Follow:
beauty

Moisturizing Facial Peeling van Naobay

naobay

Onlangs ontving ik van Beautynatura webshop twee hele mooie producten om te testen. Waaronder de Moisturizing Facial Peeling van Naobay. Toen ik het doosje open maakte kwam daar een prachtige tube tevoorschijn! Een prachtige houten dop wat mij meteen het gevoel gaf dat het om een natuurlijk product gaat. Grappig hoe zoiets dus blijkbaar een gevoel kan opwekken.

Over Naobay

Dat het om een natuurlijk product/merk gaat had ik dus juist. Ook niet zo heel gek omdat Beautynatura natuurlijke merken verkoopt. ;-). Naobay is een familiebedrijf uit Spanje. Alle producten van Naobay bestaan uit bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten. Naobay test niet op dieren en heeft een aantal ingrediënten nooit op hun ingrediëntenlijstje staan, namelijk:

 • natriumlaurethsulfaat
 • formaldehyde
 • parabenen
 • siliconen
 • phthalaten
 • petrolatum
 • PEG

De oliën en plantenextracten die ze gebruiken komen voor 100 % uit de biologische landbouw. Te weten: arganolie, rozenbottel, olijfolie, avocado-olie, shea boter, calendula -extract, Gotu kola – extract.

naobay1

Naobay Moisturizing Peeling

De peeling komt in een mooie tube met 100ml inhoud. Een tube vind ik altijd prettig werken, al heb ik liever nog een klikdop. Maar op zich werkt een draaidop ook natuurlijk. Wat bij mij helaas gebeurde was dat het houten omhulsel om de dop na een aantal dagen losliet. Het is nogal vochtig in onze badkamer, dus ik denk dat de lijmlaag het niet heeft gehouden. De mooie houten dop kon dus in de prullenbak. Maar ja, een product is om te gebruiken, niet om voor de sier in de badkamer te staan natuurlijk!

Wat ik een ontzettend fijn pluspunt vind is dat je de peeling dagelijks mag gebruiken. Ik ben gek op scrubben en moet mij vaak inhouden met andere scrubs om het niet te vaak te gebruiken. Bij de Naobay mag dit dus, super! Ook heeft de peeling een fijne korrel van de Acai palmboom die je toch lekker voelt. Je voelt echt dat je aan het peelen bent, ik hou daar van. Op deze manier verwijder je gemakkelijk dode huidcellen en onzuiverheden.

naobay4

Zoals je ziet is het een romige peeling. In de peeling zit olijfolie, shea boter en zoete amandelolie met Gotu kola extract wat de huid kalmeert. Je gebruikt de peeling niet als een gewone scrub. Je brengt het aan op de huid ( schone huid ) en laat het een aantal minuten intrekken. Hierna kan je het verwijderen met een wattenschijfje en water. ( ik doe dat met roterende bewegingen zodat je nog wat scrubbend effect krijgt. ).

Hierna voelt je huid super zacht aan! Bij regelmatig gebruik zou je fijne lijntjes ook minder moeten zien. En je huid gaat natuurlijk stralen!

Ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Sap, Olea Europaea Fruit Olie , Butyrospermum Parkii Boter, Caprylzuur / Caprinezuur Triglyceride , Methylglucose Sesquistearate , Peel Açaí , Propanediol , Stearylalcohol , Prunus Amygdalus Dulcis Olie , Euterpe Oleracea Pulp Poeder , Glycerine, Benzylalcohol , Dehydroazijnzuur , Parfum , Centella Asiatica Extract, Natriumbenzoaat , Kaliumsorbaat , Citral , D – Limonene , Geraniol , Linalool .
98,82 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
29,1 % van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

naobay2

Wat vind ik ervan?

Ik ben oprecht heel blij dat ik dit product heb mogen ontvangen. Naarmate je wat ouder wordt, gaat de celvernieuwing gewoon trager. Hierdoor toont je huid doffer en minder stralend. Door regelmatig een peeling te gebruiken help je je huid een handje. 😉

Korting!

Omdat je misschien heel nieuwsgierig bent geworden naar dit product en je ook graag een stralende huid in de spiegel wilt zien ( hihi ) mag ik namens Beautynatura een korting geven van 15% geven! ( op = op en geldig tot 26 november 2016 ).

Dit houdt in dat je Naobay peeling niet 17 euro kost, maar 14,45! ( Leuk cadeautje voor onder de kerstboom 🙂 ).

Je kan de peeling hier bestellen en gebruik kortingscode: hillybilly

naobay5

Ben je dus op zoek naar een mooi natuurlijk merk met een heerlijke peeling? Dan is de Naobay Moisturizing peeling wat voor jou.

Gebruik jij weleens een peeling?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Marieke

  Dit lijkt mij nou echt een heerlijk product! Prijs valt mij ook ontzettend mee moet ik zeggen! Jammer van de dop, het ziet er zo mooi uit.
  Marieke onlangs geplaatst…Win een Salcura Bioskin pakket t.w.v. 108 euro!My Profile

  november 13, 2016 at 08:19
 • Reply Susan

  Dit lijkt mij erg fijn! Ik kende het merk nog niet.
  Susan onlangs geplaatst…Suszie Serves: Fluffy Protein SnackMy Profile

  november 13, 2016 at 08:21
 • Reply Yvonne

  Klinkt als een fijne peeling! Mijn gezicht scrub/peel ik de laatste tijd eigenlijk niet meer met korreltjes maar met ‘glycolic acid’ (bijv. van Collistar). Mijn lichaam scrub ik wel met scrubzout oid. Heerlijk. Een klikdop is dan inderdaad handiger. Draaidoppen vind ik vaak zo’n gedoe geven.
  Yvonne onlangs geplaatst…Van katten blijf je af. Punt!My Profile

  november 13, 2016 at 08:21
 • Reply marije

  Klinkt goed, helemaal dat het natuurlijk is. Kende het merk nog niet maar mijn interesse is wel gewekt.
  marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

  november 13, 2016 at 09:04
 • Reply Astrid

  Wat lekker dat je de peeling iedere dag kunt gebruiken! Zeker een voordeel!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 2 reviewMy Profile

  november 13, 2016 at 09:12
 • Reply chucky1012

  Ik ben niet bekend met dit merk maar het klinkt erg goed!

  Xoxo

  november 13, 2016 at 09:12
 • Reply Sija

  Wat een prachtige verpakking, alleen daar al zou ik het willen proberen, haha! Dit lijkt me een echt fijn product, ik hou van het frisse en schone gevoel na het gebruiken van een peeling, heerlijk zo’n babyzacht huidje!
  Sija onlangs geplaatst…I’ve got my eyes on: BAND T-SHIRTSMy Profile

  november 13, 2016 at 10:55
 • Reply YuSt

  Weer een mooi merk ontdekt. Ik werd ook blij van de verpakking. Ja het oog geeft toch info door dus wil je scoren met een product is vormgeving ook erg belangrijk.
  Ik heb bij Mars tubo’s ontworpen dus weet daar een ietsie pietsie van.
  En de inhoud ziet er ook nog lekker uit! Heerlijk
  YuSt onlangs geplaatst…#Meekibautylab | Drag marble | MEEKIMy Profile

  november 13, 2016 at 11:28
 • Reply Babs

  Dat vind ik fijn, dat je hem dagelijks mag gebruiken!
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de Week 46, jurkjes, taart en geen cakeMy Profile

  november 13, 2016 at 11:37
 • Reply Julie

  Hij ziet er in ieder geval mooi uit! Naobay heeft ook hand- en voetenlotions in zo’n verpakking maar die vind ik van geur niet lekker! 🙂 Ik ben wel benieuwd naar deze!
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Shoplog Oberhausen #6 (Flormar, Lush, Balea, Yankee Candle…)My Profile

  november 13, 2016 at 14:54
 • Reply Anna Gerrie

  Dit ziet er uit als een heerlijke peeling! Ik mag ook graag even scrubben, fijn dat je deze wat vaker er bij kunt pakken.
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Ziaja Med dag- en nachtcrème met vitamine CMy Profile

  november 13, 2016 at 17:34
 • Reply Melike

  Wat een mooi product en ook nog eens met goede ingrediënten! Ik gebruik zeker regelmatig een peeling. Deze zou ook echt iets voor mij zijn!
  Melike onlangs geplaatst…Wat doe je op een Persdag? Even een kijkje achter de schermen van mijn blog!My Profile

  november 13, 2016 at 19:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge