Follow:
beauty

Nieuw! Catrice Prisma Chrome Lipstick 050 Mystical Mermaid

Catrice chrome

Als Catrice met een nieuwe collectie komt ben ik altijd erg benieuwd wat voor moois er weer bij zal zitten. Catrice en essence zijn toch écht mijn favoriete budget make-up merken. Ik ontving een super gaaf perspakket van Catrice en zal de producten stuk voor stuk uitgebreid behandelen op mijn blog. Vandaag de beurt aan deze gewaagde prachtige lipstick; de Prisma Chrome lipstick.

prisma chrome

De nieuwe Prisma Chrome lipsticks komen in een mooie zware zilverkleurige huls met holographic design. Er komen 8 mooie kleuren met een metallic look. De lipstick dekt met slechts één keer aanbrengen en voelt romig aan. De kleuren zijn variërend van nude tot donkere tinten. Ik ontving kleurnummer 050 Mystical Mermaid.

prisma chrome

Zo op het stickertje is de kleur een beetje paars/prum in een koele ondertoon. En uiteraard glitters! Amy wilde dolgraag helpen met de foto’s en het swatchen van de lipstick (en de lipstick eigenlijk ook meteen opeisen) 😉

prisma chrome

Voor een prijs van 4,99 krijg je echt een kwalitatief goede lipstick. Ik vind de huls echt verrassend stevig en luxe aanvoelen. Heel mooi gedaan van Catrice! Zo heb je namelijk voor een budget prijs een high-end look lipstick in je toilettas.

Swatch

prisma chrome

Bij het aanbrengen op de binnenkant van de arm komt de kleur meer over als roestig. Hij oogt wat roder dan ik in eerste instantie had verwacht. De aanwezigheid van glitters is overduidelijk, naar mijn mening meer een lipstick voor een feestje aangezien ik mijzelf niet zo snel met glitters op mijn lippen zie lopen. 😉

prisma chrome

Maar zo op de lippen vormen de glitters zich meer tot een metallic look. Ik vind de lipstick eigenlijk prachtig van kleur als het eenmaal op de lippen zit! Je lippen knallen!

prisma chrome

In het natuurlijke licht zie je de metallic glans ook heel goed. De lipstick dekt perfect en blijft nog een aardig tijdje goed zitten. Een prachtige kleur die ik uiteindelijk nog véél mooier vind ogen dan ik in eerste instantie had verwacht. Dit maakt mij erg nieuwsgierig naar de andere kleuren die gaan komen!

De Catrice Prisma Chrome Lipsticks komen bij de lancering van de lente/zomer collectie rond april/mei.

Wat vind jij van deze kleur? Zou je hem zelf ook dragen?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Wauw prachtige glanzende kleur lipstick dit noteer ik want als ik festivals ga bezoeken zal dit mooi staan

  Xoxo

  februari 28, 2018 at 06:05
 • Reply Kim

  Wat een mooie verpakking! De kleur van de lipstick vind ik ook erg mooi, maar de glans erin toch wat minder. Beetje te opvallend voor mij.
  Kim onlangs geplaatst…Persoonlijke update!My Profile

  februari 28, 2018 at 08:25
 • Reply Deb

  Ik vind het wel een mooi kleurtje, leuk ook die metallic glans. Voor naar het werk vind ik hem net iets te donker, maar tijdens een avondje uit zou ik ‘em zeker dragen.

  februari 28, 2018 at 08:41
 • Reply Jessica J.

  Wat een prachtige kleur! Alleen maken de glitters hem wel erg bijzonder. Voor een feestje zou het inderdaad gaan, maar voor een gewoon avondje uit niet – al is dat natuurlijk persoonlijk. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Wat te doen in Praag? 11 originele tips!My Profile

  februari 28, 2018 at 10:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge