Follow:
fashion

Mooie badmode voor de zomer

Dat we dit jaar wellicht niet op zomervakantie kunnen is aannemelijk, maar dat wil niet zeggen dat we niet van het zonnetje kunnen gaan genieten! We hebben een zwembad klaarstaan om in de tuin op te zetten en binnenkort gaan we op zoek naar een mooie tuinset met heerlijke ligstoelen om in het zonnetje (of de schaduw in mijn geval) lekker op te chillen. We gaan er gewoon wat van maken in onze nieuwe tuin!

Badkleding

Ik ben al een beetje aan het inpakken voor de verhuizing. We hebben nog een maand, maar de tijd vliegt heb ik al gemerkt. Van de week stopte ik mijn huidige collectie badkleding in een doos en daar werd ik niet al te vrolijk van. Ook ben ik op dit moment met Amy goed bezig met wat kilootjes kwijt te raken, dus dan wil ik natuurlijk wel straks goed voor de dag komen in een gaaf badpak!

Dit badpak van LASCANA vind ik bijvoorbeeld geweldig. Ik hou van het printje en de stof is bij de buik gerimpeld wat een camouflerend effect geeft. En laten we eerlijk zijn, na 3 kinderen kan ik afvallen wat ik wil, dat buikje (op dit moment nog ‘buik’) gaat echt niet weg. Dus corrigerende badpakken it is!

Een polkadot is ook altijd favoriet bij mij. Ik weet ook zeker dat mijn moeder dit badpak ook zomaar in haar kast kan hebben liggen, die is ook gek op polkadots!

Ik hou ook van donkere of felle kleuren badkleding. Pasteltinten moet ik niet dragen met mijn bleke huid. Vorig jaar had ik een heel gaaf perzikkleurig badpak gekocht, ook met corrigerend buikstuk. Stond super leuk! Maar ik moest er niet mee gaan zwemmen in het openbaar, hij bleek aan de achterkant flink door te schijnen haha. Gelukkig attendeerde Amy mij er op, dus bleef ik maar constant onder water in het zwembad totdat de kust veilig was ;-). Met een donker badpak heb je daar toch minder last van.

Bikini’s

Ik overweeg zelfs dit jaar eens stiekem te kijken naar een bikini. Wanneer door het sporten en minder eten mijn lichaam wat strakker is en er wat kilo’s af zijn kan een bikini best mooi zijn. En als ik mijzelf toch alleen maar in de tuin begeef in badkleding, who cares? Amy heeft al helemaal advies gegeven over het model bikini wat het beste bij een wat voller figuur past. Belangrijk is vooral het bikinibroekje. Deze moet óf hooggesneden zijn met een brede rand, of zoals het broekje hieronder op de foto. Best sexy toch?

Er zijn heel veel leuke highwaist broekjes die je prima kan combineren met een effen kleur topje bijvoorbeeld. Ik denk dat ik mijzelf dit jaar, als ik mijn kilootjes eraf krijg, ga trakteren op een gave bikini.

Wat is nog meer onmisbaar op een warme zomerse dag?

Ik ben geen hoedenpersoon, maar merkte afgelopen zomer dat ik toch best snel hoofdpijn kreeg na een aantal uren zon. Dus voor in de tuin, als ik lekker met een boek op mijn stoel zit, is zo’n hoedje misschien best een uitkomst.

Stel je eens voor: lekker in het zonnetje in het zwembad in de tuin afkoelen, daarna heerlijk opdrogen op een strandstoel in je tuin met een drankje (en wellicht even je ogen dichtdoen), dan word je geroepen dat de BBQ aangaat en we bijna kunnen eten….. Dan vind ik het heerlijk om gewoon even iets makkelijks over mijn badkleding aan te trekken. Dan zijn dit soort jurkjes ook ideaal en onmisbaar toch?

Even zo’n heerlijk luchtig jurkje over je badkleding aan en lekker gaan eten met elkaar. Als we daadwerkelijk de hele zomer niet op vakantie kunnen, dan gaan we er gewoon wat van maken in onze tuin. En gaan we genieten van een vakantie thuis om nooit te vergeten….

 

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Gretll

    Ik vind die derde bikini echt heel mooi ! Zoiets zou ik zeker dragen ! Groetjes Gretll

    mei 7, 2020 at 15:47
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge