Follow:
nagellak

Mijn nagellak stash!

nagellakstash

Nagellakjes vind ik leuk! Ik word vrolijk van al die kleurtjes en gris vaak een lakje bij de drogist mee. ( uiteraard betaal ik er netjes voor. Klinkt nu net of ik het stiekem meepak 😉 ). Ik heb al verschillende merken in mijn stash, en aangezien ik nu een aardig voorraadje heb leek het mij leuk om een stash blogpost te maken. Kijken jullie mee?Ik heb verschillende merken nagellak. Uiteraard heb ik mijn favorieten. Ik vertel jullie er alles over!

essie

Laat ik beginnen met mijn favoriete merk van dit moment: Essie! Ik heb dit merk pas sinds kort ontdekt, en al een leuk aantal lakjes gekocht. Toevallig was er bij de Etos 1 + 1 gratis en kocht ik de 4 linksboven op de foto. Die ga ik nog swatchen uiteraard! Essie is kwalitatief echt super, dekt mooi en heeft telkens hele leuke kleuren in hun looks. Ja, ik mag mezelf inmiddels wel Essie fan noemen!

review passport to Happiness

review berried treasures

review viva antigua!

review coconut cove

hema

Hema nagellakjes zijn kwalitatief ook heel goed. Vaak heeft de Hema ook leuke aanbiedingen. Deze lakjes heb ik ook met een 1 + 1 actie gekocht. De lakjes dekken erg mooi met 2 laagjes.

review Hema nagellak

review Hema nagellak

misssporty

Ik heb maar 3 Miss sporty nagellakjes, maar er mogen er best meer bij. Ik vind ook deze lakjes prima van kwaliteit. Ook drogen ze lekker snel. Deze kocht ik ook tijdens een actie bij de Etos.

review miss sporty

divers

Dit zijn een aantal lakjes waar ik niet zoveel van heb. De Zoya Pixiedust heb ik onlangs aangeschaft en hier gaan er zeker meer van komen. Die vond ik echt super mooi en bleef erg lang zitten. De L’oreal draag ik eigenlijk nooit, die vond ik onlangs in een lade. De Yves Rocher vond ik erg mooi, maar volgens mij vond ik die niet zo lekker ruiken. 😉 OPI spaarde ik een aantal jaren geleden. Ik had toen zeker een stuk of 30 flesjes. Helaas waren die allemaal stroperig geworden. Deze is trouwens ook niet al te best meer, maar hij mocht nog wel even op de foto van mij. 😉

review Zoya

review Yves Rocher

basecoat

De Trind kuur doe ik af en toe tussendoor. Die vind ik erg fijn werken. Mijn nagels zijn door het velen afwassen erg broos geworden, dus een kuurtje is zeker belangrijk. Ik gebruik de basecoat en topcoat van het Kruidvat op het moment. Die begint wat stroperig te worden, dus die ga ik binnenkort vervangen voor een andere. Ook de OPI is al wat ouder. Jammer genoeg merk je dat erg aan de kwaliteit.

essencenagellak

Volgens mij mis ik een boel Essence lakjes. Ik gok dat die bij mijn dochters verzameling liggen. Alle gel look nagellakjes oa. Dit weekend wil ik een stash video maken van alle lakjes, dan zal ik alles bij elkaar zoeken. ( ik mis namelijk nog wel meer volgens mij 😉 )

review essence bloggers

kiko

Van Kiko heb ik de meeste lakjes. Deze waren een tijdje geleden voor 1 euro online te bestellen en toen heb ik wat ingeslagen. Ik ben niet over alle lakjes even tevreden. Sommige dekken niet al te best. Maar een aantal zijn prima van kwaliteit! En ja, voor 1 eurootjes absoluut een koopje.

review kiko

review kiko

review kiko

review kiko

Dit was mijn ( bijna ) volledige nagellak stash van dit moment! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Wat is jullie favoriete nagellak merk?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply Babs

  Essie en Opi.. veel andere merken ken ik nog niet eigenlijk… zoals Zoya etc. Natuurlijk heb ik veel lakjes van essence en Catrice, die kan ik vaak niet laten liggen, ook vanwege de prijs.
  Ik had ook een lakje van L’Oreal maar dat was een flinke bummer.. het kwastje was helemaal raar verbogen…
  Van Essie en Opi zou ik er nog wel 10 willen hebben! (of 20-30-…. ;))
  Babs onlangs geplaatst…Review: Sho (oog) make-up removerMy Profile

  augustus 2, 2016 at 08:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Minstens 50 wil ik er nog wel…;-)

   augustus 2, 2016 at 21:30
 • Reply Lieke

  Mooie lakjes heb je er tussen zitten! Mijn favorieten nagellak merken zijn Essie, Sally Hansen en Catrice. Ben benieuwd naar je stash video.
  Lieke onlangs geplaatst…My week in pictures | #23My Profile

  augustus 2, 2016 at 08:25
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Sally Hansen wil ik ook nog weleens proberen.

   augustus 2, 2016 at 21:31
 • Reply Hennie

  Mijn favo’s zijn Zoya en Lauren B Beauty. Laatste is een merk waar we in NL te weinig of geen verkoop punten van hebben. Te mooi. Echt een aanrader.

  Lekkere stash heb je!
  Hennie onlangs geplaatst…NIVEA | 3-in-1 Verzorgende Micellair ReinigingsdoekjesMy Profile

  augustus 2, 2016 at 08:37
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ga er wel een keertje naar kijken. Je maakt mij nieuwsgierig!

   augustus 2, 2016 at 21:33
 • Reply Maaike

  Mooie stash! Mijn favo merken zijn OPI, Essie, China Glaze en Catrice. Binnenkort heb ik ook een filmpje met mijn nagellak stash online staan. 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Summer lovin’ tagMy Profile

  augustus 2, 2016 at 08:57
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ik ben benieuwd!

   augustus 2, 2016 at 21:33
 • Reply Lonneke

  Prachtige stash heb je. Mijn favoriete merken uit jouw collectie zijn Essie en Zoya!
  Lonneke onlangs geplaatst…Saal Digital FotoboekMy Profile

  augustus 2, 2016 at 09:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat had ik kunnen raden 😉

   augustus 2, 2016 at 21:37
 • Reply Yvonne

  Ik ben een echte OPI fan… Maar liever laat ik mijn nagels nog doen met een Shellac. Dat blijft bij mij zeker vijf weken mooi zitten. Ik haal het er vaak af omdat de uitgroei te groot wordt.

  augustus 2, 2016 at 09:42
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   OPI heeft wel geweldige setjes waar ik verliefd op ben. 🙂

   augustus 2, 2016 at 21:41
 • Reply Astrid

  Wat een mooie kleurtjes! Hihi, jouw dochters vinden jouw kamer met alle make-up en nagellak vast een paradijs 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…Favoriete beautyproducten juli 2016My Profile

  augustus 2, 2016 at 10:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, ik ben geregeld wat kwijt. 😉

   augustus 2, 2016 at 21:42
 • Reply Deb

  Wat een mooie stash! Ik ben ook een grote Essie fan, maar dat had je denk ik inmiddels wel door 😉 Daarnaast zijn ORLY , OPI en piCture pOlish favorieten (sorry, ik kan niet kiezen hihi) .
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Artdeco Hello Sunshine zomer collectie 2016 by LonnekeMy Profile

  augustus 2, 2016 at 11:44
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ga ook zeker meer Essie lakjes kopen!

   augustus 2, 2016 at 21:42
 • Reply Mariska

  Wow zo veel! En veel variatie! Die Essie lakjes zijn super mooi 😀 zelf vind ik Kiko een van de fijnste nagellak merken.
  Mariska onlangs geplaatst…Saleha Give Me Glow highlighter | review & lookMy Profile

  augustus 2, 2016 at 14:43
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Kiko heb ik idd ook veel. Toch vielen daar een paar van tegen helaas. Bij Essie heb ik dat nog niet gehad gelukkig.

   augustus 2, 2016 at 21:43
 • Reply Marielle - ATB

  Mooie lakjes! Mijn favoriete merk is Essie, Hema is mijn nr 2!

  augustus 2, 2016 at 15:24
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hema is zeker een goede tweede!

   augustus 2, 2016 at 21:43
 • Reply Griet

  Wat een mooie kleurtjes allemaal! OPI blijft mijn favoriet merk 🙂

  augustus 2, 2016 at 16:02
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   OPI moet ik ook weer eens gaan bekijken bij de Douglas.

   augustus 2, 2016 at 21:44
 • Reply Natascha

  Je hebt lekker veel verschillende lakjes zeg! Mijn favoriete merk is denk ik toch wel Kiko…
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #15My Profile

  augustus 2, 2016 at 16:43
 • Reply Tamara TS

  Wat een mooie stash! Mijn favoriete lakjes komen allemaal van OPI. Qua kleurtjes vind ik Essence altijd leuk. Miss Sporty kan ik me nog van vroeger herinneren, daar kocht ik alles van toen ik nog op de middelbare school zat. Ik heb nog geen enkel Essie lakje, maar ik ben er wel benieuwd naar. Een ander merk dat ik wel eens zou willen proberen is Sally Hansen.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Winnen : Een pakketje met mijn favorieten!My Profile

  augustus 2, 2016 at 17:58
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  OPI wint het, heel mijn rek staat vol met lakjes van dit merk. In januari nog tien potjes gekocht in Florida, scheelde meer dan de helft! Essie is mijn tweede favoriete merk, leuk artikel!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Kookinspiratie: favoriete blogs en websites #1My Profile

  augustus 2, 2016 at 18:16
 • Reply Nienke

  Super mooie kleuren! Fijne merken ook. Leuk om te zien! Liefs,

  augustus 2, 2016 at 19:53
 • Reply Madeleine

  Wauw wat een mooie lakjes allemaal. Om vrolijk van te worden 🙂 Vroeger heb ik echt heel veel nagellak verzameld. Inmiddels wat kleiner geworden, kan niet altijd meer nagellak op door stage en werk in de zorg.
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #25 // Vakantie, zon/zee/strand, terug in NLMy Profile

  augustus 2, 2016 at 20:29
 • Reply Katrien

  Mijn favoriete merk is OPI. Maar ik heb niet zoveel nagellak, ik heb vaak het geduld niet om de nagellak netjes aan te brengen en te laten drogen. En ook staat mijn verzameling verscholen in de kast waardoor ik er ook gewoon niet aan denk. Misschien toch nog eens mijn collectie uit de kast halen…

  augustus 2, 2016 at 20:43
 • Reply Ashley

  Dat zijn er veel! Zelf heb ik het niet zo erg met nagelak haha, heb ongeveer 5 kleurtjes en op één of andere manier heb ik die tik niet zo! Maar al die kleurtjes bij elkaar zien er leuk uit, je hebt in ieder geval genoeg keuze.

  augustus 2, 2016 at 22:01
 • Reply Janine

  Wat een mooie collectie! Ik ben helemaal gek op Essie maar jammer genoeg nog niet erg veel in mijn stash haha.
  Janine onlangs geplaatst…Makeup Revolution London Lipgloss Dupes | Beauty.My Profile

  augustus 3, 2016 at 05:06
 • Reply Mariëlle

  Wat heb jij een grote stash nagellakjes zeg! Daar ben ik zeker wel een beetje jaloers op. Zelf heb ik er wel een stuk of 20, maar ik draag bijna nooit nagellak:/ Eigenlijk geen idee waarom ook… Maar toch is OPI wel mijn favoriete nagellak merk. Ik ben telkens opzoek naar een nagellak die langer blijft zitten. Selly Hansen vind ik ook erg goed trouwens!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Essence Get Big Lashes Volume Boost MascaraMy Profile

  augustus 3, 2016 at 08:55
 • Reply Jolieke l jjolieke.nl

  Essie is echt een heel mooi merk! Van dat merk heb ik er maar 2 of 3 denk ik, geen idee waarom zo weinig. Hele leuke stash! De laatste tijd draag ik bijna geen nagellak meer, omdat dat niet mag met mijn stage en werk. Op school mag ik eigenlijk ook geen nagellak dragen in verband met mijn opleiding.
  Jolieke l jjolieke.nl onlangs geplaatst…MIJN WISHLISTMy Profile

  augustus 3, 2016 at 15:21
 • Reply the Famous Spot

  Wauw, veel! Mijn favorieten zijn van Essie, maar nagellak van Hema en Catrice vind ik ook fijn!

  augustus 3, 2016 at 17:26
 • Reply Linda

  Ik vind de kleuren van OPI echt super mooi. Zo veel keus en er zitten hele aparte kleuren tussen. Ik vind de kwaliteit alleen niet zo best en dan vooral het feit dat de kleuren heel snel stroperig worden. Ik heb dit bij mijn OPI nagellak best vaak meegemaakt en dan vind ik het super zonde om hier (veel) geld voor neer te leggen. Kiko vind ik ook een heel fijn merk en zeker niet duur.
  Linda onlangs geplaatst…Lekkere hapjes voor bij de vrijdag middag borrelMy Profile

  augustus 6, 2016 at 07:41
 • Reply All About Bertina

  Dit zijn ook absoluut mijn favoriete merken.
  De nagellakjes die jij hebt van Essie kende ik nog niet. Ben sindskort helemaal Essie verslaafd.
  Kiko lijkt mij ook een heel fijn merk maar jammer genoeg hebben we geen Kiko winkel in de buurt zitten. Zo te zien ben jij net als ik dol op vrolijke en opvallende nagels. Heel leuk artikel.
  All About Bertina onlangs geplaatst…De leukste wallpapers voor deze zomer!My Profile

  augustus 7, 2016 at 13:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge