Follow:
fashion, samenwerking

Mijn schoenen verlanglijstje

Al vind ik de schoenen van de foto hierboven fantastisch, ik heb ze niet op mijn lijstje staan. Ik zou er met geen mogelijkheid op kunnen lopen! Toch heb ik een lijstje gemaakt omdat ik er na het uitmesten van mijn kast achter kwam dat ik eigenlijk niet zo heel veel schoenen heb. De schoenentic van mijn moeder en (bonus)moeder heb ik niet meegekregen. Maar ik merk dat ik wel degelijk blij word van nieuwe schoenen. Dus een lijstje (waar ik wel een tic voor heb) is dan snel gemaakt…

Sneakers

Ik merk dat ik steeds liever op sneakers loop. Ik loop er makkelijk op, ze zijn makkelijk te combineren en sneakers voor dames zijn er in overvloed! Je hebt tegenwoordig sneakers in alle kleuren van de regenboog, diverse uitvoeringen en ook nog eens speciale Limited Editions die vaak nét even extra speciaal zijn en dus een hoog heb-gehalte hebben. Op dit moment heb ik maar één paar sneakers die ik veel draag, een paar van Adidas, maar er staan er een paar op mijn lijstje.

Een paar witte sneakers horen gewoon in mijn kast. Deze zijn perfect voor de zomer onder leuke jurkjes en luchtige broeken.

Ik ben gek op dierenprintjes. In mijn kledingkast hangen ook al diverse blouses en shirts met dierenprintjes, dus hoe leuk zou het zijn als deze print terugkomt in je schoenen?

Of een iets subtielere touch met een dierenprintje zijn deze van Bjorn Borg. Ook een paar die ik erg hoog op mijn lijstje heb staan.

Nette damesschoenen

Van deze 3 paar sneakers wil ik er zeker 1 of 2 aanschaffen om aan mijn schoenencollectie (eigenlijk kan je het op dit moment nog niet echt een collectie noemen) toe te voegen. Maar ik heb ook nog wel wat nettere schoenen nodig. Mijn Sendra laarzen moeten hoognodig naar de schoenmaker om even een nieuwe zool te regelen. Maar verder draag ik eigenlijk alleen mijn Doc Martens er nog bij. Ik heb wel twee paar nettere schoenen, maar als ik eerlijk ben draag ik die amper omdat ik ze niet zo heel lekker vind zitten 😉

Een net enkellaarsje met een niet al te hoge hak mis ik nog in mijn kast. Ik draag veel aansluitende jeans met smalle pijpen, dus dan past een enkellaarsje er perfect bij. Deze van Tamaris vond ik direct al een musthave!

En inderdaad….weer een leuk dierenprintje!

En stiekem vind ik dit ook een geweldige schoen! Doet mij een beetje denken aan de Engelse college schoenen. Ik hou ervan!

Cowboylaarzen

Ik heb een zwak voor gave cowboylaarzen. Sendra is wel mijn favoriete merk, maar daar hangt ook wel een prijskaartje aan. Deze is een stuk goedkoper en vind ik ook geweldig. Iets lager dan wat ik nu in de kast heb staan, maar ik hou van afwisseling.

Ik denk dat ik maar een paar leuke schoenen voor mijzelf onder de kerstboom ga leggen straks. 😉

Wat voor schoenen draag jij het liefst?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge