Follow:
beauty

Mooi voor de nagels: Caption Nail Polish!

Een nieuw nagellakmerk testen is altijd een feestje! Ik kende het merk Caption wel al via verschillende beautyblogs, maar ik had nog nooit zelf de kans gehad om het merk te testen. Daar kwam onlangs verandering in, super gaaf! Ik laat je vandaag de mooie rode kleur Talk Is Cheap zien.

Caption is een mooi nagellakmerk die de look geeft van een gel nagellak, maar dan zonder UV lamp. Ook blijft de nagellak 3 keer langer zitten dan een gewone nagellak, daar ben ik wel benieuwd naar!

Bij de nagellak ontving ik ook de bijpassende base coat en top coat. Dit zijn wel musthaves om het beste resultaat te krijgen met de Caption nagellak.

De rode kleur die ik ontving is echt prachtig. Deze vond ik perfect bij de Kerstdagen. Dus twee dagen voor Kerst lakte ik mijn nagels met de rode Caption lak. Ik wilde natuurlijk wel testen of mijn nagels dan Eerste Kerstdag nog steeds tip top waren. 😉

Ik breng eerst de base coat aan op mijn nagels, daarna kon ik vrijwel meteen de lak aanbrengen. Ik moest wel 2 laagjes aanbrengen om een voor mij perfect resultaat te krijgen. Toen dat goed droog was heb ik de top coat erop gedaan. Het droogde vrij snel allemaal, super! Daar hou ik van! Ook heb ik goed de randjes aan het uiteinde van mijn nagels gepakt. Door een paar beschadigde nagels leek mij dat wel slim om chippen te voorkomen.

De foto’s van mijn nagels zijn gemaakt op Eerste Kerstdag. Zoals je ziet zit er er nog prima op! In de avond chipte er helaas een stukje af bij een nagel die al wat beschadigt was. Dat ligt natuurlijk meer aan de conditie van mijn nagels dan aan de lak. Ik ben echt ontzettend verrast door de kwaliteit van de Caption nagellak.

Binnenkort volgt er nog een ander kleurtje op mijn blog overigens. Volgens de site van Caption kan de lak wel tot 9 dagen blijven zitten. Dat heeft het bij mij niet gehaald. Ik heb voor Tweede Kerstdag een ander lakje gebruikt, maar dat hij goed blijft zitten is een feit!

Caption heeft ontzettend veel keuze aan kleuren. Dus voor ieder wat wils gok ik zo. Als mijn nagels weer in wat betere conditie zijn ga ik het andere kleurtje testen en eens kijken hoeveel dagen deze dan blijft zitten.

Zijn jullie al bekend met het merk Caption?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Babs

  Mooie kleur en mooi lak! Ik heb er wel van gehoord, maar nog nooit gebruikt.

  december 30, 2016 at 06:24
 • Reply Susan

  Prachtig kleurtje!
  Susan onlangs geplaatst…Shoplog Essen + Lush Sale december 2016My Profile

  december 30, 2016 at 07:53
 • Reply chucky1012

  Zulke mooie nagellak!
  Erg duur.

  Fijne jaarwisseling Xoxo

  december 30, 2016 at 11:43
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Prachtige kleur! Ik lees goede dingen over Caption, wel jammer dat ‘ie bij jou snel chipt.

  december 30, 2016 at 12:10
 • Reply Eva

  Heel mooi kleurtje, lekker klassiek rood!

  december 30, 2016 at 14:06
 • Reply Deb

  Wat een prachtige kleur. Ik ben dol op rode lakjes. Ik ken Caption nog niet en hoor er steeds meer goede verhalen over dus ik wil het zeker eens proberen.

  december 30, 2016 at 14:25
 • Reply Mariska

  Het is inderdaad een hele mooie kleur 🙂 ken het merk wel, maar zelf nog nooit iets geprobeerd van dit merk.
  Mariska onlangs geplaatst…Mannen in pak, sexy?My Profile

  december 30, 2016 at 18:12
 • Reply Jouvence

  Mooie kleur rood ♥ Heb nog nooit iets geprobeerd van Caption. xx

  december 30, 2016 at 19:29
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Super nagellak! Ik heb vandaag toevallig ook vier andere lakken op mijn blog staan. Groetjes,

  december 30, 2016 at 20:40
 • Reply Janine

  Wat een mooie kleurtjes! X
  Janine onlangs geplaatst…Waarom altijd goede voornemens? My Profile

  december 30, 2016 at 21:19
 • Reply Melike

  Ik kende dit merk nog niet, maar ik heb het al wel eens voorbij zien komen. Super mooi gedaan! En wat een mooi kleurtje!

  januari 2, 2017 at 13:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge