Follow:
fashion

New Shoes! MAG Creative Footwear Lowboots

Mijn vorige blogpost over mijn MAG schoenen was een absolute hit! Blijkbaar hebben heel veel vrouwen een soort jeugdsentiment gevoel bij de “originele MAG Megamok” schoenen. Dit keer een nieuw paar MAG Creative Footwear schoenen, maar dan héél iets anders! Maar wel wederom in een gave kleur!

Deze MAG schoenen zijn een tikkeltje stoerder. Deze laarsjes zijn echt super leuk bij een “simpele” spijkerbroek. Maar zoals iedereen weet, draag ik eigenlijk nooit een spijkerbroek ;-). Ik wilde daarom ook laten zien dat ze super leuk staan bij ( Tante Betsy ) jurkjes!

Ik werd op slag verliefd op de kleur van de stoere laarsjes. Deze mosgroene kleur is echt prachtig. Ik heb ook een aantal jurkjes waar deze kleur in voorkomt, dus een perfecte match!

De laarsjes zijn gemaakt van zacht nappa leer en lopen heerlijk. Het leer is soepel en vormt zich makkelijk naar de voet. Ook heeft deze stoere workerboot een zool waar je zalig op loopt. Net slofjes!

Aan de binnenkant van de laars zit een makkelijke rits. Hierdoor kan je de laars makkelijk aan krijgen. Geen gedoe met veters of plastic zakjes. Huh? Plastic zakjes?? Yep, mijn Sendra laarzen moet ik altijd met plastic zakjes dragen, anders krijg ik ze niet uit. Daar heb ik bij deze laarzen geen last van. 😉

Outfit

We hadden zowaar nog een geweldig mooie dag zo eind september! Daarom snel met Fenna naar buiten gegaan om nog wat foto’s te schieten. Ik was weer in een heerlijk vrolijke bui, dus had ook een gekleurde panty aangedaan. Ik hou ervan!

De MAG Lowboot MPS 4162G ( ja, zo heet hij nou eenmaal ) is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Zwart, donker bruin, grey en bordeaux rood. Echt hele mooie najaarskleuren! En als je eenmaal weet hoe MAG Creative Footwear schoenen lopen, dan ben je verslaafd.

MAG heeft dit najaar meerdere nieuwe modellen uitgebracht. Ook mooie hogere laarsjes en nieuwe kleuren Megamok. Op de site van MAG Creative Footwear vind je alle nieuwe modellen.

Voor welke kleur zou jij gaan?

Liefs Hilde

** Ik heb deze schoenen ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige laarzen en inderdaad staan ze mooi bij de T.B. fashionitems.
  Zulke leuke foto’s.

  Xoxo

  oktober 11, 2017 at 07:09
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha wat een heerlijke foto van jou! Love it! Leuk om je nu eens in vrolijke kleuren aan je benen te zien en je Mag schoenen staan prachtig bij je Tante Betsy jurkjes en je Danefae jas!
  Ik draag zelf het liefste hogere laarzen bij mijn jurkjes en volgens mij heb ik die daar nog niet gezien ;). Maar niks fijners als schoenen die heerlijk lopen.
  Oh whahaha met plastic zakjes in je Sendra’s…heb er wel eens iets over gelezen…maar ik draag ze liever in een ruimere maat en leg er wel een zooltje in of doe er dikke sokken in aan ;). Geniet ze lieverd! Dikke knuffels
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Mother and daughter qualitytime at Anbos beautysalon MNQMy Profile

  oktober 12, 2017 at 09:49
 • Reply Eva

  Leuk! Ik had ze vroeger toen ze ook helemaal in waren met zo’n hoge zool!

  oktober 12, 2017 at 13:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge