Follow:
fashion, Tante Betsy

Mijn liefde voor de Tante Betsy Zippies

Tante Betsy

Van alle Tante Betsy modellen is de zippie één van mijn favoriet. Ik verkoop weleens wat jurkjes, als ik ze niet meer pas of het model niet mijn smaak is, maar zippies blijven altijd! Ik vind denk ik het sportieve tintje wat een zippie heeft, met de rits, erg aantrekkelijk. Ook zitten zippies mij altijd prima. Ze dragen heerlijk en er komen ook telkens weer super gave prints uit in zippie-vorm. Vandaag een blog met een rits aan zippies (haha, leuke woordspeling) én, op veler verzoek, nóg meer weetjes over moi!

zippierainblue

Eén van mijn laatste zippie aanwinsten is de Zippie Rain Blue. Naast het heerlijke retro printje zit deze jurk ook zalig. Ik heb over deze jurk al heel veel complimenten gekregen. Eigenlijk moet ik hem dan ook nog in de black versie aanschaffen vinden jullie niet? Voor leuke regenkleding kan je trouwens kijken op loveforrain.nl 

Wist je dat…..

 • Ik als kind steentjes in mijn oren heb gestopt omdat ik buisjes wilde?
 • en ook met een oogpleister liep, die ik van een jongetje uit de straat kreeg, omdat ik ook een lui oog wilde?
 • Tijdens een vakantie in Engeland ik een blinde geleide stok kocht in een tweedehands winkel en ik daarmee over straat liep tijdens de vakantie. (foto’s zullen daar nog wel van zijn bij mijn moeder)
 • Ik dus eigenlijk een kind was wat graag aandacht wilde 😉
 • Ik niet tegen etensgeluiden kan
 • Ik niet meer werk, nou ja, mijn blog is een beetje mijn werk
 • Ik 3 keizersnedes heb gehad

Tante Betsy

De Sporty Zippies heb ik in alle 3 de kleuren gekocht/gekregen destijds. As we speak draag ik de zwarte! (wel met een vestje, anders is het te koud). Ik denk dat ik deze zippies tot nu toe het meest heb gedragen van al mijn Tante Betsy jurkjes. Het printje doet mij een beetje aan Engeland denken, en dat is mijn favoriete vakantieland. Bij dit jurkje draag ik mijn ZOO Adventure boots trouwens.

Wist je dat…..

 • Ik zelden naar de kapper ga. Maar…volgende week ga ik weer een keer!
 • Ik liever een boek lees dan tv kijk
 • Ik 3 tatoeages heb waar ik eigenlijk niet zo tevreden over ben
 • Ik in elk oor 5 gaatjes heb, en ook nog een (ongebruikte) navelpiercing. lol
 • Ik volgende week voor het eerst in héél veel jaar weer eens ga vliegen
 • Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 jaar oud was
 • Ik mij erger aan Wendy van Dijk bij het programma The Voice als ze met een kinderstemmetje praat
 • Ik het niet erg vind om bijna de hele zaterdag langs de lijn te staan om naar mijn hockeyende kinderen te kijken
 • en mij dan wél verbaas dat ik sommige ouders dat nooit zie doen.
 • en ik mij dan stiekem een hele goede moeder vind (haha)

tante betsy sporty gardenia red

Ja, rood! Een combinatie van een zippie en rood is natuurlijk da bomb! Ik ben gek op rood! En zeker in combinatie met deze print en het groen van de rits en mouwtjes vond ik fantastisch. Deze Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Red is trouwens nog in veel maten beschikbaar. Ik zou hem meteen kopen! Bij deze jurk draag ik mijn Sendra laarzen (ja mam, ik moet ze weer poetsen). Voor mooie Sendra laarzen moet je trouwens bij Boeties zijn.

Wist je dat…..

 • Ik een hekel heb aan clowns
 • Maar de film It al tig keer heb gezien
 • Ik niet hou van kindernamen zoals: Bradley, Jaylon, Tiffany, Brandon (sorry)
 • Ik veel vaker fotoalbums moet gaan maken van mijn kinderen (#slechtemoeder)
 • Ik niet zo goed kan koken
 • Maar wel heel erg mijn best doe (in mijn ogen dan)
 • Ik soms smoesjes verzin als er een kind wil komen spelen en ik daar geen zin in heb
 • Ik teveel boeken koop
 • Ik stiekem nog wel een heleboel Tante Betsy jurkjes wil kopen maar eerst mijn vader moet afbetalen van de badkamer-lening
 • Ik ook wel heel blij ben met de nieuwe badkamer hoor

Tantebetsysporty

De rode Gardenia heb ik ook in het zwart. Dat doe ik vaak hoor, als een jurk zo goed bevalt, dan bestel (of krijg) ik ook nog de andere kleur(en). En ik moet zeggen, ik heb daar nog nooit spijt van gehad. Ik draag ze allemaal met zoveel liefde!

De cactus zippie! Nog steeds spijt dat ik de blauwe niet heb gekocht trouwens. Ik vind dit printje weer zo anders en daarom leuk! En deze jurk draag ik nu met een vestje. En de rode Sanita laarzen passen weer perfect bij deze jurk. Deze zippie was ook weer van een heerlijk wat dikker stofje. Top kwaliteit!

Wist je dat…..

 • ik nog weleens twijfel om een nieuwe (mooie!) tattoo te nemen
 • maar het eigenlijk door de twijfels toch nog niet heb gedaan
 • mijn moeder de jongste is van 9 kinderen
 • en ik daarom een hele grote familie heb aan haar kant
 • ik hou van zelfspot
 • mijn (volle) broer en ik geboren zijn op dezelfde dag, alleen 3 jaar ertussen
 • ik mij dus geen kinderverjaardag kan herinneren die alleen in het teken stond van mij
 • maar het naarmate we ouder werden juist leuk was om op dezelfde dag jarig te zijn
 • ik volgende week met mijn moeder en zusje naar Bath ga!
 • En ik daar ontzettend naar uit kijk
 • (en hoop weer een mooi boek te kunnen kopen)

De bloesemprint mag wat mij betreft nog wel een keertje terugkomen. Ik vind dit printje echt prachtig! Deze jurk heb ik ook in het blauw in de kast hangen. En ik was daarom ook dolblij dat het weer wat kouder werd zodat ik hem weer kon dragen. Zalig Tante Betsy jurkje!

Deze draag ik eigenlijk te weinig, want hij is zo leuk! Ook heb ik deze in het blauw/zwart. Ook zo’n geweldige kleurencombinatie.

Zoals jullie zien heb ik een flink aantal Tante Betsy zippie jurkjes. En ik kan jullie verzekeren dat er nog veel meer gaan komen in de toekomst. De Dress Sporty Dots Black staat namelijk ook nog op mijn lijstje. 😉

Tante Betsy najaar

Hebben jullie ook een zwak voor zippie jurkjes?

Liefs Hilde

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Jelka

  Mooie collectie! De rain is idd heerlijk. Ik hoop dat ik ook ooit zo veel zippies in mijn kast mag hebben!

  november 7, 2018 at 15:01
 • Reply Petra van Vliet

  Oh, ik hou zo enorm van de zippy jurken!
  Ik heb er 4, een rode en groene van een oudere collectie, een zwarte cactus en een blauwe van dit jaar. De rain in zwart staat nog op m’n lijstje en de dot in blauw ook… Nu nog een geldboom
  Of een prijs, dat reken ik ook goed

  Leuk, al die weetjes over jou!
  Liefs!

  november 7, 2018 at 16:49
 • Reply chucky1012

  Prachtige zippie dressen 😉
  Ze staan jou zo mooi.
  Leuk om jou op deze manier beter te leren kennen door de dingen te lezen die ik nog niet van je wist…

  Xoxo

  november 7, 2018 at 18:47
 • Reply Evelien

  Zippies staan jou echt heel leuk! Ik vind ze zelf ook superleuk met die printjes. Hoe kies je daar in hemelsnaam uit? 🙂
  Leuk al die feitjes over je! Drie keer een keizersnede, wat heftig. Wat of waar ligt Bath?

  november 7, 2018 at 20:40
 • Reply Isabella

  Super leuke jurken!! Ook vrolijke kleuren! xx

  http://www.isabellaschoice.com/2018/10/tof-sieradenmerk-kuroji-jewellery.html

  november 7, 2018 at 21:09
 • Reply Jobke

  Wat een leuk artikel! Ik zou nog wel een zippy rain jurk willen hebben van de huidige collectie. Ook de feitjes vind ik erg leuk om te lezen.

  november 8, 2018 at 07:35
 • Reply Corine

  Oh lachen, je persoonlijke dingen, zo heeft iedereen wel iets, zelf ook nog steeds gek ip de zippie blossom van vorig jaar, heb de licht blauwe en de zwarte

  november 8, 2018 at 11:32
 • Reply Sylvia W

  Jij & de Zippies! Het draagcomfort straalt er vanaf ook hoe je ze combineert! Ik hou ervan erg leuk met je boots en heerlijke vesten etc erbij. Wist je dat ik het heerlijk vind dat je het bloggen weer helemaal hebt kunnen op pakken? Ik vind de diversiteit zo leuk die jij ons brengt. Door tijdgebrek (of ‘t energie leveltje) lees ik ze niet altijd direct en reageer ook niet altijd, maar ik waardeer ze echt! Ohh en dan het antwoordt op jou vraag, ja ik vind ze ook heerlijk zitten en heb toevallig hele andere als jou! Verschillende Jeans Zippies, een effen groene rn ik ben nog steeds blij met mijn Zippie Hearts (ook al had die een maatje groter mogen zijn ;-)) Op 1 van de groepen is de kleur morgen Paars, en ook een Paarse Sporty Zippie met wat Paarse accessoires erbij dus ik doe mee! Dank weer voor je wist je datjes & fijne avond x

  november 8, 2018 at 21:22
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke jurkjes allemaal! Ze lijken me ook erg comfortabel.

  november 9, 2018 at 09:23
 • Reply Claudia

  Jij bent echt de perfecte ambassadrice voor tante Betsy. Jij bent daar jaren geleden al mee begonnen! Ik vind die zippie jurkjes erg leuk en wat gaaf dat je naar Bath gaat, dat staat al zo lang op mijn lijstje!! Alvast heel veel plezier.

  november 9, 2018 at 09:29
 • Reply Yvonne

  Staat je echt goed!

  november 9, 2018 at 09:34
 • Reply Irina

  Wat leuk al die feitjes van jou zo er tussendoor! Die jurkjes staan je ook echt super.

  november 9, 2018 at 09:35
 • Reply Tania

  Die kleedjes staan jou zo leuk.

  november 9, 2018 at 17:58
 • Reply Natascha - Beautyopinie

  Whooo dat zijn er veel haha. Ze staan je ook zooooo leuk!

  november 12, 2018 at 11:30
 • Reply Jolanda - Zazazoo.nl

  Wat staat het je allemaal ZO leuk!!!

  november 13, 2018 at 11:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge