Follow:
beauty, Uncategorized

Mineral Care Spa Serene Bad- & Bodyoliën voor een Wellness-gevoel thuis.

mailbeeld-spa-serene-bodycare

In de winter heeft mijn huid veel extra’s nodig. Niet alleen mijn gezichtsverzorging pas ik aan, maar ook mijn lichaamsverzorging. Body Butters gaan erdoorheen als broodjes over de toonbank. Maar in de ochtend smeer ik liever een droge olie die snel intrekt zodat ik mijn kleding snel kan aantrekken. Ik ontving 2 heerlijke producten die perfect zijn voor een Wellness gevoel, ook als je haast hebt. 😉

mineral

Ik heb al eens eerder iets van Mineral Care mogen proberen ( Mineral Care Mud Mask en Mineral Care Retinol Cream ) en deze producten waren super. Het masker is gelukkig nog niet op, dus die gebruik ik nog graag! Vorige week ontving ik deze 2 prachtige producten en na een week gebruiken wil ik mijn enhousiasme met jullie delen!

De Spa Serene Lijn van Mineral Care

mineral2

Al het goede van de Dode Zee voor gezondheid, schoonheid en welness is binnen handbereik met de Spa Serene-lijn van Mineral Care. Een perfecte balans tussen lichaam en geest kan je creëren met het gebruik van deze heerlijke producten. Ze zorgen voor een ultiem gevoel van algehele wellness wellness en staan garant voor een fluweelzachte, mooie, soepele en gezonde lichaamshuid.

Mineral Care Spa Serene Bath & Body Oil

mineral1

De Mineral Care Spa Serene Bath & Body Oil kan als badolie gebruikt worden, maar ook als body olie. Aangezien ik geen bad heb, gebruik ik deze olie als heerlijke body olie. Super handig vind ik het spuitje op de fles! Ik heb al menig body olie weggegooid omdat de flacon helemaal vies was geworden door de olie die erlangs droop. Deze is ideaal qua doseren! Zelfs een handig pijltje op de dop zodat je niet per ongeluk in je oog spuit. 😉

mineral3

De olie ruikt heerlijk en smeert super makkelijk uit. Fijn vind ik dat het ook snel intrekt, en toch ontzettend veel voeding geeft. Nu kan ik in de ochtend na het douchen mijzelf perfecte verzorging bieden voor mijn huid, en mij toch snel aankleden.

mineral4

Een foto maken terwijl iets van je hand afloopt is niet makkelijk blijkt.

De olie is vrij vloeibaar, dus handig is om een spuitje in je hand te sprayen en die te gaan verdelen over je lichaam.

In deze olie zit oa Dode Zeemineralen, calendula-extract, druivenpitolie, kokosolie, squalaan en vitamine E. Je huid wordt zijdezacht, gehydrateerd en de geur geeft je ook een ontspannen gevoel en helpt vermoeidheid bestrijden.

Mineral Care Spa Serene Massage Oil

mineral5

Massageolie gebruikte ik eigenlijk amper. Pas sinds er een aantal gezinsleden flink sporten ( ik niet hoor haha ) gaat er veel meer massageolie doorheen. Amy heeft, net als haar vader, vaak last van kwaaltjes zoals spierpijn of stramme spieren. Naast de nodige spierbalsem masseer ik ze ook af en toe in met massageolie. Vooral Amy heeft hier erg veel profijt van sinds ze ook met een fysiotherapie traject bezig is.

Ook doe ik af en toe een beauty avondje met de meiden en dan vinden ze het ook leuk om elkaars schouders te masseren, dus dan komt er ook massageolie tevoorschijn. Deze van Mineral Care ruikt heerlijk en smeert/masseert super!

De massageolie heeft dezelfde spuitdop als de Bath & Body Oil, toppertje!

mineral6

Je kan deze massageolie tevens voor je gezicht gebruiken bij een gezichtsmassage. De basis van deze olie bestaat uit koudgeperste zoete amandelolie, ook zit er druivenpitolie, sesamolie, kokosolie, avocado-olie, jojoba-olie en vitamine E. Ook ideaal bij vermoeide spieren!

De producten van Mineral Care zijn verkrijgbaar bij Mineral Skin Cosmetics

Mineral Care Spa Serene Bath & Body Oil
€ 19,50/150 ml.
Mineral Care Spa Serene Massage Oil
€ 27,95/150 ml.
Gebruik jij ook weleens een olie voor je huid?
Liefs Hilde
** ik heb deze producten ontvangen ter review **
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Mooie producten!
    Heerlijk in de badkamer je eigen spa 😉

    december 11, 2016 at 12:10
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge