Follow:
beauty

Nieuw! Dr Pierre Ricaud Hyalurides LP huidverzorging

pierre1

Dr Pierre Ricaud was voor mij nog een onbekend merk totdat ik een ontzettend leuke mail kreeg of ik de nieuwe huidverzorgingslijn Hyalurides LP wilde proberen. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik dit natuurlijk wel! En ik ben ontzettend verrast!

Over Pierre Ricaud

Pierre Ricaud is opgericht in 1986 door dr Pierre Ricaud. Dit merk streeft op wetenschappelijke wijze om doeltreffend en innovatief gepersonaliseerde verzorging voor uw schoonheid te creëren.

De producten worden vervaardigd zonder tussenkomst van derden. Bij de vervaardiging wordt een ethische en veilige aanpak van de schoonheid gerespecteerd, vanaf de selectie van de grondstoffen tot aan het eindproduct.

In Frankrijk kan je 12 winkels vinden van Dr Pierre Ricaud en wereldwijd hebben zij meer dan 2 miljoen klanten. Grappig feitje dat er elke 3 seconde een product wordt verkocht.

Tijd voor mij om ook eens kennis te maken met Dr Pierre Ricaud!

De producten

pierre

Ik ontving de 4 nieuwe producten van de Hyalurides LP lijn. Deze bestaat uit:

* Hyalurides LP Anti-Rimpel dagcrème

* Hyalurides LP rimpelopvullende oogcontourcrème

* Hyalurides LP Anti-Rimpel dagcrème in tube

* Hyalurides LP Huidvernieuwend anti-rimpel serum

Waar staat de lijn Hyalurides LP voor?

pierre2

De nieuwe producten van Dr Pierre Ricaud ontkreuken, strijken glad en vullen op. Ideaal voor vrouwen die iets tegen rimpeltjes willen doen en last hebben van een onegaal huidoppervlak.

Het huidvernieuwend anti-rimpel serum

pierre4

Ik kan al verklappen dat ik fan ben van dit serum! Je kan het dag en nacht gebruiken onder de verzorging. In dit serum zitten 4 soorten hyaluronzuur en salicylzuur voor een werking tegen rimpels.

4 hyaluronzuren Kracht 4:
KRACHT 1: aan het oppervlak worden de rimpels meteen gladder.
KRACHT 2: de rimpels worden geleidelijk minder diep.
KRACHT 3: de rimpels worden van binnenuit weer gevuld.
KRACHT 4: het effect van langzame afgifte voor geleidelijk herstel van de contourlijnen.
Salicylzuur: direct gladstrijkend effect. Het serum zorgt ook voor een betere opname van crèmes, zodat deze optimaal hun werk kunnen doen.

pierre9

Het serum is vloeibaar en makkelijk met een pipetje te doseren. Overigens ruikt dit serum echt zalig! Mijn huid wordt erg blij van dit serum.

Anti-Rimpel Dagcrème/nachtcrème kracht 4

pierre5

pierre3

Deze crème is verkrijgbaar in een tube of pot. Dus voor ieder wat wils. Ik gebruik de pot trouwens voor de nacht, de crème is namelijk heerlijk romig en vol, en daar hou ik van!

Ook bij deze producten kan je de ‘4 krachten’ die bij het serum beschreven staan erbij pakken. Mijn huid is in de ochtend heerlijk zacht, en sowieso zijn droogtelijntjes minder zichtbaar door de verzorgende ingrediënten.

pierre8

pierre11

In de producten zitten overigens geen parabenen. Ook zijn de producten dermatologisch getest.

Rimpelopvullende oogcontourcrème

pierre6

Wat fijn dat deze oogcrème in zo’n super handige verpakking komt. Een tubetje met een pompje zodat je heel makkelijk en hygiënisch kan doseren.

pierre7

“Het anti-rimpeleffect Kracht 4 voor de oogcontour: deze is meteen langdurig gladder. Voor vrouwen die hun eerste rimpels ontdekken tot vrouwen die sterk bezig zijn met het tegengaan van de tekenen van veroudering en op zoek zijn naar gerichte oplossingen die echt werken.”

Ik val helaas al in de tweede categorie. Ik zie duidelijk dat ik richting de 40 loop en ben in staat om elk uur weer opnieuw oogcrème aan te brengen om die eerste rimpeltjes weg te werken en te voorkomen dat er een legioen aan rimpels gaat ontstaan. Deze oogcrème vind ik erg prettig. Ik merk dat de lichte droogtelijntjes minder worden. Of de ouderdomsrimpeltjes al echt minder zijn geworden durf ik niet te zeggen, maar dat het een lekkere oogcrème is, dat weet ik zeker!

pierre10

Conclusie:

Ik ben heel blij dat ik deze producten heb mogen testen. Ik gebruik ze dagelijks met veel plezier en mijn huid reageert er goed op. Helaas kon ik de ingrediënten op de site niet terugvinden, en op de verpakking kon ik ze niet goed fotograferen. Ik vind de verpakkingen ontzettend mooi. Wel van glas, dus voorzichtig! Maar luxe stralen ze zeker uit.

Op dit moment zijn de producten met 50% korting op de site van Dr Pierre Ricaud: zie website

Kennen jullie het merk Dr Pierre Ricaud al?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Zeer luxe verpakkingen!
  Ik ben niet bekend met dit merk.
  Krijg wel altijd de nieuwsbrieven….
  Leuke actie op de website die dit verkoopt.

  Xoxo

  november 23, 2016 at 08:56
 • Reply Gonny

  Belegd op de kleur van de verpakking.
  Het ziet er erg mooi uit.
  Fijn dat de producten zo goed bevielen.

  november 23, 2016 at 09:46
 • Reply Jouvence

  Wat een mooie verpakkingen! Fijn dat de producten je bevallen. xx

  november 23, 2016 at 11:55
 • Reply Astrid

  Wat een mooie verpakkingen! Ze zien er inderdaad heel erg luxe uit. Salicylzuur is toch dezelfde werkzame stof als aspirine? (Daar ben ik namelijk allergisch voor!)
  Astrid onlangs geplaatst…In de pers: HEMA hals,- en decolleté crème en rimpelvullerMy Profile

  november 23, 2016 at 14:18
 • Reply Janine

  Ik kende het merk niet, maar erg veel merken die Ik nog niet ken komen wel een keertje voorbij op je blog! haha vooral op jou blog zie ik nieuwe merken. De verpakkingen zien er in ieder geval erg luxe uit en erg fijn dat de producten je goed bevallen.
  Janine onlangs geplaatst…Onmisbare apps voor bloggers | LifestyleMy Profile

  november 23, 2016 at 16:17
 • Reply jeapiebel

  Het ziet er zeker luxe en goed uit! Fijn dat je plezier hebt en dat je huid goed reageert op de producten. Je maakt mij zeer benieuwd. 50% dat is best veel, goed zeg.

  november 23, 2016 at 19:07
 • Reply Babs

  Ja, dat serum vind ik heel mooi!

  november 23, 2016 at 19:29
 • Reply Annette

  Ik gebruik ze ook voor de nacht, dikke prima. De oogcreme is mijn favoriet die vind ik echt heel fijn.

  november 23, 2016 at 20:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge