Follow:
lifestyle

Natuurlijke elementen in huis

houten lamp

Langzaam ben ik de stijl in ons huis aan het veranderen. Eigenlijk hadden wij tot voor kort niet echt een stijl, maar door het vele opruimen, weggooien en minimaliseren, krijgen wij een veel meer rustig ogende inrichting. Daarmee samen hangt voor mij de toevoeging van natuurlijke elementen in het huis. Zo kreeg ik al van mijn moeder een gaaf kleed met een soort jute uitstraling, en heb ik wat meer planten in huis gehaald. Nu kan ik daar ook een mooie houten lamp aan toevoegen!

De Woodlight Hanglamp is met een laser gesneden uit berkenhout. Als je de lamp van dichtbij bekijkt zie je ook hoe fijntjes het gesneden is, echt prachtig! Voorheen hadden wij een grote zwarte lamp in onze slaapkamer hangen. Een flink stofnest en eigenlijk iets te groot voor de ruimte. Ook oogde het heel somber door de kleur zwart. Deze lamp geeft prachtig sfeerlicht door het materiaal en de kleine openingetjes die in de lamp zitten.

houten lamp

Door het materiaal krijg je ook een warmere uitstraling in de slaapkamer. Binnenkort komen er nog wat vetplantjes in de slaapkamer erbij. Dan krijg je helemaal de natuurlijke stijl in de slaapkamer die ik graag wil. Soms zijn er maar een paar kleine aanpassingen nodig om een stijl helemaal aan te passen.

houten lamp

De Woodlight hanglamp is verkrijgbaar in 2 maten en evt ook als staande lamp beschikbaar. Helemaal leuk natuurlijk om deze stijl door te voeren in je huis en meerdere lampen te laten terugkomen met deze mooie uitgesneden kap. Het schaduwpatroon wat ’s avonds zichtbaar wordt is héél sfeervol!

Nog even terugkomend op de vetplantjes in de slaapkamer. Eigenlijk wil ik die op meerdere plekken in huis laten terugkomen en gezellig zo leuke hoekjes creëren in huis. Tussen die vetplantjes lijkt het mij erg leuk om deze houten cactussen te zetten!

Hóe grappig zijn die! Ik denk dat als je zo’n houten cactus tussen 2 vetplantjes zet je een heel gaaf effect krijgt. Zo komt het element ‘hout’ ook weer terug op andere plekken in huis.

Ik merk al heel erg dat door het minimaliseren in huis, en het toevoegen van natuurlijk elementen ons huis steeds meer rust uitstraalt. Dit heeft ook zeker een positief effect op onszelf. Ik word duidelijk rustiger in mijn hoofd! Alleen maar voordelen 😉

Nog meer houten accessoires vind je op de site van Creative Use of Technologie.

Heb jij houten accessoires in je huis?

Liefs Hilde

** Ik heb de lamp ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Ik hou ervan om natuurlijke materialen te gebruiken in het interieur!
  Het is prachtig.

  december 9, 2017 at 08:15
 • Reply Jouvence

  Ik vind het mooi om verschillende stijlen en materialen met elkaar te combineren.

  december 9, 2017 at 23:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge