Follow:
beauty

NIEUW! EcoTools Limited Edition Anniversary Collection

EcoTools bestaat 10 jaar! Dat vieren we met de EcoTools Limited Edition Anniversary Collection. In deze kwastenset vind je zes make-upkwasten voor een frisse, gezonde glow. De feestelijke set is exclusief verkrijgbaar bij Etos.

De Limited Edition Anniversary Collection bestaat uit de Airbrushed Finishing Brush, de Controlled Setting Brush, de Spoolie Brush, de Angled Crease Brush, de Flat Eyeliner Brush en de Eye/Lip Blur Brush.

Airbrushed Finishing Brush 
Deze poederkwast geeft je gezicht een airbrushed finish. De duofiberharen van de Airbrushed Finishing Brush zijn heel geschikt om make-up op te bouwen tot het gewenste resultaat.

Controlled Setting Brush
Highlighter is hot! De Controlled Setting Brush is daarom speciaal ontwikkeld voor higlighterpoeder en -creams. Met deze kwast breng je highlighter bijvoorbeeld aan onder je wenkbrauw of op de appeltjes van je wangen.

Spoolie Brush
Een klassieker! Breng je wenkbrauwen en wimpers in model met de Spoolie Brush.

Angled Crease Brush
Deze schuine oogschaduwkwast is er speciaal voor je arcadeboog. Met de Angled Crease Brush creëer je diepte of geef je je ogen een accentkleur.

Flat Eyeliner Brush
Zorg voor definitie met de Flat Eyeliner Brush: een multitaskkwastje voor eyeliner. Trek er een strakke lijn mee of kies voor een smoky look.

Eye/Lip Blur Brush
Vervaag oogschaduduw of lipstick met de Eye/Lip Blur Brush. Met dit kwastje kun je nauwkeurig blenden of een accent aanbrengen.

EcoTools is volledig cruelty- en treefree. De EcoTools Limited Edition Anniversary Collection is vanaf maart bij Etos verkrijgbaar voor een speciale prijs van €19,99.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jessica J.

  Deze zien er goed uit, zeg. Fijn dat ze zo met de dieren en het milieu begaan zijn.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #44 • Buikgriep can’t hold me down – of toch?!My Profile

  maart 7, 2017 at 16:33
 • Reply Sonja

  Ooooooh wat een leuke set! Ik heb slechts 1 kwast van Ecotools. Die vind ik erg fijn in gebruik.
  Het is een mooi compleet setje!
  Sonja onlangs geplaatst…Love you Berry much | lipstick review | NYCMy Profile

  maart 7, 2017 at 23:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge