Follow:
beauty, lifestyle

Myomy Crossbody Clutch My Paper Bag Mini Olive

myomy

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen. Het idee was een wat kleinere tas die ook meteen mooi te gebruiken is bij de feestdagen. Nou kwam dat heel goed uit aangezien ik alleen maar grote tassen in mijn stash heb. Ik koos voor een geweldige tasje van Myomy die ik echt super gaaf vind!

Myomy

“MYOMY, let’s do goods! Dit is de slogan van het merk MYOMY, voortgekomen uit het vraagstuk waarmee MYOMY gestart is: hoe zou de mode eruit zien als we bij het maken van mooie producten tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan betere leefomstandigheden voor mens, dier en de aardbol? Het Nederlandse modemerk ontwerpt, produceert en verkoopt producten vanuit een duurzame gedachte en is een van de meest bewuste modemerken in Europa.”

De MyPaperBag collectie vind ik echt zo ontzettend leuk. Geïnspireerd door de papieren boodschappen zakken zit er een gaaf kartelrandje aan de tassen. Het leer van de tassen is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boeren families.

myomy1

Ik koos de kleur olive green. In bepaalde lichtval is de tas meer olijfgroen en soms meer richting de bruine kant. Echt super mooi!

Duifhuizen tassen en koffers hebben een grote collectie van Myomy tassen, en ik vond het echt moeilijk om een keuze te maken. Omdat ik vrij veel groen in mijn kleding heb vond ik die kleur uiteindelijk toch de mooiste van allemaal!

myomy2

Aan de tas hangt nog een leuk detail; een metalen tag. Dit geeft de tas ook iets stoers vind ik.

myomy3

En dan de bekende kartelrand van de Paperbag serie. Ik vind dit echt zo ontzettend leuk. Het heeft iets unieks. Het leer is erg stevig en mooi gestikt. Geen slordig werk maar precisie!

myomy4

Omschrijving

“Een crossbody tasje die je kan omtoveren tot een ware clutch puur door het hengsel eraf te halen, hoe handig! In de tas heb je 3 opbergvakjes voor je dagelijkse benodigheden. De vertrouwde grote Paper Bag variant heeft er nu dus een kleinere variant bij die dezelfde stoere uitstraling heeft.”

Deze tas is voorzien van:

 • Hoofdvak met afsluitende rits
 • Drie insteekvakken
 • Afneembare verstelbare schouderband

myomy5

Op dit moment heb ik dit in mijn tas. In de 3 vakjes zitten kleine items die ik normaal in mijn grote tas constant kwijt ben. Super handig! Verder mijn portemonnee, zakdoekjes en mijn zonnebril. Alles wat ik nodig heb! ( mijn mobiel prop ik toch vaak in mijn jaszak namelijk ).

myomy6

De designer wordt ook nog vermeld in de tas. Dit maakt de tas meteen nog een stukje persoonlijker. Erg leuk!

myomy7

Zoals je op deze foto kan zien is de kleur weer wat meer bruin dan olijfkleurig. Zo grappig hoe de kleur door het licht kan veranderen. Dat houdt het zeker spannend 😉

Van de Myomy clutches serie zijn 4 kleuren beschikbaar, kijk voor alle kleuren op Duifhuizen tassen en koffers. De Myomy crossbody tas/clutch My Paper Bag mini olive kost 129,95.

Wat vind jij van de Myomy tassen?

Liefs Hilde

** Ik heb deze tas ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo een mooie handtas!
  Handig als je uit eten gaat of een dagje shoppen.

  Xoxo

  december 6, 2016 at 15:54
 • Reply Joyce

  Hijs prachtig! <3 Wil ook graag een MYOMY tas!
  Joyce onlangs geplaatst…Kenzo X H&M – ootdMy Profile

  december 6, 2016 at 19:53
 • Reply Babs

  Hij is prachtig! Ik heb 1 mooie tas, maar die is inmiddels ontdekt door de katten. Handig, zo een kleinere tas, met een grote tas zeul je ook altijd teveel mee. (ik doe dat althans)

  december 6, 2016 at 20:49
 • Reply Kim

  Erg mooi! Zelf wil ik ooit nog een paperbag shopper voor mee naar school!
  Kim onlangs geplaatst…Challenge Of The Month #6My Profile

  december 7, 2016 at 08:52
 • Reply Jolanda

  Echt superleuk!! Het viel me meteen op toen je hem laatst bij je had! Ik ga denk ik een wat grotere aanschaffen voor m’n werk. Met kartelrandje natuurlijk!

  december 7, 2016 at 15:55
 • Reply YuSt

  Wauwie, mooie tas zeg! Ook de kleur is top!
  YuSt onlangs geplaatst…Nailart tutorial | Stamping met Moyou London | Pink-itMy Profile

  december 7, 2016 at 19:04
 • Reply Annette

  Echt mooi en wat een goede maat ook 🙂 precies goed.

  december 7, 2016 at 20:16
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hey ik zie daar het Lotte Sweatvest in het groen, leukk!
  Mooi hoor zo’n degelijke leren tas. Ziet er prachtig uit en oh zo handig die drie vakjes!
  Daar ga je vast veel plezier van hebben.
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Social media influencer WednesdayMy Profile

  december 8, 2016 at 13:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge