Follow:
Uncategorized

Mijn wishlist van Juni

Een nieuwe maand, dus een nieuwe wishlist! Mijn wishlist van vorige maand ( Wishlist Mei ) blijft nog gedeeltelijk staan. Ik heb de deostick en de Clarisonic heb ik inmiddels aangeschaft, de rest blijft op mijn wishlist. Maar daar wil ik nog wat dingetjes aan toevoegen!

I Love Myself Box

full30132338

Sinds kort ben ik mij aan het oriënteren op het gebied van beautyboxen. Het lijkt mij echt een cadeautje om elke maand zo’n box te ontvangen met nieuwe producten om uit te proberen. En het feit dat je véél minder betaald dan de waarde van de box is natuurlijk helemaal super! Ik heb mijzelf al een abonnement gegeven op de Styletone box. Bij huidverzorging Mireille kan je de I love Myself box bestellen. Dit is geen abonnement, maar kan je gewoon eens in de zoveel tijd los kopen. Je hebt keuze uit 6 prijsklasses, dus voor ieder wat wils! Vooral de diversiteit en prachtige merken maken deze box super mooi! Deze staat dus hoog op mijn wishlist!

Bobbi Brown Art Stick Rich Nude

Bobbi_Brown-Lippen-Art_Stick

Ik heb een aantal reviews gezien van dit lippenpotlood en het heeft mij erg nieuwsgierig gemaakt! Dit zou mijn eerste Bobbi Brown makeup product worden! Deze wil ik zeker uit gaan proberen.

Urban Decay eyeshadow primer potion

3605970936099

Een beetje luxe zullen sommige mensen wel denken, maar ik merk dat mijn oogschaduw aan het einde van de dag toch heel erg vervaagt is. Ik gebruik nu de Catrice oogschaduwprimer maar deze werkt ok, niet top! Ik heb veel gelezen over deze van Urban Decay. Ook die van Too Faced schijnt fantastisch te zijn, helaas is die erg lastig te bestellen. Deze kan ik gewoon bestellen bij Ici Paris. Dus hup, op mijn wishlist!

Luxe geurkaarsen!

article35166510

Ik ben op dit moment helemaal into geurkaarsen! En dan niet de Brise, maar de mooie luxe geurkaarsen die uren branden! Meestal deed ik kaarsen alleen maar aan in de herfst en wintermaanden, maar ik mis het lekkere geurtje in huis! De geurkaarsen van WoodWick knapperen ook als echt haardvuur! Die ervaring wil ik meemaken. Dus op mijn wishlist in ieder geval 1 WoodWick geurkaars!

Dus met de producten van vorige maand heb ik toch weer een flinke wishlist. Ik ben benieuwd wat ik volgende maand heb kunnen afstrepen. 😉

Hebben jullie iets op je wishlist staan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Natasja

  Leuke wishlist! Naar de eyeshadow primer van Urban Decay ben ik ook wel benieuwd. En geurkaarsen, heerlijk!

  juni 2, 2016 at 10:42
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja geurkaarsen zijn mijn nieuwe liefde…haha

   juni 2, 2016 at 11:16
 • Reply jeapiebel

  I love mijzelf box is een prachtige verwennerij. 🙂 Ik vind het altijd zo mooi en heerlijk ruiken, wat Mireille levert, erg top! Ik heb niet echt een wishlist, al ben ik van plan om flink andere make-up te kopen in Thailand.

  juni 2, 2016 at 10:57
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Geen wishlist is ook handig, kan je vrij shoppen ( en vaak koop je dan ook wel iets meer…haha )

   juni 2, 2016 at 11:17
 • Reply Sax and the Pretty

  Oh dat lidpotlood ga ik gelijk even checken! De primer van Urban Decay heb ik zelf ook en deze is echt fantastisch! Onmisbaar eigenlijk zelfs, je oogschaduw blijft er de hele dag keurig mee op zijn plaats zitten. Veel plezier met shoppen! X

  juni 2, 2016 at 11:07
  • Reply Sax and the Pretty

   Lidpotlood, ja hoor. Lippotlood!

   juni 2, 2016 at 11:08
   • Reply hildestolk_rxx5eu87

    haha, lidpotlood! sorry, hier moest ik erg om lachen! Nou, nu weet ik zeker dat de primer er snel moet komen 😉

    juni 2, 2016 at 11:17
 • Reply Brigitte

  Heerlijk ik houd ook van geurkaarsen. Ook doe ik dat meer dan in de winter. Ik heb niet echt een wishlist – meer als ik om de zoveel tijd een nieuw geurtje kan kopen

  juni 2, 2016 at 15:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge