn nog niet echt minder geworden heb ik het idee. Dus als dit serum op is ga ik tussendoor eens een ander serum gebruiken voor de afwisseling. Welke weet ik nog niet, daar ga ik mij nog even in verdiepen. Maar deze  komt in de toekomst zeker weer een keer terug!

De oogcrème die ik op dit moment gebruik is van de Smart serie van Clinique. Hij brengt handig aan in een pompje en voelt lekker aan. Maar voor mij is dat ook alles. Voor de prijs vind ik hem voor mij te weinig doen. Daarom wordt deze wel vervangen als hij op is. Ik heb toch een wat sterkere nodig voor mijn fijne lijntjes. 😉

Als laatste gebruik ik dan mijn dag-en nachtverzorging van Filorga. Op dit moment gebruik ik hem zowel in de ochtend als in de avond. Maar voor de avond wil ik tzt een andere crème die wat voedender is. Deze crème vind ik zalig! Echt een heerlijke crème voor mijn huid. Als deze op is zal ik ook zeker een nieuwe pot aanschaffen.

IMG_0179

Mijn avondritueel is wat uitgebreider zoals je kunt zien. Ik douche dan lekker in de avond en neem echt de tijd om alles rustig en uitgebreid te gebruiken. Voordat ik onder de douche spring reinig ik mijn ogen met mijn holy grail oogmake-up remover van Filorga: review

Daarna spring ik onder de douche met de Clarisonic reinigingsborstel ( zalig! ) en de Clinique rinse-off foaming cleanser. Deze is bijna op en ga ik vervangen voor iets anders. Daar ga ik mij nog even in verdiepen. De borstel reinigt zo ontzettend goed, mijn huid voelt daarna heel zacht aan.

Na het douchen gebruik ik Clinique clarifying lotion. Deze is wat te heftig voor mijn huid geworden, dus die wordt in de toekomst ook vervangen. Maar ik gebruik hem nu wel op. Op mijn watje zit geen spoortje vuil meer nu ik de Clarisonic borstel gebruik, daardoor zie ik dat de borstel echt super goed werkt, voorheen had ik altijd nog wel wat vuil op mijn watje. Welke lotion ik ga gebruiken in de toekomst? Ook dat weet ik nog niet, ik ga mij daar nog even in verdiepen.

Na al het reinigen komt natuurlijk het voeden. Van Clinique gebruik ik nu de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Ook deze is voor mij niet heel effectief meer. Mijn huid heeft echt meer nodig. Vocht aanvullen doe ik ook al geregeld met maskers, dus dit serum is echt te licht voor mij. Dus als deze op is gaat hij ook door iets anders vervangen worden.

En dan gebruik ik in de avond dezelfde oogcrème en moisturizer van Filorga als in de ochtend.

Zoals je ziet gebruik ik genoeg producten, maar ik heb ook echt alles nodig. Zo zou ik nooit bijvoorbeeld een lotion uit mijn routine halen, of een serum. Ik zou het dan echt missen! Over een maandje of 2 zal het qua producten er weer totaal anders uitzien, maar het soort product zal altijd blijven. Wellicht dat ik er nog een peeling aan toe ga voegen voor dagelijks gebruik, maar dat ga ik pas doen als de lotion van Clinique op is aangezien die ook al een exfoliërende werking heeft.

Ik ben heel benieuwd of jullie net zo’n routine hebben als ik. Let me know!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Brigitte

  Zo jij hebt echt een uitgebreid ritueel ! Eerlijk gezegd doe ik dat alleen in de avond : milk Рlotion- serum en cr̬me . In de ochtend is het alleen een warme washand & daarna wat gezichtsolie van de Bodyshop en een cr̬me

  juni 6, 2016 at 18:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Nou dat is toch al super! En je ziet er geweldig uit, dus het zal voor jou ook precies goed zijn…:-)

   juni 6, 2016 at 18:46
 • Reply jeapiebel

  Altijd mooi, een aanbieding kunnen inslaan. Afwisseling tussen High-End en budget is ook wel fijn. 🙂 Serum kan ik wel af en toe missen maar lotion voor mij lichaam niet.

  juni 6, 2016 at 18:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ben ook erg benieuwd naar bodyshop producten. Die liggen qua prijs weer mooi tussen budget en high-end. Misschien ga ik daar eens neuzen. 😉

   juni 6, 2016 at 18:55

  Leave a Reply

  CommentLuv badge