Follow:
fashion, samenwerking

Mooie nachtmode wishlist

Onlangs was ik mijn kast aan het uitmesten en heb ik alle kledingstukken weggegooid die oud, versleten en/of stuk waren. Ondergoed waar elastiekjes van loshingen droeg ik vaak nog wel, maar nu ben ik echt rigoureus geweest. Weg met al die oude T-shirts met lelijke prints waar ik in sliep. Ik ben dan wel 40, maar ik wil mij ook nog wel echt vrouw (en sexy) voelen! Tijd voor wat nieuwe items in de kast.

Nachtmode

Ik hecht veel waarde aan een goede nachtrust. Ik wil dus slapen in kleding wat lekker zit, niet te warm is en comfortabel aanvoelt. Voorheen trok ik een oversized T-shirt aan en vond ik het wel best. Maar na een weekend Engeland met mijn moeder en zusje, waar we ook over de lingerie en nachtmode afdeling liepen, zag ik toch dat er zoveel meer moois beschikbaar is.

Op deze prachtige satijnen pyjama werd ik meteen verliefd. Hij is niet echt van satijn, maar van polyester, maar heeft wel een mooie satijnen look. De kleur is prachtig mosgroen met sterretjes. Dit is ook een pyjama die ik op een luie ochtend lekker lang zal dragen zonder de angst dat opeens de voordeurbel gaat. Hier kan je je prima in vertonen! 😉

Deze pyjama is Limited Edition.

Zou ik op de iets meer “sexy” tour willen, dan heb ik al een set die echt bij mij past. Netjes, comfortabel, maar toch een tikkeltje chique en vrouwelijker.

Zelf slaap ik niet in een pyjamabroek, die hou ik alleen voor de momenten dat ik beneden in mijn pyjama loop. Als je de broek wegdenkt is het topje alleen al prachtig. Met een mooie slip erbij in dezelfde stijl en je bent helemaal klaar. De kleur vind ik ook heel mooi, een prachtige warme dieprode kleur. Love it!

Ok, de volgende pyjama die ik op mijn lijstje heb staan is wellicht niet heel erg sexy, maar met hele koude nachten een must! Het lijkt mij echt een pyjama die je eigenlijk nooit meer uit wil trekken 😉

Een heerlijke zachte pyjama van velours! Hier kan je ook heerlijk een luie zondag in doorbrengen. En door de glans van de stof heeft hij eigenlijk toch best wel een wat chique uitstraling toch?

Mijn man weet ook wel dat ik zelf meer van de comfortabele nachtmode ben dan van al het kant en minuscule aan stof. De nachtkleding hierboven is volgens mij allemaal best vrouwelijk en mooi. Maar, ik kan niet mijn nachtmode stapeltje compleet hebben zonder een “foute” pyjama (hiermee bedoel ik een pyjama die een tikkeltje kinderachtig is door een grote print op de voorkant bijvoorbeeld). Zo’n gaat ook altijd mee naar de weekendjes Engeland met mijn moeder en zusje. Een foute pyjama moet! En ik vind deze helemaal geweldig…

En stiekem denk ik dat deze het allerlekkerste slaapt van allemaal 😉

Ik kan niet wachten om vanavond in mijn nieuwe sterren pyjama te slapen. Het is niet meer zo bloedheet in de slaapkamer, dus tijd voor de pyjama!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge