Follow:
gezondheid

Nieuw voor kids: Juiz-sy!

Juiz-sy

Als moeder van 3 probeer ik mijn kids voldoende groenten en fruit te laten eten. Soms vind ik dat best lastig, 2 van de 3 zijn uit zichzelf niet erg into de fruit en groenten. De fruitschaal ligt altijd vol, groenten probeer ik zoveel mogelijk in mijn menu te krijgen, maar toch twijfel je weleens of je het wel goed genoeg doet. En dan is daar Juiz-sy!

De slogan van Juiz-sy is: Een lekker, gezond en 100% troeploos drankje! In dit drankje zitten geen suikers, e-nummers, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Alleen maar goede dingen! 70% Groenten en max. 30% fruit.

Juiz-sy is gemaakt voor én door kinderen. Zo ontzettend leuk detail vind ik het ingekleurde draakje op de verpakking. Dit maakt het natuurlijk erg aantrekkelijk voor kids om te drinken.

De ingrediënten zijn koudgeperst waardoor alle vitamines, mineralen en enzymen zijn behouden. Kinderen met glutenallergie of lactoseintolerantie kunnen dit drankje ook zonder problemen drinken.

De test!

Het derde flesje heb ik zelf opgedronken want ik wilde natuurlijk zelf ook wel proeven. ( en Thomas kreeg ik echt niet zover helaas, die drinkt alleen maar water ).

Het drankje smaakt erg lekker. Je proeft dat het iets meer groenten bevat dan fruit waardaar het niet al te zoet is. Amy en Fenna vonden het ook lekker! Het idee dat je met zo’n flesje al de nodige vitamines, mineralen en enzymen binnenkrijgt vind ik een fijn idee.

De flesjes zijn 3 weken lang houdbaar, dat vind ik ook prettig. Zo kan je een aantal flesjes bestellen om mee te geven naar school zonder dat ze snel over de datum raken in de koelkast.

Juiz-sy is online verkrijgbaar via: juizs.nl

Het kindersapje is te bestellen per 30 flesjes van 115ml voor 59,95 of per 10 flesjes voor 24,95.

** Ik heb de producten gekregen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat ziet dat er goed uit!
  Boordevol vitaminen…

  Xoxo

  december 19, 2016 at 10:25
 • Reply Melike

  Wat handig! Misschien ook wel goed voor mijn kleine nichtje;)

  december 19, 2016 at 20:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge