Follow:
boeken, kids

Nieuw! De Gorgels vriendenboekje. Cadeautip!

gorgels

Wat krijg je als je de geweldige Gorgels combineert met een vriendenboekje? Inderdaad een heus ‘De Gorgels vriendenboek’! Als kind vond ik vriendenboekjes geweldig. Ik heb er dan ook nog steeds een hele stapel van die ik nog steeds weleens in kijk. Onlangs toevallig die van Amy en Fenna gevonden en daar stonden ook hilarische dingen in geschreven. Een vriendenboekje is een ontzettend leuk aandenken voor later. En nu is er dan ook één van De Gorgels! Joebelabambam!!!

De Gorgels Vriendenboek

gorgels

Ook Thomas heeft al eens een vriendenboekje gehad, maar die is helaas een keer zoek geraakt. Daarom was Thomas ook helemaal door het dolle heen toen met de post dit nieuwe vriendenboekje binnenkwam. De Gorgels is in huis al een aantal keren voorgelezen en zijn inmiddels bekende “wezentjes” in Nederland. Ik kan mij dan ook voorstellen dat een heleboel kinderen dolblij zullen zijn met dit vriendenboekje!

Bobba en Belia

Erg leuk is dat de eerste twee vriendjes van je kind al in het boekje hebben geschreven!

gorgels gorgels

Elk kind is natuurlijk super blij dat er al twee vrienden in het vriendenboekje staan. En dan ook nog eens échte Gorgels!

Het boekje is nog maar net een dag binnen wanneer ik dit schrijf en grote zus Amy heeft al in het boekje geschreven voor Thomas. Het blijft namelijk ook leuk om in een vriendenboekje te schrijven. Helemaal met deze leuke vragen helemaal in Gorgel-stijl.

Het enige puntje wat ik kan aanmerken is dat er niet echt een apart vakje is gemaakt om een pasfoto te plakken. Dit is toch wel een must in een vriendenboekje vind ik. Het is altijd leuk om later al die foto’s te zien van je vriendjes en vriendinnetjes. Het is dus even passen en meten om een plekje te vinden om een fotootje te plakken.

gorgels

Het Gorgels vriendenboek is een perfect cadeautje voor 5 december! Dit cadeautje zal een grote glimlach op het gezicht toveren van al die Gorgel-fans!

gorgels

Informatie

De Gorgels vriendenboek – Jochem Myjer

Uitgeverij Leopold

Hardcover, 48 pagina’s

ISBN: 9789025873127

Prijs: €9,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel of Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boekje ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge