Follow:
beauty

NAILNER ACTIVE COVER: NAGELLAK EN KALKNAGELSERUM IN ÉÉN

Zomers weertje, luchtige kleren aan en wellicht leuke slippertjes! Wat wil je dan niet? Onverzorgde voeten en nagels. Soms kan je er niets aan doen wanneer je gevoelig bent voor schimmels en last hebt van kalknagels. Het is gewoon niet zo’n mooi gezicht. Ik weet er alles van! Ook ik heb er last van en verbloem het al jaren met een nagellakje. Maar met alleen een nagellak verhelp je het probleem niet. Daarom ben ik maar wat blij met dit product.

Effectieve behandeling in Coral Red

Iedereen kan een kalknagel krijgen. Het begint met een klein plekje, maar een paar weken later is het een witte, kalkachtige vlek. Niet mooi en vaak ook pijnlijk. Als je er met gewone nagellak overheen gaat, sluit je de nagel af en dan gaat het broeien – en dat vindt de schimmel heerlijk. Omdat Nailner begrijpt dat niemand graag een kalknagel laat zien, is er Active Cover. Deze effectieve kalknagelbehandeling ziet eruit als nagellak en is behalve in Natural Nude nu ook verkrijgbaar in Coral Red. Om je look compleet te maken lak je je gezonde nagels met de gratis bijgeleverde ademende nagellak in dezelfde kleur. Gebruiksters zijn enthousiast: maar liefst 96% raadt Nailner Active Cover aan.

Innovatieve formule

Laklaagje erop, maar wat gebeurt er dan? Nailner heeft een innovatieve formule die diep in de nagel werkt om de kern van het probleem aan te pakken. Het gepatenteerde transportsysteem brengt de actieve ingrediënten naar het binnenste van de nagel, waar ze de pH-waarde verlagen. Schimmels kunnen hier niet tegen en sterven daardoor af. De behandeling is 24 uur werkzaam, daarna kun je deze er gemakkelijk afpellen en een nieuw laagje aanbrengen. Het is niet nodig om de nagel eerst te vijlen. Behalve het aanpakken van de infectie beschermt Nailner Active Cover ook meteen tegen een eventuele nieuwe besmetting. De ademende lak op je gezonde nagels kun je gewoon laten zitten, dus je bent lekker snel klaar. Als de geïnfecteerde nagel helemaal is uitgegroeid kun je met de behandeling stoppen – hoelang dat duurt hangt af van hoe snel je nagels groeien.

De ideale oplossing dus! Ik ben er inmiddels mee begonnen en hoop dat ik over niet al te lange tijd van mijn kalknagels af ben. Maar tot die tijd heb ik in ieder geval vrolijke rode nagels in mijn slippers!

Je kan dit product gewoon bij de drogist kopen. Een setje bestaande uit een 30ml flesje Nailner Active Cover en een 8ml flesje Nailner ademende nagellak in dezelfde kleur kost €29,95 en is voldoende voor 540 behandelingen.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge