Follow:
Uncategorized

Mijn liefde voor The Body Shop

Mijn liefde voor de Body Shop: Als meisje van ongeveer 11, de leeftijd van mijn oudste dochter nu, ging ik al met heel veel liefde naar de Body Shop. Ik spaarde de badparels en de geweldige zeepjes. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik een groene appel glycerine en een rode aardbeien glycerine zeepje had. Die legde ik als een soort decoratie in mijn kamertje.

Nu vele jaren ( veeeeeeele jaren 😉 ) later heb ik nog steeds een zwak voor de Body Shop. Als ik met mijn moeder 2x per jaar ga winkelen lopen we ook altijd de Body Shop naar binnen. Ik heb ook altijd alleen maar aardig personeel ontdekt in de Body Shop filialen. Naast alle fijne producten vind ik ook de gedachtegang van de Body Shop fantastisch! Ethische handel, dierproefvrij, wereldwijd kwetsbare mensen aan het werk helpen voor een eerlijke prijs…noem maar op! Ik moet toegeven dat ik niet altijd consequent ben in al die dingen als ik mijn spulletjes koop. Ik koop ook van merken die wel op dieren testen. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar ik merk de laatste tijd wel dat ik mij er wel bewuster van wordt. En daarom loop ik nu voor bijvoorbeeld een showergel of iets dergelijks sneller naar een Body Shop.

#

Sinds een maandje begint mijn liefde voor de Body Shop weer hevige vormen aan te nemen. Zo wil ik graag wat producten van de Vitamine E lijn proberen. Staat een parfum van de Body Shop hoog op mijn lijstje en roepen de Body Butters mij, probeer mij! Probeer mij! Ik denk dat deze liefde weer heel hevig is geworden na de lancering van de Limited Edition Pinita Colada lijn. Ik ben hier nog steeds tot over mijn oren verliefd op! Deze lijn is voor mij het ultieme zomergevoel! (review ). Als jullie deze lijn nog met korting willen scoren, klik dan op de banner onderaan dit bericht! ( verzendkosten zijn gratis op dit moment!! )

Binnenkort zal ik jullie waarschijnlijk ook verblijden met een de Body Shop Shoplog filmpje. Ik heb mezelf al voorgenomen einde van de maand weer naar de Body Shop te gaan om mijn huidverzoring even aan te vullen en mijzelf te trakteren op een lekkere bodybutter. Gewoon omdat het kan! Want als je een sterke liefde voelt, moet je die koesteren. ( en mij stiekem gewoon ook weer even dat kleine gelukkige meisje voelen. 😉 )

Heb jij net als ik een liefde voor de Body Shop? Profiteer dan nog van de lopende actie! En tijdelijk geen verzendkosten. 😉

Heb jij ook herinneringen bij een bepaald merk op product?

Liefs Hilde

** dit artikel bevat affiliate links **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge