Follow:
beauty

Miss Sporty Happy Look voor Happy Girls!

Miss Sporty

Miss Sporty is één van de merken die er in mijn ogen alles aan doet om je een glimlach op je gezicht te toveren. Ik ontving een aantal Miss Sporty producten waar mijn dochter Amy al om staat te popelen. ( ik gok dat ik de producten na deze review in haar make-up stash zal terugvinden ). Een Happy Look met hele mooie Happy Producten!

Studio Lash Happy Eyes Mascara 3,99

Miss Sporty

De verpakking is écht té leuk! Ik word hier helemaal vrolijk van. De felle kleuren, de leuke emoties erop. Ik gok dat vooral tienermeisjes zoals mijn dochters, deze mascara uit het schap zullen pakken.

Miss Sporty

De mascara belooft mooie krullende wimpers met een liftend effect. Het borsteltje is fijntjes en licht buigend.

Miss Sporty

De test!

Ben je op zoek naar een mascara die mooi lengte geeft, en krult? De Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes is een prima mascara! Amy is er erg tevreden over. Voor naar school vindt ze dit zeker een prima mascara omdat hij een mooie, niet al te heftige, look geeft.

Insta Glow Highlighter 2,99

Miss Sporty

Highlighters, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Ik vind de highlighter echt een mega uitvinding! In de periode toen ik nog bij de parfumerie werkte was er nog niet zo heel veel keuze in highlighters. Meestal zaten ze in een Limited Edition Look van een merk, maar veel in het vaste assortiment waren er nog niet. Nu is er voor elke portemonnee een keuze aan highlighters.

miss sporty

De Insta Glow komt in een strak stevig doosje waar je de mooie pan al door het dekseltje ziet shinen. Erg leuk gedaan! De kleur is warm goud, een prachtige kleur voor Amy! ( ik ben meer van de koele kleuren )

miss sporty

Swathes

miss sporty

De pan geeft veel mooi veel kleur. Eén veeg met mijn vinger gaf al genoeg kleur zoals je ziet.

Miss Sporty

Op de huid valt de warmte van de kleur eigenlijk nog best mee. Hij kan zelfs in bepaald lichtval voor koel doorgaan. Een prachtige highlighter voor een mooie budget prijs!

Fabulous Kohl Kajal 0,99

Miss Sporty

Ik krijg zowaar 3 kleuren kajal potloden binnen. Ik dacht in eerste instantie dat de roze een lipliner was, maar dit bleek ook een eye pencil! Wat een leuke insteek om een roze potlood voor de ogen te hebben in het assortiment. De potloodjes zijn heerlijk budget en geven mooi en diep kleur af.

Miss Sporty

Studio Lash Happy Brow Gel 3,49

Miss Sporty

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik eigenlijk altijd een potloodje, ik was daarom wel benieuwd naar deze Happy Brow gels. Ze zien er best luxe uit met de zilveren opdruk op de zwarte huls. De dop geeft duidelijk aan welke kleur de gel bevat: 001 Blonde ( lichte dop ) en 002 Medium Brown.

Miss Sporty

Miss Sporty

Ik heb de 001 gebruikt en vond het makkelijk in gebruik. Je moet wel opletten dat je niet teveel product op je borsteltje hebt zitten, dan kan het iets gaan klonten en vegen en maak je er een kliederboel van. Gebruik je een klein beetje, dan heb je al genoeg en krijg je je wenkbrauwen mooi in model. Ik moet ook eerlijk bekennen dat met deze Studio Lash Happy Brow gel mijn wenkbrauwen eigenlijk nog mooier zitten dan met een potloodje 😉

Miss Sporty

Miss Sporty Nail Expert Gel Primer ( prijs onbekend )

Miss Sporty

Maak je look helemaal af met mooie nagels! Deze base coat vult oneffenheden in je nagels op en geeft een mooie basis voor je nagellak. Zelfs zonder een kleur nagellak eroverheen is hij al prettig om te gebruiken. Je nagels krijgen dan een licht “melkachtige” gloed, erg mooi.

Ik ben zeer verrast door de kwaliteit en look van deze mooie Miss Sporty producten. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk! Vond ik de Insta Glow Foundation een tijdje geleden nog niet zo denderend, zo leuk vind ik deze producten!

Welk product vind jij het leukste?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuk setje voor mijn nichtje :-). Thanks voor de tip. En wat leuk om samen met je dochter producten te reviewen
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Mexicaanse kapsalon zonder pakjes en zakjes – RECEPTMy Profile

  juli 1, 2017 at 07:38
 • Reply chucky1012

  Zo leuk 😉

  juli 1, 2017 at 09:18
 • Reply Deb

  De mascara wint het wat betreft de leukste verpakking! Ik vind dat ie ook een mooi effect geeft bij jouw dochter, separeert haar wimpers ook mooi. Leuk dat jouw dochter meewerkt aan een review, heb die van mij ook weten te strikken voor een review van haar accessoires. Ze heeft gewoon veel mooier haar dan ik en bleek een verrassend geduldig model te zijn met haar 8 jaar 😉

  juli 3, 2017 at 21:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge