Follow:
beauty

Mineral Skin Cosmetics 24-hour Retinol Cream

mineral

Nieuwe huidverzorging uitproberen vind ik geen straf! Zeker niet nu het gure weer er weer aankomt en mijn huid snakt naar verzorging. Ik ontving onlangs deze crème van Mineral Skin Cosmetics. Een crème met mineralen uit de Dode Zee. Dat klinkt spannend!

24-Hour Retinol Cream

mineral1

“Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A (retinol 0,98%). De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, groot kaasjeskruid, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen.”

Anti-rimpelcrème is op dit moment een must voor mij. Naast droogtelijntjes in mijn gezicht, beginnen de échte rimpels stiekem ook te komen. En ik wil dit proces zo lang mogelijk uitstellen uiteraard! Het feit dat er ook Vitamine E in de crème zit maakt hem voor mij zeer geschikt tijdens de koudere maanden.

mineral2

De Mineral Skin Cosmetics komt in een glazen potje. ( oppassen dus in de badkamer als je tegels hebt, net als ik! ). Ik gebruik de crème na het douchen, dus met schone vingers. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen hiervan houdt, en liever een pompflacon of tube wenst. Persoonlijk maakt het mij niet uit.

mineral3

De crème ziet er zo lekker uit! Heerlijk romig en voedend. De geur is neutraal, prima! De crème smeert heerlijk uit en laat ( bij mij ) geen vettig laagje achter. Hij trekt heerlijk in en mijn huid voelt niet meer trekkerig aan.

Ingrediënten

Aqua, Steareth 21, Steareth 2, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Pseudoalteromonas Ferment extract, Retinol, Gluconic acid, Acetyl Glucosamine, Dimethylmethoxy Chromanol, Zinc Glycinate, Aloe Barbadensis leaf juice, Dunaliella Bardawil extract, Fragrance (supplement), Tocopheryl Acetate, Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Achillea Millefolium Extract, Veronica Officinalis Extract, Maris Sal, Melissa Officinalis Leaf Extract, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Oxido Reductases, Glycine Soja (Soybean) Protein, Sorbic acid, Benzyl Alcohol.

mineral4

Conclusie

Mijn huid voelt na gebruik zeker zacht en heerlijk aan. Droogte lijntjes zijn zeker afgenomen door de voedende bestanddelen in deze crème. Of échte rimpels minder zijn geworden durf ik niet te zeggen, ik gok dat ik de crème daarvoor nog langer moet gebruiken. Retinol is namelijk bewezen een perfecte “rimpel-killer” te zijn.

Ik vind de crème heerlijk en zal deze zeker met veel plezier gebruiken tijdens de gure herfstperiode!

mineral5

Mineral Skin Cosmetics 24 Hour Retinol Cream is online verkrijgbaar in de online shop

Gebruik jij crème met retinol?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply marije

  Klinkt als een perfecte crème voor mijn 35 + huid. Vooral geen vettig laagje achter laten klinkt erg goed.
  marije onlangs geplaatst…Woman Wednesday: Essence fall nagellakMy Profile

  oktober 12, 2016 at 06:52
 • Reply Susan

  Nog niet gelukkig! Deze créme klinkt erg fijn.
  Susan onlangs geplaatst…Sieraden van Zonnigzilver.nlMy Profile

  oktober 12, 2016 at 07:20
 • Reply Eva

  De creme ziet er fijn uit. Ik vraag mij alleen af of de retinol in het potje stabiel blijft? Ik dacht altijd dat zulke ingrediënten snel hun werkzaamheid verliezen als er lucht bijkomt.
  Ik gebruik zelf nog niets met retinol. Ik durf nog niet zo goed aangezien mijn huid overal op reageert de laatste tijd 🙁
  Eva onlangs geplaatst…Waarom ben ik met yoga begonnen?My Profile

  oktober 12, 2016 at 09:25
 • Reply Eke

  Klinkt als een fijn product! Ik doe vaak cremes in potjes in van die kleine pompflacons. Vaak kun je die rondom de zomervakantie bij Action scoren of op Aliexpress. Wel even een gedoetje om het in het flesje te krijgen, haha.

  oktober 12, 2016 at 09:39
 • Reply kim

  ben al eventjes op zoek naar een goede dagcrème. In welke prijsklasse valt deze?

  oktober 12, 2016 at 09:44
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Deze is 45 euro 🙂

   oktober 12, 2016 at 09:54
 • Reply Tania

  Het merk ken ik eigenlijk niet maar na het lezen van jouw positieve review klinkt dit product wel heel goed. Zeker dat het snel intrekt en niet vettig aanvoelt
  Tania onlangs geplaatst…Catrice | HD Liquid Coverage FoundationMy Profile

  oktober 12, 2016 at 10:50
 • Reply Astrid

  Vind het altijd heel belangrijk dat een crème niet vettig aanvoelt en snel intrekt. Heb er echt een hekel aan als ik rondloop met een vet gezicht 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…In de pers: HEMA 100 kleuren nieuwe nagellakMy Profile

  oktober 12, 2016 at 11:50
 • Reply mieke | mieksmind

  Lijkt me super fijn! ik heb ook al wat lijntjes en gebruik een crème wat huid veroudering tegen gaat. Deze lijkt me echt goed

  oktober 12, 2016 at 12:21
 • Reply Sarah - Little Family of 3

  Ik heb ook wel een aantal lijntjes in mijn gelaat die ik liever kwijt ben, wat voor soort huid heb je? Ik heb een gemengde huid en niet alle crèmes zijn even geschikt.

  oktober 12, 2016 at 19:53
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb een gecombineerde huid. In deze periode wat droger dan zomers

   oktober 12, 2016 at 19:54
 • Reply jeapiebel

  Ritinol trekt altijd mijn aandacht. Ik kan begrijpen dat het lastig is om te zeggen over rimpels, maar dat het heerlijk spul is, is al goed.

  oktober 13, 2016 at 12:48
 • Reply Melike

  Ik heb eigenlijk nog niet veel cremes met retinol geprobeerd. Toch ben ik er wel heel benieuwd naar;) Lijkt mij echt een fijne creme en dat er mineralen in zitten vind ik ook altijd een groot pluspunt!
  Melike onlangs geplaatst…Kiko brushes aanraders?Review: Kiko Milano Neo Noir Contour Duo Brush en Face 106My Profile

  oktober 13, 2016 at 22:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge