Follow:
beauty

Nieuw! Babor SKINOVAGE huidverzorging

Babor

Sinds een poosje heb ik kennis mogen maken met het prachtige merk Babor. Een prachtig luxe merk met mooie producten die hoogwaardige ingrediënten bevatten. Sinds ik de heerlijke reiniging mocht testen ben ik meer nieuwsgierig geworden naar de nieuwste producten die dit mooie merk lanceert. Onlangs ontving ik een aantal producten uit de nieuwe Skinovage collectie. Heel erg benieuwd of deze producten mij ook weer kunnen bekoren.

Babor

“De nieuwe SKINOVAGE collectie is gebaseerd op de baanbrekende inzichten van de jonge onderzoeksrichting epigenetica. Het inzicht: genen bepalen niet alles. Slechts circa 30 procent van de wijze waarop we ouder worden, is genetisch vastgelegd. De overige 70 procent is te beïnvloeden door onze levensstijl, onze voeding en natuurlijk ook door de juiste huidverzorging. Wanneer het ons lukt om de goede eigenschappen van de cel langer geactiveerd te houden, versterken we de cellen en worden ze langzamer ouder.”

De nieuwe SKINOVAGE collectie komt met op maat gesneden producten ontwikkeld voor vijf verschillende huidtypen en huidtoestanden:

 • Moisturizing: voor de droge huid
 • Calming: voor een gevoelige huid
 • Balancing: voor de gemengde huid
 • Purifying: voor een vette, onzuivere huid
 • Vitalizing: voor een vermoeide huid

Babor

Ik ontving een aantal producten uit de calming serie. Mijn huid is in principe niet heel gevoelig maar omdat deze lijn ook het weerstandsvermogen van de huid verhoogt kan het zeker geen kwaad. Door mijn recente “melanoom-avontuur” heb ik best even een klap gekregen (vooral op emotioneel vlak) dus mijn huid kan best even een oppepper gebruiken. De SKINOVAGE producten zijn ook allemaal age preventing.

In deze lijn zijn twee serums welke je als 3e stap in je huidverzorgingsroutine aanbrengt. Aanbrengen op een gereinigde huid.

Het SKINOVAGE Calming Bi-phase serum moet je even schudden voor gebruik. Dit serum is intensief hydraterend voor de bijzonder gevoelige huid. Panthenol en allantoïne ondersteunen de kalmering van de huid en plantaardige lipiden uit jojobaolie en phytosqualaan stimuleren de regeneratie van de natuurlijke huidbarrière. Met plantaardige extracten uit komkommer, groene thee, grapefruit en duindoorn. Zonder emulgatoren en kleurstoffen.

Het SKINOVAGE Calming Serum reduceert irritaties, een gespannen gevoel en door stress geïnduceerde roodkleuren met het speciale INTENSE CALM extract in combinatie met allantoïne en panthenol. De huidbarrière ziet er gesterkt uit. De huid is gelijkmatiger en kan minder gevoelig reageren.

Babor

Een crème met een heerlijke geur die de roodheid en de gestresste huid aanpakt. De huid zal minder gespannen aanvoelen en roodheden zullen afnemen. Tevens wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huid minder gevoelig reageren op invloeden van buitenaf.

Babor

Om de gevoelige huid eens extra te laten kalmeren is een masker natuurlijk een must. Dit bio-cellulose-masker is ideaal voor de wekelijkse exclusieve verzorgingsroutine van de gevoelige huid. Met als basis gefermenteerd kokosnootsap (bio-cellulose) hydrateert het masker met pullulan en hyaluronzuur direct en langdurig. Allantoïne en panthenol ondersteunen de kalmering van de huid.

De huid zal na gebruik heerlijk rustig aanvoelen en er weer rustig uitzien.

Prijzen en verkrijgbaarheid

SKINOVAGE Calming Serum 30ml: 53,90

SKINOVAGE Calming Cream 50ml: 54,90

SKINOVAGE Calming Bi-Phase Serum 30ml: 53,90

SKINOVAGE Calming Bio-Cellulose Mask 5×1: 34,90

Alle producten zijn online verkrijgbaar bij Babor.

Wederom hebben de Babor producten mij verrast. De luxe uitstraling, mooie ingrediënten en resultaat zijn echt klasse. En ik ben verliefd op de geur van de Babor producten. 😉

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dit lijkt me zo een fijn merk met geweldige producten.
  Ik ben er niet bekend mee maar zou het zeker overwegen om er eens iets van te gaan kopen…

  Xoxo

  augustus 7, 2018 at 07:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge