Follow:
beauty

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Het merk Nabla heb ik altijd wel gevolgd op internet, maar nog nooit eerder kocht ik een product van dit product. Tot ik een tijdje geleden een foto voorbij zag komen met het nieuwe Cutie Palette Wild Berry. Niet alleen viel ik voor de schattige verpakking, ook de kleuren spraken mij direct aan. Na wat speurwerk online las ik ook dat de kwaliteit van Nabla erg goed bleek. Dus voor mijn verjaardag verwende ik mijzelf met het Nabla Cutie Palette Wild Berry!

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Voor een prijs van €23,50 krijg je flink wat! Niet alleen een super schattig palette, maar ook nog eens inclusief spiegeltje en 6 mooie kleuren oogschaduw. In de periode dat ik bij een parfumerie werkte waren paarstinten al mijn favoriete oogschaduwkleuren. Een mooi palette met een mooie balans aan paars en roze tinten is dan ook een musthave in mijn geval. Een veilige uitvalsbasis als ik een ooglook wil maken waar ik mij prettig bij voel.

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Na het maken van de foto’s zag ik dat door de hevig zon de kleuren wat flets uitvielen. Daarom ook even de stock foto van dit prachtige palette.

Dat de kleuren intenser zijn dan op mijn foto’s zal je ook wel zien wanneer ik de swatches show. Want, wow, die zijn echt superduper!

Swatches

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Zowel de glans oogschaduws als de matte varianten zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd. Dit zijn paars/berry tinten waar ik echt heel blij van word. Stiekem had ik nog een diep paarse glittervariant in het palette willen hebben, maar ja, je kan niet alles hebben natuurlijk. Op zich kan je de diep paarse kleur eerst aanbrengen en dan de licht glanzende eroverheen. Een beetje spelen met de oogschaduws is altijd leuk natuurlijk.

Ooglook met Nabla

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Met deze look ben ik voor de berry kleuren gegaan en uiteraard voor glans. Mijn ooglooks zijn niet af als ik geen glitter heb aangebracht. Ik had een piepklein beetje last van fallout, maar dat mag geen naam hebben. De oogschaduws zijn heel fijn van structuur en brengen makkelijk aan. Ook het blenden gaat prima. Geen enkele kleur viel kwalitatief tegen.

Nabla Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry

Dit palette heeft mij buitengewoon verrast. Voor €23,50 heb je een prachtig palette met een mooie combinatie aan kleuren. Je kan de Nabla producten oa kopen bij Boozyshop.

Ik weet zeker dat ik dit merk goed blijf volgen en dat dit prachtige Cutie Eyeshadow Palette Wild Berry niet mijn laatste Nabla oogschaduw zal zijn.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Heidi

    Mooie palette, de kleuren zijn inderdaad mooi. Maar voor me zelf hou ik liever van zachtige kleuren dat niet echt op valt. Het sta je goed die kleur bij je.
    Heidi onlangs geplaatst…Wat wil je zijn, iemand zijn geliefde of zijn grootste geheim…!My Profile

    juli 3, 2020 at 07:13
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge