Follow:
Uncategorized

Mijn wenkbrauw routine

wenkbrauw

Voor mijn wenkbrauwen op dit moment geen high end producten. Ik heb gewoon de perfecte producten nog niet gevonden in dat segment. Maar wat gebruik ik dan nu? En is vervanging door high end überhaupt nodig?

wenkbrauw1

Toen ik voor de eerste keer het persbericht las van ‘Little Eye Brow Monsters’ van Essence was ik stiekem al enthousiast. Niet zozeer vernieuwende producten, maar wel producten die steevast in mijn routine horen. 1 Product is wel heel nieuw voor mij. Ik laat het jullie zien.

wenkbrauw2

Om mijn wenkbrauw te tekenen gebruik ik nu het Essence eyebrow designer 04 blonde. Wat het Hema potloodje die ik had niet deed, doet deze perfect. Hij geeft prima kleur af en tekent perfect. Echt een geweldig kwaliteit potloodje.

Om mijn wenkbrauwen nog een beetje in te kleuren gebruik ik het Little Eye Brow Monster setje. Ik gebruik de linkse kleur en gebruik daarbij het super leuke kwastje van Essence. Je hebt niet heel veel nodig om een goede kleur te krijgen. De highlighter die erbij zit is ook erg mooi.

wenkbrauw3

wenkbrauw4

( swatches )

wenkbrauw5

En dan nog deze kleine monstertjes! Wenkbrauw-monstertjes wel te verstaan. Het rechter tubetje is een eybrow fixing gel. Nadat ik mijn wenkbrauwen heb bijgewerkt met het potloodje en de poeder, gebruik ik de fixing gel om mijn wenkbrauwen de hele dag in bedwang te houden. Ik heb vrij lange wenkbrauwhaartjes, en die willen nogal eens uit model springen. Met deze gel houd ik ze prima op hun plek!

Het linker flesje is een eyebrow treatment. Dit product is nieuw voor mij. Het is een soort serum voor je wenkbrauwen die je voor het slapen aanbrengt. Er zitten oliën in die je wenkbrauw haartjes verzorgen en zachter maken. Dit gebruik ik eigenlijk onder het mom ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Of het echt iets doet kan ik nog niet zeggen, daar gebruik ik het te kort voor. Maar het idee erachter vind ik wel leuk. 😉

"kale" wenkbrauw

“kale” wenkbrauw

met Essence producten

met Essence producten

Ik vind het een heel mooi, subtiel, precies zoals ik het wil. Ik vind het een mooie touch-up. Ik hoef geen design wenkbrauwen, maar die zou je met deze producten waarschijnlijk ook prima kunnen maken. Ik ben er super tevreden mee!

wenkbrauw8

En nog even een complete basic look. Het was op de dag dat ik deze foto maakte erg warm, dus dan laat ik de oogschaduw en eyeliner vaak zitten. 😉

Wat is jullie wenkbrauw ritueel?

Liefs Hilde

** ik heb deze producten ontvangen van een bedrijf **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Susan

  Leuk om te lezen!
  Susan onlangs geplaatst…MOOK Pancakes in AmsterdamMy Profile

  september 2, 2016 at 07:21
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Altijd leuk om te lezen hoe iemand anders het doet 🙂 Ik ben echt lazy hoor, Ik kleur de boel ff snel in met een potloodje en dan gooi ik er wat wenkbrauwgel door :”)

  Oja een aanrader vind ik de hema potloden hiervoor! Ik ben niet zo’n fan van de oogpotloden maar die voor de wenkies zijn perfect!

  september 2, 2016 at 09:44
 • Reply Babs

  Ja, prachtig! Ik heb ook de gel gekocht, bevalt mij prima!
  Babs onlangs geplaatst…Pomegranate Raspberry – EOSMy Profile

  september 2, 2016 at 10:20
 • Reply Vanessa

  Leuk artikel! Je wenkbrauwen zien er mooi uit. Ik gebruik eigenlijk enkel een Catrice wenkbrauwsetje om mijn wenkbrauwen bij te kleuren, maar zo’n eyebrow fixing gel zou ik me nog willen aanschaffen. Ik ben benieuwd of het veel verschil maakt.
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijk: Gescheiden oudersMy Profile

  september 2, 2016 at 10:34
 • Reply Jana

  Leuk artikel! Ik gebruik maar 2 producten voor mijn wenkbrauwen, beide van Benefit 🙂
  Jana onlangs geplaatst…Favorieten – augustusMy Profile

  september 2, 2016 at 12:23
 • Reply Lesley

  Wat een mooi resultaat zeg! Je look is ook erg mooi. Ik gebruik toch zelf Benefit omdat het met mijn volle wenkbrauwen vaak iets beter blijft zitten dan die van Essence. Heb ze ooit beide op een wenkbrauw geprobeerd. De ene de voordelige en de andere de duurdere. Ik merkte wel het verschil aan het eind van de dag. Fijn dat dit voor jou goed werkt 🙂 Welke lipstick heb je hier op? Hij is echt prachtige!
  Lesley onlangs geplaatst…Outfit | Franse Flair in de ProvanceMy Profile

  september 2, 2016 at 16:09
 • Reply Madeleine

  Wat heb je een mooie producten gebruikt. Dit heb ik nog niet gezien in de schappen. Je wenkbrauwen zien er goed uit!
  Madeleine onlangs geplaatst…Hello September || Update: persoonlijk, blog & no buy!My Profile

  september 2, 2016 at 16:36
 • Reply Blog & Beauty

  Binnenkort komt mijn routine online. Leuk om te zien hoe jij jouw wenkbrauwen doet. Mooie producten gebruik je.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Cabana lipstickMy Profile

  september 2, 2016 at 20:37
 • Reply Eva

  Mooi ritueel! Ik gebruik eigenlijk alleen een potlood van Benefit en meer niet 😉
  Eva onlangs geplaatst…De Beautybloggers Dilemma Tag & WINACTIE!My Profile

  september 3, 2016 at 15:31
 • Reply Claudia

  Goed gelukt en ziet er erg natuurlijk uit!
  Claudia onlangs geplaatst…Beautybloggers Bloghop met dilemma’s en Winactie!!My Profile

  september 3, 2016 at 15:49
 • Reply Melike

  Super leuk om te lezen hoe een ander het doet. Ik vind mijn wenkbrauwen ook het mooist zo natuurlijk mogelijk, maar wel met hulp uiteraard;) Ik zie trouwens een fixing gel van essence. Ik moet nog een nieuwe dus die ga ik denk ik even proberen!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Friday Mascara Big Splash en borsteltjesMy Profile

  september 4, 2016 at 21:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge