Follow:
fashion

Mooie nieuwe items voor de zomer van Tantilly!

Het mooie weer is in aantocht en dan krijg ik altijd meteen weer zin om vrolijke kleding te dragen. Lekker zomers, vrolijke kleuren en vooral vrouwelijk. Een merk die je dan absoluut op je wenken bedient is natuurlijk Tantilly. Er zijn weer een aantal mooie items aan de collectie toegevoegd, en daar word je absoluut vrolijk van! Tantilly heeft altijd een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

Jurkjes, rokjes en alleen maar mooie dingen!

Het mooie van Tantilly is dat de maten zo divers zijn. Elke vrouw kan wel iets leuks vinden voor zichzelf. De maten gaan van S t/m 5Xl. Voor ieder wat wils dus! En kijk eens naar al deze beauties…

Ook de super populaire dubbelzijdige rokjes zijn weer van de partij. Ideaal om in je kast te hebben liggen. Twee rokjes voor de prijs van 1!

En natuurlijk is het merk Tantilly Fairtrade en worden de mensen die al deze mooie kledingstukken maken eerlijk betaald. Dat is zo mooi aan Tantilly!

Tantilly Tops

De tops/blouses van Tantilly vind ik ideaal. Ze zijn heerlijk luchtig en ik draag ze graag als ik moet werken. Mooi op een nette broek of jeans en je ziet er altijd tip/top uit. De Ventenilla blouses zijn hier een mooi voorbeeld van. Zitten niet strak en staan super mooi!

Viscose tops

Dan zijn er ook nog de bekende viscose tops van Tantilly. In print en neutraal, volop keus!

Dit printje is toch fantastisch! Heerlijk zomers en met een mooie v-hals. Als je op het linkje klikt hierboven dan zie je een heel ruim assortiment aan tops. Ook dit is weer zo’n item wat ideaal is om ruim in je kast te hebben liggen. Makkelijk te combineren en altijd netjes.

Kortom, Tantilly heeft weer genoeg moois in huis om jezelf de hele zomer door te laten stralen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge