Follow:
favorieten, top 5

Mijn top 5 van mei! Mijn favorieten!

Het leek mij leuk om een blogbericht te maken over mijn 5 favoriete producten van deze maand. Nou is de maand natuurlijk nog niet afgelopen, maar ik heb ook nog een ‘Top en Flop-blogpost’ in de planning aan het einde van de maand, dus daar zullen dan ook nog wat favorieten/tops in voorbij komen.

5 Favoriete producten, ja dan moet je keuzes maken. Ik heb een heleboel producten die ik heerlijk vind. Maar ik heb de producten die als eerste in mijn hoofd kwamen genomen.
In willekeurige volgorde:

* Essence Eyeliner Pen *
Sinds ik deze heb, gebruik ik dagelijks eyeliner. Ik denk dat ik mij nu heel “kaal” zou vinden als ik het niet gebruik. Deze eyeliner is lekker goedkoop en ideaal om als beginneling ( wat betreft het gebruik van eyeliner ) te gebruiken. Ik vertelde er al meer over in deze post.
Echt een aanrader!!
* Dove Purely Pampering Nourishing Lotion *
Hiervoor gebruikte ik de olie van deze lijn, en ik was daar al meteen weg van. Toen de olie op was wilde ik die weer aanschaffen maar kon die niet vinden in het Kruidvat waar ik toen was. Ik besloot daarom de bodylotion te kopen. Elke dag na het douchen gebruik ik deze op mijn benen en armen. Mijn benen zijn vrij snel droog, daar werkt hij ideaal op. Mijn armen doe ik eigenlijk puur omdat ik er ‘s nachts dan nog lekker aan kan snuffelen…hihi. Ik hou van deze geur!!
* MAC Studio Fix Fluid Foundation *
Na een flinke speurtocht op deze foundation gekomen en sindsdien gebruik ik hem elke dag. Hij dekt gigantisch mooi en blijft de hele dag goed zitten. Ik kan niet meer zonder, dus hij hoorde bij dit rijtje van 5! Je kunt een uitgebreide review over deze foundation hier vinden.
* Essence How to Make Nude Eyes *
Als ik een natuurlijke look wil op mijn ogen gebruik ik tegenwoordig elke keer dit palette van Essence. Ideale kleurtjes in zachte tinten om prachtige ooglooks mee te maken. Ook handig dat er kaartjes bijzitten met stap-voor-stap tutorials om een mooie look te maken.
Ook zit er een mooie highlighter in die een mooi glansje geeft.
Voor een klein prijsje heb je een multifunctioneel product!
( ik bedenk mij dat ik hier nog een review over moet schrijven. Deze komt zsm! )
* Filorga Meso-Mask *
Ja, een top 5 zonder Filorga had natuurlijk niet mogelijk geweest in mijn geval. Ik ben super enthousiast over dit merk. En vooral de maskers zijn mijn favoriet. Veel maskers zijn fijn maar laten, in mijn geval, niet veel resultaat zien. Persoonlijk vind ik dat bij de maskers van Filorga wel het geval. Als je jezelf eens wilt verwennen, adviseer ik dit masker!
Een review over het Meso-Mask vind je hier.
Is er een product waar jij heel enthousiast over bent en mij zou adviseren om eens te gebruiken?
 
Liefs Hilde
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge