Follow:
beauty

Miss Sporty Insta Glow Primer en Foundation

Miss Sporty

Miss Sporty is voor mij jeugdsentiment. Als puber was dat een merk wat voor mij, met mijn zakgeld, haalbaar was. Ik kocht mijn eerste make-up van Miss Sporty en was daar altijd zo trots op! Ik kreeg nu de mogelijkheid om van Miss Sporty de nieuwe primer en foundation te testen. Leuk!

Miss Sporty

Ik heb de foundation in de kleuren 001 Ivory en 002 Light ontvangen. Beide vrij lichte kleuren, dus dat komt mooi uit. De primer moet zorgen voor een perfecte basis voor onder je foundation. We gaan het zien!

Miss Sporty

De primer is een beetje roze van kleur. Tevens heeft hij een beetje een metallic look. De Inst Glow Primer kost 3,99. Lekker budget! Het lijkt ook dat de primer een soort glittertje achterlaat. Hier moet je natuurlijk wel van houden.

Miss Sporty

001 Ivory

Miss Sporty

002 Light

De foundation lijkt op mijn hand erg prettig. Mooie lichte kleuren. De 001 is iets meer naar de roze tint en 002 meer beige. De foundation is 4,99.

Miss Sporty

Mijn gezicht zonder make-up. Ik heb veel last van roodheden en vlekjes. In het persbericht staat dat de foundation helpt bij rode vlekjes en de huid mooi egaal zou maken. Nou, dat wil ik! Ik ben reuze benieuwd!

Miss Sporty

En dit is met de primer en foundation. Ik ben helaas niet enthousiast. Ik heb amper dekking en ik zie nog veel van mijn roodheden erdoorheen. Ook lijkt de foundation niet goed te pakken op mijn huid. Het vlekt en trekt in mijn poriën.

Miss Sporty

Links op de foto zie je ook een soort stipjes van foundation. Heel vlekkerig en niet dekkend. Jammer!

Nou heb ik natuurlijk nog 2 dochters met een veel makkelijkere huid zonder allemaal oneffenheden. Dus Amy bood aan de foundation en primer ook te testen!

Miss Sporty

Amy zonder make-up. Wat een beauty is het toch! Dat mag ik toch wel even zeggen over mijn mooie dochter natuurlijk.

Miss Sporty

Amy heeft de 001 en de primer gebruikt. Zo op de foto lijkt het bij haar prima te passen. Ze is ook enthousiast over de primer. Van dichtbij heeft de foundation bij haar ook niet optimaal gepakt helaas. Bij haar neus is het ook wat vlekkerig. Wel zie je degelijk verschil in resultaat ten opzichte van mij. Ze wil de foundation wel vaker gebruiken en er wat mee experimenteren om te kijken of hij wat beter gaat pakken.

Voor mij zijn het helaas geen toppers geworden. Amy is over de primer enthousiast en wil de foundation zeker nog niet afschrijven. Ik denk dat de foundation het beste werkt voor makkelijke huidjes zonder al teveel oneffenheden.

Ben jij bekend met het merk Miss Sporty?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Xenia

  Ook ik ben opgegroeid met miss sporty! Tegenwoordig gebruik ik deze niet meer.. Het is is nog steeds populair onder de meiden van de middelbare school..

  mei 13, 2017 at 09:37
 • Reply Irma

  De verpakking ziet er hartstikke leuk uit, en het prijsje ook! Ik denk dat de doelgroep voor de jonge meisjes is? Maar dan hoort het natuurlijk ook wel een beetje te werken 😉

  mei 13, 2017 at 09:49
 • Reply Lonneke

  Ik vind het resultaat niet zo en persoonlijk heb ik veel meer dekking nodig.

  mei 13, 2017 at 10:36
 • Reply heidi

  Leuk dat je het resultaat in beeld brengt. Daar hebben mensen iets aan ! 🙂

  mei 13, 2017 at 11:21
 • Reply All About Bertina

  Ik heb laatst heel lang voor het schap gestaan en getwijfeld of ik dit product mee zou nemen.
  Jammer dat het product voor jou geen werking heeft maar gelukkig kun je dan altijd nog je dochters blij maken. De verpakkingen zien er echt heel leuk en vrolijk uit.

  mei 13, 2017 at 11:33
 • Reply Maxime bouman

  Ik vind dit echt een hele fijne budget foundation. Heb er al een aantal opgemaakt.

  mei 13, 2017 at 11:42
 • Reply Mariska

  Jammer dat het niet echt werkt, ziet er wel leuk uit op zich qua verpakking.
  Mariska onlangs geplaatst…5 gekke tics die ik hebMy Profile

  mei 13, 2017 at 12:01
 • Reply Jana

  Miss Sporty verkopen ze niet in België, maar heb ik wel steeds willen proberen omdat ik er toch wel wat hype over gehoord heb toen ik opgroeide. Jammer dat deze producten niet werken voor jou!

  mei 13, 2017 at 12:37
 • Reply Varenka W

  Jammer van de slechte dekking
  En natuurlijk mag je zeggen dat je ’n mooie dochter hebt , daar is geen woord van gelogen haha

  mei 13, 2017 at 12:58
 • Reply Natascha

  Lijkt mij een fijne budgetfoundation 🙂 Voor een moeilijkere huid is het denk ik sowieso beter om een beetje meer te investeren!

  mei 13, 2017 at 13:35
 • Reply Sofie Katelijne

  gezien ik wel vrij veel oneffenheden heb, laat ik deze aan me voorbij gaan! wel fijne review, lekker uitgebreid 🙂

  mei 13, 2017 at 13:59
 • Reply chucky1012

  Helaas is niet altijd alles goed wat gereviewd word.
  Ik zou dit niet kopen.

  mei 13, 2017 at 19:13
 • Reply Irina

  Hmm, het is niet wat ik zoek in een foundation en primer. Jammer!

  mei 13, 2017 at 20:47
 • Reply Myrthe

  Fijn, zo’n oprechte review. 🙂

  mei 13, 2017 at 20:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge