Follow:
Uncategorized

Mijn Lush Wishlist

Bijna….bijna ben ik jarig en dan word ik 37. Dát vind ik wat minder fijn, wat ik wel fijn vind is dat ik na mijn verjaardag ga verjaardagsshoppen!  Dit jaar ga ik shoppen bij de Kiko Store, Body Shop, MAC en……Lush! Ik heb het al helemaal bedacht zoals je ziet..haha.

Nou werkt het bij mij niet als ik zonder lijstje ga shoppen. Ik raak overweldigt door zoveel producten in een winkel en weet niet meer waar ik kijken moet. Met als gevolg dat ik vaak dingen koop die ik eigenlijk niet wilde kopen. ( en wat ik wilde vergeet te kopen..;-) ). Dus ik heb besloten een wishlist te maken van de 4 winkels waar ik naartoe ga. Vandaag laat ik jullie mijn ‘Lush Wishlist’ zien!

LemonyFlutterSideOn-360x360

Lemony Flutter is het artikel wat bovenaan mijn lijstje staat! Mijn nagelriemen hebben dit echt nodig! Ook mijn hielen en ellebogen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Ik ben zo benieuwd naar dit product! Dit product bevat cacaoboter, en daar ben ik gek op!

JumpingJuniper-375x375-360x360

Jumping Juniper: Naar dit artikel ben ik ook heel benieuwd! Een shampoo in de vorm van een bar. Het schijnt heel zuinig in gebruik te zijn, we zullen zien! Jeneverbessen, lavendel, limoen en citroen zitten in deze shampoobar verwerkt. Klinkt zalig!

rub-label-360x360

Rub Rub Rub: een lekkere bodyscrub met een smurfenkleurtje…hoe tof?! Ik kan niet wachten deze te gebruiken!

Turkish_Delight-375x375

Turkish Delight Roulade Shower Smoothie: Gewoon…omdat ik van Smoothies hou!

HIWTK_cutted_475x360px-360x360

Honey I washed the kids soap: Een stuk zeep dat naar karamel ruikt…..daar wil ik heeeeeel graag mee onder de douche!

popcorn-open-375x375

Popcorn Lip Scrub: Ik heb vaak last van velletjes op mijn lippen, dus toen ik deze in de webshop zag wist ik dat dit het ideale product voor mij is! Ik ben heel benieuwd naar de geur!!

none-of-3-360x360

None of your Beeswax: Lush heeft veel soorten lip balms, dus of het deze wordt weet ik nog niet. Ik ga ze in de Lush store even allemaal ruiken….En dan neem ik de lekkerste mee..( of de 2 lekkerste..hihi )

Salted_Coconut-375x375

En de laatste! Salted Coconut Scrub: Ik ben gek op kokos! Om te eten en om te ruiken. Deze handscrub wil ik daarom super graag proberen.

Ik denk dat mijn lijstje van de Lush store wel lang genoeg is….;-)

Hebben jullie weleens wat van Lush gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Brigitte

  Lush vind ik ook leuke producten hebben. Ik heb wel eens crèmes gehad – shampoo – zeep . Ben benieuwd naar jouw reviews

  mei 19, 2016 at 18:18
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik kan ook niet wachten ze aan te schaffen te reviewen 🙂

   mei 19, 2016 at 18:37
 • Reply Astrid

  Die lipscrub lijkt me zo fijn! Mooie wensenlijst hoor!

  mei 19, 2016 at 19:57
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik kan hem denk ik zo nog met 10 producten aanvullen hoor….maar ik moet een grens trekken…haha

   mei 19, 2016 at 20:56

  Leave a Reply

  CommentLuv badge