Follow:
beauty

Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencil

miss sporty

Met Miss Sporty heb ik een haat/liefde verhouding. Als tiener was dit één van de merken die ik vaak kocht. Het was ( en is ) betaalbaar, ziet er erg leuk uit qua styling en heeft ook vaak nieuwe producten in het assortiment. Sommige producten die ik voor mijn blog heb mogen testen vielen mij wat tegen, maar over een aantal andere was ik weer erg enthousiast! Erg benieuwd was ik daarom ook naar deze creamy shadow pencils. Zijn ze top òf flop?

Miss Sporty

Voor een bedrag van maar 3,99 zijn de Crazy Smoky Creamy Shadow Pencils verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Een leuk prijsje vind ik! De uitstraling ziet er hip uit. Neigt naar de jongere doelgroep qua uitstraling, maar hé, zo oud ben ik ook weer niet. Ik vind het dus ook nog best top!

miss sporty

Ik ontving 3 kleuren: 100 ( Crazy Chocolate ) is de middelste kleur op bovenstaande foto, 120 ( Ruthless Taupe ) en 140 ( Darling Black ). De namen van de kleuren kan ik fout hebben, die staan zo minuscuul op het dopje dat ik dat met mijn ogen écht niet goed kon lezen. Ik heb er maar het meest logische van gemaakt. 😉

Miss Sporty

De pencils geven prima kleur af. De substantie is wat romig en het smeert daarom ook prima uit. De bedoeling van deze pencils is dat je een ( dikke ) lijn op je ooglid zet, en met het sponsje/smudger gaat blenden. Je kan dit naar eigen smaak dus zo donker of licht aanbrengen als je zelf wenst.

miss sporty

De maat van de smudger vind ik ideaal. Door de spitse punt kan je overal makkelijk bijkomen bij je ogen. En omdat hij al direct op je pencil zit, heb je hem altijd bij de hand. Fijn!

De Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencil heb ik gebruikt bij deze ooglook. Ik heb alle 3 de kleuren gebruikt en een beetje op gevoel gemengt met elkaar. Het mengen gaat prima, alleen moet je voorzichtig zijn dat je de smudger niet al teveel gebruikt op dezelfde plek, want dan werkt het meer als een soort gum. Dus hier en daar wat vervagen is voldoende. En ik ben ook nog eens super tevreden over de glans, erg mooi!

Ook kan je met de pencil heel makkelijk een lijntje om je gehele oog aanbrengen. De pencils zijn heel zacht en brengen super makkelijk aan zonder dat je druk hoeft uit te oefenen.

Verwacht alleen niet dat de oogschaduw mega longlasting is. Het is toch een “vettige” substantie, dus vervaagt wat sneller dan een poeder oogschaduw ( in mijn geval ). Je kan het beste een eyeshadow primer of wat poeder als basis aanbrengen zodat het langer blijft zitten. Maar met primer bleef het bij mij van de ochtend tot na het avondeten ( toen ik het ging verwijderen ) goed zitten.

Een erg leuk product van Miss Sporty in fijne gangbare kleuren. Amy heeft ze inmiddels ingepikt en is er heerlijk mee aan het experimenteren. Maar ik heb ze vanmorgen zelf ook weer gebruikt voor een snelle ooglook. Wat mij betreft blijvertjes!

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi!

  november 2, 2017 at 11:19
 • Reply Jouvence

  Mooie kleuren, lijken me inderdaad ideaal voor als je wat minder tijd hebt.

  november 3, 2017 at 08:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge