Follow:
Uncategorized

Mijn Yankee Candle liefde

Ik hou van gezelligheid, knusheid, herfst, vallende blaadjes, boswandeling en kaarsjes. Vooral gezellige kaarsjes! Yankee Candle kaarsen! Ondanks dat het nu langer licht is buiten, en het warmer is, brand ik nog steeds kaarsen. Ik hou ervan!

Normaal had ik alleen simpele waxinelichtjes in huis, af en toe een Bolsius geurkaarsje, maar ik heb mezelf nog nooit verwend met een mooie luxe geurkaars. ( ik moet ook toegeven dat ik er het bestaan niet van wist hoor -) ). Totdat ik Yankee Candle voorbij zag komen! Wow! Prachtige jars met de meest uiteenlopende geuren. En sindsdien ben ik helemaal into de geurkaarsen.

Dus vandaag geen beauty artikel, maar een heerlijk geurende kaarsen artikel….ook leuk toch? 😉

IMG_0413

Ik heb nog geen grote voorraad hoor. Ik heb een kennisje die al meer dan 50 grote jars heeft….om jaloers op te worden! haha. Ik doe het rustig aan, moet ook wel want ik heb de maand juli een No Buy maand. 😉

De Turquoise Sky bevat als geurnoten zeegras en muskus. Geeft de geur van de zilte zee. Ik, als origineel Scheveningse, vind dit natuurlijk zalig! Ik hou gelukkig van veel verschillende geurnoten, dus ben gauw tevreden. 😉

Een grote jar heeft 150 geur uren! Wow, daar kan je echt lang mee vooruit!

IMG_0414

De Pineapple Cilantro ruikt tropisch! Deze vind ik echt fantastisch!! Heerlijke zomerse en frisse, fruitige geur. Deze geur is zalig op een zwoele zomeravond en vult mijn hele woonkamer. Ik ben verliefd op deze geur.

Wat je moet weten als je een Yankee Candle jar brandt, is dat je het pas uitblaast/dooft als de bovenste laag helemaal vloeibaar is ( gepooled heet dat ). Zo voorkom je dat de kaars als een soort krater in het midden wegbrandt. Brandt deze dus ook als je zeker een aantal uren thuis bent om hem te laten branden.

Als ik alleen in de avond kan branden gebruik ik een wax tart. Zie je die brander met dat oranje vloeistof ernaast? Daarin brand ik tarts. Ideaal ook om kennis te maken met een geur!

IMG_0415

Dit is mijn mini voorraad op dit moment. Hier zullen er nog flink wat bijkomen. De tarts zijn namelijk heerlijk geprijst ( 1,99 ) en branden in zijn geheel toch zo’n 8 uur! En vind je een geur zo lekker kan je een grote jar aanschaffen en weet je zeker dat de geur bij je past.

Met een tart krijg je ook een prima geur! Mijn hele woonkamer geurt ook met het gebruik van 1 wax tart. Super lekker!

Dit is dus het begin van mijn verzameling. Ik hoop nog veel meer geuren te kunnen ontdekken in de toekomst. Het ruikt nu niet alleen zalig in huis ( al vindt mijn man het wat overdreven..haha ), het staat ook gewoon super mooi in huis! Allemaal van die gezellige hoekjes….ik hou ervan!

Hebben jullie Yankee Candle kaarsen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Shannon Sheila

  Wow, die branden lang! Ik heb thuis wat geurkaarsen staan, maar ik moet toegeven dat ik nog nooit op het merk heb gelet. Zal ik eens doen 😉

  juni 29, 2016 at 10:54
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Kijk uit hoor! Je bent verslaafd voor je het weet 😉

   juni 29, 2016 at 11:07
 • Reply Griet

  Ik hou van Yankee Candle! In de zomer brand ik veel minder kaarsjes, waarschijnlijk omdat het zo lang licht blijft, maar de Pineapple Cilantro ruikt volgens mij heerlijk

  juni 29, 2016 at 20:26
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hij is echt zalig….

   juni 29, 2016 at 21:11
 • Reply Julie

  Ik heb eens een grote jar gehad en ondanks dat ik hem altijd veel uren na elkaar kon branden, bleef er toch nog veel over. Net zoals in mijn medium jar. Ik had Candycane Lane en Fireside Treats.
  Nu heb ik een heleboel tarts en samplers in huis gehaald en één kleine jar! 🙂
  Op deze webshop kocht ik ze aan -50% http://www.beautymelon.be/nl/ 😉
  Oh en geurkaarsen van Rituals vind ik zelf ook erg fijn! Mijn favoriet is Indian Rose!

  juni 30, 2016 at 06:59
 • Reply jeapiebel

  50 grote jars met 150 geururen. Wat is dat veel zeg. Ik heb zelf geen ervaring met met de Yankee candle, maar je artikel maakt mij heel nieuwsgierig. Ik denk dat het idd erg verstandig is om eerst de tarts te kopen en uitproberen voor je een grote jars koopt.

  juni 30, 2016 at 15:01
 • Reply Brigitte

  Ik ken het merk niet – waar koop je het ?

  juni 30, 2016 at 20:43
 • Reply Jessica J.

  Mijn (voorlopig) favoriete geurkaarsenmerk. Ik heb er veel te veel en eigenlijk passeren ze ook net iets te vaak de revue op mijn blog, haha!

  juli 13, 2016 at 12:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge